Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Profesionálna trvalá na mihalnice s farbením

4,2 / 5 Abimopec Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Lucia Szabová

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, ako dlho vydrží efekt trvalej na mihalniciach.
Ďakujem

Dana Vančová

Dobrý deň,
mala by som záujem o trvalú na mihalnice s farbením. Len mám obavy, teda bojím sa, že nevydržím mať zatvorené oči . Koľko to trvá?? Bojím sa, že ako na potvoru sa mi bude žiadať otvoriť oči.

Ďakujem

abimopec

Dobrý deň, samostatná procedúra trvá 45min. Očká sú zavreté v podstate od prvej chvíle, odkedy sa nalepí natačka na ktorú sa mihalničky natočia. Oči sa nemajú otvárať hlavne preto aby nám do oka nevnikol roztok trvalej alebo následný neutralizér, poprípade aby sa nám natáčka s mihalničkami nenalepila na viečko. Ak by ste očká otvorili a rýchlo zavreli nemalo by sa nič stať, ak by nám do oka vznikol jeden zo spomínaných roztokov treba oko dôkladne prepláchnuť a následne máme pripravené senzitívne kvapky do očí, ktoré podráždené očko upokoja. V našom štúdiu budete oddychovať pri relaxačne hudbe a sviečke. Z mojich doterajších skúsenosti Vám viem povedať, že skôr budete zaspávať ako otvárať oči 😜
Ak sa rozhodnete naše štúdio vyskúšať budeme sa na Vás veľmi tešiť a určite spomínaný strach spoločne zazenieme príjemnou relaxáciou.
S pozdravom a úctou Váš abimopec

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore