Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Personalizované nástenné kalendáre od Colorland

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Alena Ondrušeková-Miháliková

Dobrý deň, zakúpila som si 2ks voucherov na fotokalendáre A3. Po vložení kódu na stránke colorland.com mi v košíku ukazuje 13,48 k úhrade. Poštovné je 5,99 a cena produktov 7,49, nechápem, akých produktov, veď to je už predsa zaplatené, čo tá zvýšená suma? Takže zatiaľ neplatím.Ďakujem za vysvetlenie.

Colorland

Dobry den,
Budeme potrebovat cislo Vasej objednavky a Vase zlavove kody.
Napiste prosim na info.sk@colorland.com
Dakujem

Peter Stefan

Dobry den, chcel by som sa opytat, preco sa v nahladoch ukazuje len niekolko statnych sviatkov. Nie su urcite vsetky vyznacene. Je to problem aplikacie? alebo kalendaru?

Colorland

Dobry den
Mame iba jeden typ editoru pre 14 statov. Nikde inde nemame zapnute ani meniny – iba na Slovensku a v poslednom case aj v Ceskej Republike, co som osobne navrhla a pretlacila ja, co veru nebolo jednoduche.
Statne sviatky si nechce zapinat kazdy, ale aj tento problem sa da vyriesit – ak chcete tam mat ich vsetky, musite si ich manualne dopisat. V editore na pravej stane najdete funkciu „Kalendarium“, da sa tam pridat a poznacit akykolvek datum – no, automaticky sa to bohuzial neda, mrzi ma to.
Pekny den prajem

Barbara Pavličková

Dobrý deň, do akého dátumu je potrebné objednať kalendár, aby bol doručený do Vianoc? Ďakujem.

Colorland

Dobry den
Najneskor musite kalendare objednat a za objednavku zaplatit do 10,12
V pripade akychkolvek otazok kludne nas kontaktujte
Pekny den prajem

vladimíra

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sú pri dátumoch aj vyznačené mená?

Colorland

Dobry den
Ano, mozete si mena zapnut a vypnut, mozete aj pridavat vlastne vynimocne, dolezite datumy (ako napriklad vyrocia), mozete aj zvyraznit konkretne datumy napriklad pridanim pozadia v tvare srdiecka.
Pekny den prajem

Petra

Dobrý deň, viem si vložiť do kalendára na jeden mesiac aj napr.5–6 fotiek a na iny mesiac len 1–2 foto a vytvoriť tak koláž? Kalendár ma 13 listov alebo sa to berie na 13 stan a bude mat 7 listov? Ďakujem pekne

Colorland

Dobry den. Kalendar ma 13 listov, na kazdy mesiac je list zvlast. Co sa tyka fotografii, mozete ich pridat lubovolny pocet. Na vyber mate predvolene rozlozenia ale mozete si aj vlozit ich tak aby Vam rozlozenie vyhovovalo
Pekny den prajem

peter

Dobry den, reagujem na Vasu odpoved. Fotokniha este nebola objednana cez vas portal, mam len kupene kody/vouchre cez zlavomat uz cca mesiac (knihu som uz zacal robit ale este som ju nezadal do výroby, teda fyzicky neobjednal). Takže ak by som kupil teraz kalendare resp. teda vouchre/kody cez zlavomat, tak sa to teda nedá spolu poslať? dakujem pekne Peter

Colorland

Dobry den,
Ano, samozrejme da sa ich poslat spolu. Vytvorte vsetky projekty a vlozte do nakupneho kosika. Ak uz budu vsetky vyrobky ktore chcete objednat spolu v nakupnom kosiku, ku kazdemu zadajte kod a nasledne stlacte „Objednat“.
Pokial nie su kody po expiracii, mozete ich lubovolne kombinovat v ramci tej istej objednavky. Nedaju sa spolocne objednat len vyrobky ktore maju atypicke rozmery -napr. hrnceky s kalendarmi. Ak sa vyskytne takyto problem, system Vas upozorni.
Pekny den prajem

peter

Dobry den, chcel by som sa informovat, mam od Vas uz zakupene aj fotoknihy. Da sa potom pri kalendaroch to prepojit s tou objednavkou knih a platit iba jedno postovne (tzn. knihy + kalendare by sli spolu za jedno postovne)? Dakujem pekne. Peter

Colorland

Dobry den,
Kalendare a knihy mozete objednat spolocne ale ak knihy su uz zaplatene, platba bola pripisana na nas ucet a objednavka odoslana na vyrobne oddelenie, neda sa k nej nic pridat.
Prajem pekny den

Michaela Ďaďová

prosím vás koľko ks si môžem dať na 1 poštovné? ďakujem

Colorland

Dobry den
V ramci jedneho postovneho mozete si objednat vlastne neobmedzeny pocet fotovyrobkov. Ak to nebude nejake velke mnostvo (napr 100), ale 5–10, kludne sa zmestite v sume 5,99.
Pekny den prajem

Zuzana Novotná

Dobrý večer,
Ak si objednám viac kalendárov bude sa cena poštovného navyšovať v závislosti na počte alebo ostane jednotná bez ohľadu na objednaný počet? Ďakujem

Colorland

Dobry den
V ramci jedneho postovneho mozete si objednat vlastne neobmedzeny pocet fotovyrobkov. Ak to nebude nejake velke mnostvo (napr 100), ale 5–10, kludne sa zmestite v sume 5,99.
Pekny den prajem

Deni

dobry den , cena postovneho sa plati pri doruceni kalendara? a je mozne na kazdy mesiac pouzit inu sablonu? dakujem

Colorland

Dobry den
postovne si musite doplatit na nasej stranke cez platobnu branu po dokonceni objednavky. Je to velmi jednoduche, v pripade akychkolvek problemov vzdy mozete nam napisat alebo zavolat.
Co sa tyka sablon, na zaciatku mozete si mozete vybraj jednu-bud hotovu, alebo prazdnu sablonu. Ak si uz vyberiete sablonu a zacnete projektovat, neda sa ju vymenit za inu, ale v editore mate k dispozicii pozadia, nalepky a rozlozenia zo vsetkych ostatnych sablon – mozete si teda kludne svoj kalendar prisposobit tak, aby na kazdej strane bolo pozadie/rozlozenie z inej sablony, je to len na Vas!
Pekny den prajem

Silvia Vilhanová

keď si to dnes objednám, do kedy musím zrealizovať kalendár?

Colorland

Nase zlavove kody v tejto akcii maju expiraciu do konca januara 2019

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore