Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Zdravotný elektro-stimulačný prístroj na prevenciu a liečbu žilových ochorení

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Mária Petőczová

Chcela by som kúpiť prístroj pre sestru,angiológ jej zistil chronickú žilovú nedostatočnosť dol.končatín 3.až 4. stupňa,je to vhodný prístroj pre ňu?Kúpila by som 1 ks prístroja na dobierku adresu.Komárno, Župná 2, Petőczová Mária, tel 0908124152,prosím pošlite okolo 13.-14.marca,ďakujem

ZAGARA s. r. o.

Vážená pani Petőczová, prístroj Veinoplus V.I. je určený na liečbu žilovej nedostatočnosti a výrobca doporučuje pri 4. stupni chronickej žilovej nedostatočnosti na zmiernenie príznakov jeho použitie až viac ako 3× denne. Technológia Veinoplus výrazne zlepšuje kvalitu života pacientov trpiacich žilovou nedostatočnosťou.

Katka Rujáková

Dobrý deň, je prístroj určený aj na liečbu zápalu hlbokých žíl? Elektródy sú nalepovacie – jednorázové, resp. ako dlho vydržia? Ďakujem za odpoveď.

ZAGARA s. r. o.

Dobrý deň, technológia Veinoplus je má klinicky preukázanú účinnosť na rôznych úrovniach závažnosti žilového ochorenia. Umožňuje účinnú prevenciu a liečbu väčšiny symptómov od pocitu ťažkých nôh až po najzávažnejšie štádiá chronickej žilovej nedostatočnosti. Zlepšuje kvalitu života pri bolestivých a opuchnutých nohách, odstraňuje nočné kŕče a syndrón nekľudných nôh.
Doporučuje sa používať pri zvýšenom riziku trombózy hlbokých žíl pri dlhodobom sedení a pri zníženej pohyblivosti v kombinácii s kompresívnymi pančuchami. Čo sa týka elektród, sú nalepovacie na viacnásobné použitie. Pri správnom používaní vydržia 40–50 cyklov. Po každom použití sa znovu lepia na nosnú fóliu a skladujú v uzatvárateľnom obale. V prípade záujmu si môžete prístroj aj vyskúšať v našej prevádzke.

alzbeta

Ako si objednam elektridy ku stroju ked v ponuke nie su

ZAGARA s. r. o.

Ďalšie náhradné elektródy si môžete objednať kedykoľvek prostredníctvom nášho e-shopu
http://eshop.sigvaris.sk/sk/doplnkovy-tovar/30-nahradne-elektrody.html
Nájdete tu aj možnosť viacerých balení za zvýhodnenú cenu.
Zagara Tím – Vlado

alzbeta

Daju sa dokupit elektrody spolu zo strojom

ZAGARA s. r. o.

V každom balení je jeden pár elektród, alebo si môžete vybrať druhý variant ponuky s ďalším párom náhradných elektród.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore