Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laserové ošetrenia v salóne Abimopec

4,2 / 5 Abimopec Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Lenka

Dobrý deň, keď by som si podľa odporúčania zakúpila 16 voucherov potrebných na ošetrenie, tak je všetky potrebné uplatniť do 28.6. alebo stačí uplatniť jeden a potom ďalšie? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Všetky vouchery je potrebné uplatniť do 28. 6. 2018.

Pekný deň.

abimopec

Dobrý deň, bohužiaľ áno. Po tomto dátume si ich nebudeme vedieť uplatniť.
Prajeme krásny deň

Rút Znancová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať či môžem ísť na laserovú epiláciu aj keď som doma používala IPL epilátor od Philips, prípadne po akej dlhej dobe by som mohla na ošetrenie ísť.
Za odpoveď vopred ďakujem

abimopec

Dobrý deň, na ipl epilaciu je najlepsie chodiť v 3 týždňových intervaloch ( podľa rastovej fázy chĺpkov ). Keďže domáce epilatori pracujú na nižšej frekvencii, môžete ošetrenie absolvovať takmer okamžite, avšak aj tu doporučujem prestávku ktorá by mala trvať aspoň dva týždne od posledného ipl osetrenia.
Prajeme krásny deň

Nina

Dobrý deň, kupóny na danú oblasť (napr. 20 ks) zahŕňajú jednu procedúru? Aký počet procedúr je priemer pri dosahovaní želaného výsledku pri tmavom ochlpení?

Simona

Dobry den kde mate ambulanciu mala by som zaujem o odstranenie pygmentovych skvrn …

abimopec

Dobrý deň,
Naše štúdio zdravia a krásy sa nachádza v starej Petržalke na Handlovskej 16/A. Nachádzame sa v rodinných domoch v príjemnej a tichej lokalite. Tešíme sa na Vašu návštevu. Ak máte akékoľvek otázky neváhajte nás kontaktovať buď telefonicky alebo online cez náš web. S pozdravom a úctou Váš abimopec

Monika Brindzová

Dobrý deň, je to vhodné aj na svetlé chlpky na tvári?

abimopec

Dobrý deň, svetlo IPL najlepšie zachytáva tmavšie chĺpky, ktoré obsahujú veľa pigmentu Melanínu. Čím je chlpok svetlejší tým menej pigmentu obsahuje, čiže aj jeho odstránenie môže trvať dlhšie ako pri výrazne tmavých a hrubých chĺpkov. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky kľudne nás kontaktujte na našom tel.č alebo online cez náš web. Prajeme krásny deň.
S pozdravom a úctou Váš abimopec

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore