Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Menštruačný kalíšok – oveľa vhodnejší ako tampón!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Martina

Dobrý deň,
Akým spôsobom je potrebné si po zakúpení voucheru tovar objednať? Túto informáciu som sa v celej ponuke nedočítala.
Ďakujem

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, tovar si kupujete priamo na stránke zlavomat.sk to znamená že po kliknutí na kúpiť pokračujete v nákupe až po zaplatenie. Po prijatí platby sa nám vaša objednávka automaticky zobrazí a tovar odosielam. Nie je potrebné nič viac urobiť.

Barbora

Dobrý deň,

chcem sa opýtať ako je to v prípade výmeny. Klasický tampón sa vymení jednoducho, použitý sa vymení za nový, ale ako v prípade tohto kalíška ak som niekde celý deň a nemám prístup do kúpeľne, ako ho mám vyčistiť aby sa dal opäť použiť?? Treba v takom prípade mať dve? A po akom čase je odporúčané ho vymienať ( nemyslím tým životnosť kalíška). A ešte sa chcem opýtať ohľadom výberu veľkosti. Ponúkate dve možnosti S a L, je síce pri oboch popis, ktorý je pre koho, lenže ja som ešte nerodila ale mám 25 rokov, zachvíľu 26, teda, ktorý je pre mňa vhodnejší??

za odpovede vopred ďakujem a prajem pekný deň.

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, máte veľmi dobrú otázku :-) Uvádza sa že kalíšok počas menštruácie stačí len opláchnuť keďže kalíšok nemeníte len vyprázdňujete no z praktického hľadiska je to skoro nemožné keďže štandardne hneď pri wc umývadlo nie je. Veľa zákazníčok volí práve kúpu dvoch kusov.

Výdrž kalíška: zo skúseností žien vyplýva, že menštruačný kalíšok vyprázdňujú 2–3× dlhšie ako tampóny, ktoré používali. Ak ste v silný deň svojej menštruácie menila tampón každé 2 hodiny, s menštruačným kalíškom budete vyprázdňovať za 4–6 hodín.
Všeobecne v silné dni sa menštruačný kalíšok vyprázdňuje po 3–6 hodinách v ostatné dni už úplne v pohode 8 až 12 hodín. Väčšinou to potom prebieha tak, že si ho vyprázdnite ráno, keď vstanete, potom v rámci obeda či po príchode zo zamestnania. A potom večer pred spaním.
Veľkosť vám bude stačiť úplne S. Nie je to brané tak striktne ako sa to píše.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore