Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Darčekové balenie kúpeľových solí

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

luba

Dobrý deň,možno sme sa nepochopili,ale písala som vám práve preto,lebo z pošty mi oznámenie do schránky nedali a ja som nevedela,že balík je už na pošte.Pri ojednávaní zo zľavomatu nieje na výber možnosť vybrať si dodanie na adresu,automaticky vypísalo slovenská pošta 3,50 eur.Ďaku­jem,s pozdravom Rímska!

wellba.sk

OK

luba

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať,prečo mi objednaný tovar nedoručil kuriér?Len náhodou som si pozrela emailovú poštu a tam som zbadala,že balík je na pošte,keby že neprečítam email,tak ani neviem,že to je na pošte,čudné zasielanie tovaru len na poštu,aj to bez akéhokoľvek oznámenia do pošt.schránky a to poštovné 3,50€ sa platí len tak pre srandu?

wellba.sk

Milá pani Ľubka! Keďže chodievame na poštu často odosielať na balíky, veľké množstvo zákazníkov si vyberá svoje balíky z pošty. Dôvod je veľmi jednoduchý. Ak vám kuriér ráno oznámi, že vám doručí balík medzi 09:00 – 15:00 hodinou, väčšina ľudí sa nemôže uvoľniť z práce, aby čakala na kuriéra. Preto sa posielajú balíky na poštu. Poštovné 3,50 je podľa poštovných taríf, v prípade, že zákazník chce tovar domov, poštovné sa zvyšuje o 1 euro. Pre nás nie je žiaden problém napísať balík na adresu, pokiaľ si to zákazník praje a zaplatí. Oznámenie o doručení zásielky na poštu zákazníkovi oznámu daná pošta, na ktorej máte balík uložený. Z našej strany to nie je žiadna schválnosť. S prianím spokojného zákazníka vaša wellba

Tomas Kovacik

Dobrý deň,
môžete mi prosím napísať, aké je zloženie /prísady/ solí?
ďakujem.

wellba.sk

Dobrý deň, zloženie soli je, začiatok pre všetky rovnaký: Sodium chloride, Aqua, Parfum a potom k jednotlivým druhom: levanduľa: linalool, rozmarín: coumarin a linalool, med a mlieko: linalool, aloe vera: linalool, granátové jablko a ylang-ylang: timberol, mango a citrus: nič, harmanček a čaj: nič a Mŕtve more.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore