Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Let motorovým rogalom nad Kriváň – video v cene!

5,0 / 5 Chcem letieť Letisko Liptovský Ondrej (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Nora

Dobry den, muz ma v juli narodeniny a rada by som ho takymto darcekom prekvapila..kupon viem vyuzit naozaj len do konca juna?

Chcem letieť

Prijemny den , musim Vas sklamať táto akcia má platnosť kuponov len do konca júna. Som smutný s Vami..:(
S úctou Brezina J.

Jozef Vavro

Nemozete cas lietania definovat od 30–60 minut. To je co ??? Bud je to 30minut , alebo je to 60 minut. Nic medzitym neexistuje ak si zakaznik zaplati jednu cenu. Odkial ste prisli ? Zavislost od pocasia je vyhovorka. Ak su zle podmienky nad Krivanom, tak by to dodavatel mal vykompenzovat zakaznikovi dokonca dlhsim casom lietania v inych castiach Tatier, pretoze nesplnil slubovany let nad Krivanom a zazitok nie je taky aky by mal byt. Lebo toto je o zazitkoch. Co to skusate na zakaznikov ?

Chcem letieť

Prijemny den p. Vavro…
Velmi dobre ste to napíslai, …„Lebo toto je o zazitkoch“ , a z toho sa aj vychadza… za úplne ideálnych podmienok let trvá 30 min…tzn.. žiadna oblačnosť a vietor vo výške 2500m.n.m do 5m/s. Ak však máme severtný al severo-východný vietor viac ako 6m/s, nedá sa ísť priamo na Kriváň. Za Tatrami sa pri tomto prúdení , na jeho južnej strane tvorí turbolentné prúdenie. Aby pasažier mal z letu dobrý pocit, a nebál sa o svoj život,…„Lebo toto je o zazitkoch“… , treba nastúpavať vo väčšej vzdialenosti od Tatier a tým pádom sa trasa predľži a samozrejme aj čas… Druhá situácia ktorá vzniká…t.j. že Kriváň je v oblakoch , vtedy po dohode s pasažierom volíme alternatívne riešenie…buď let ponad Západné Tatry alebo Gerlachovský štít, no a v tomto prípade je to niekedy aj cez hodinu. Čas uvedený v ponuke je informatívny údaj…, aby si klient vedel zhruba predstaviť , v prípade ďaľších aktivít, koľko času tam strávi. Verte mi, ten zážitok vidieť štíty z vrchu, pri východe slnka, stojí za to… a vôbec nezáleži na tom či ste v lufte 15min alebo hodinu.
S modrým nebom a pozdravom ostáva Jaroslav Brezina

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore