Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Pohodová dovolenka a relax v saune a vírivke pre celú rodinu v Pieninách

4,5 / 5 Penzión Pltník - PIENINY Pieniny (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Karaščakova Gabriela

Dobry den,chcela by som sa opytať: ked chcem ubytovať u vás 10 ľudi na jednu noc na termin 3.3–4.3 dalo by sa ešte a koľko by to stalo?Karaščáková

Penzión Pltník - PIENINY

Dobrý deň prajem. Ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď, ale boli sme mimo penziónu. Bohužiaľ Vašej požiadavke nevieme vyhovieť z dôvodu obsadeného penziónu.

Iljič

Dobrý deň, dá sa niekde v okolí bežkovať? Ďakujem

Penzión Pltník - PIENINY

Dobrý deň prajem. V okolí sa momentálne bežkovať nedá, lebo nie je sneh. Trate síce sú, ale bohužiaľ počasie je také, aké je.

Dagmara Nagyová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na kalkuláciu ceny na pobyt pre 2 dospelých a 2 deti vo veku 3 a 7 rokov. Mali by sme záujem o pobyt na 4 noci. A ešte by som sa chcela opýtať, či je na izbe súkromné wc a kúpeľňa. A či je ešte voľný termín v rozmedzí týchto dátumoch od 3.3 – 11.3.2018.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
Dáša Nagyová

Zlavomat.sk

Dobrý deň, cena variantu na 4 noci je 189 eur (2 dospelé osoby). Cena pre deti: deti do 6 rokov (5,99 r.) ubytovanie s polpenziou grátis,
deti od 6 do 12 rokov (11,99 r.) ubytovanie grátis s doplatkom za polpenziu 8 €/osoba/noc. Na izbe máte samostatnú kúpeľnu s WC. Ohľadom termínu je potrebné kontaktovať priamo penzión, povedia Vám presné a aktuálne informácie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore