Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Osviežovače vzduchu do mriežky ventilátora

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Jozef Štefanek

Dobry den, chyba mi moznost dorucenia Slovenskou postou. Cakat kuriera kvoli jednemu panacikovi a este za kuriera zaplatit takmer cenu dalsieho panacika sa mi nezda moc rozumne.

lusja.sk

Dobrý deň Jozef,
ďakujeme za spätnú väzbu, pre účely akcie na Zľavomate sa nám podarilo nastaviť prepravné za 2,40 €. Rozumieme, že je to skoro cena jedného panáčika. Štandardná predajná cena panáčika je 3,99 € za kus, ľudia akciu tu na Zľavomate využívajú tak, že v za akciovú cenu nakúpia viac kusov (3, 4 a viac), aby sa im to oplatilo. Vašu správu sme preposlali na príslušné oddelenie na zváženie pridania inej formy doručenia. Zatiaľ je však v platnosti doručenie kuriérom. Ďakujeme

Viera Vinohradska

dobry deň.
Minuly týžden vo štvrtok mi prišla sprava:
Dobry den, dnes sme sa Vam neuspesne pokusili dorucit zasielku 703–030–83192326 od LUSJA1. Miesto alebo datum dorucenia mozete zmenit pouzitim odkazu https://webship.sps-sro.sk/addrchange?cargoId=703030831923261dc7c do 21.hod. Zadane zmeny budu aplikovane nasledujuci pracovny den. V opacnom pripade bude zasielka opatovne dorucovana na povodnu adresu. Dakujeme. Neodpovedajte na tuto SMS.
V piatok sme boli doma a čakali zasielku a ta do dnešného dňa neprišla. Zasielka je zaplatena. Príde mi zasielka alebo nie? za odpoveď ďakujem

lusja.sk

Dobrý deň Vierka,
Ďakujeme za objednávku a za správu. Ak ste nič nezmenili, zásielka mala byť opätovne doručená na pôvodnú adresu. Ak teda doručená nebola, obráťte sa prosím na kolegov na lusja1@lusja.sk alebo tel. +421 915 830 9­05 aby Vám pomohli doručenie vyriešiť. Pri komunikácii prosím uveďte číslo zásielky 703–030–83192326. Ďakujeme!

Soňa Andrášiková

Prosim o popis voni.
Dakujem

lusja.sk

Dobrý deň, Soňa,
Jedná sa o osviežovače vzduchu do mriežnky ventilátora, v podobe veselých plastových postavičiek Little Joe. Little Joe sú ideálnym riešením pre ľudí, ktorí neobľubujú príliš silné vône. Sú jemne parfumované neagresívnymi vôňami a cítiť ich len pri zapnutej ventilácii.

  • New Car – príjemná vôňa s dojmom nového auta
  • Amber – Jantár
  • Vanilla – Vanilka
  • Green Tea – Zelený čaj
  • Ocean Breeze – Svieža vôňa oceánu
  • Cherry – Čerešňa
O ktorú vôňu by ste mali záujem? :)
Ľubka Servátková

Dobrý deň chcela by som poradiť aké su najlepšie vône.
Máme zatiaľ dve vyskúšané zeleného ( new car) a čierneho.

lusja.sk

Dobrý deň, Ľubka,
ďakujeme za opýtanie, ľudia tiež veľmi často berú vôňu Amber alebo Green Tea, vyskúšajte :)

Ľubka Servátková

Ďakujem pekne.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore