Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hĺbkové čistenie pleti a protivráskové omladzujúce ošetrenie

4,7 / 5 Hrino Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Veronika

Dobry den, vcera som si u vas objednavala cez zlavomat voucher na cistenie pleti a na mail mi este nic neprislo, jedine v tom zmysle ze platba prebiehla uspesne. Skontrolovala som si svoj ucet a stiahlo mi 9€, lenze v popise pise ze miesto rezervacie je Bratislava, tak mam z toho trosku chaos… poprosim o radu 😊

Salón IX. Košice

Dobry den, zial my Vam v tomto pomoct nevieme, my riesime az konkretne objednavky a samozrejme sluzby. Skuste kontaktovat zlavomat, oni by vam mali vediet pomoct. Ospravedlnujeme sa za vzniknute komplikacie a prajeme pekny den. :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk alebo na +421 232 117 321 a pozrieme sa na to.

Pekný deň.

Katka

dobrý deň prajem, asi koľko krát minimálne by bolo treba absolvovať protivráskové ošetrenie pleti, aby sa dostavil viditeľný efekt? je toto ošetrenie vhodné pre dojčacie mamky?
za odpoveď vopred ďakujem

Salón IX. Košice

Dobrý deň prajem, protivráskové ošetrenie pleti je vhodné absolvovať aspoň 2 krát do mesiaca no túto službu neodporúčame dojčiacim maminkám :)

Ivana

Dobrý deň,
zhruba od akého veku odporúčate absolvovať omladzujúce a protivráskové ošetrenie pleti?

Salón IX. Košice

Dobrý deň, protivráskové ošetrenie pleti nie je obmedzené vekom. Keďže naša pokožka sa neustále mení a vrásky sú jej súčasťou už aj u 18 ročných dievčat. Z toho dôvodu odporúčame protivráskové ošetrenia aj mladším, ktorí tak isto sa potrebujú zbaviť starých kožných buniek. Dúfame, že sme Vám pomohli a ak máte viac otázok kľudne nás kontaktujte.
S pozdravom, Salon IX. Košice:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore