Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Poctivá terapeutická masáž s fyzioterapeutom – jemná chiropraxia

4,8 / 5 HBA rehab – klinika manuálnej medicíny Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
zákazník

neviem načo si dávate akciu na Zľavomat keď najbližší možný termín je dostupný o 5 týždňov?

HBA clinic - terapeutické masáže

Dobrý deň, ďakujeme za reakciu. Áno v súčastnosti je čakacia doba dlhšia, je to spôsobené vysokým počtom predaných kupónov a dopytom vracajúcich sa klientov, po naozaj kvalitnej práci a profesionálnom prístupe nášho terapeuta, ktorý robí čo môže aby vyhovel všetkým. Obsadzujeme aj sviatočné dni.
Ďalším faktorom ovplyvňujúcim tento stav je “kultúra" uplatňovania kupónov, hlavne vianočných, kedy mnoho klientov vyčkáva takmer do konca platnosti a potom sa hromadne narýchlo objednávajú, čo kulminuje práve teraz v tomto období. Za tento stav bohužiaľ my zodpovednosť brať nemôžme.
Za pochopenie ďakujeme.
Tím HBA

Emília Dudášová

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať… mám problémy s chrbticou hlavne medzí lopatkami, zvykne mi na pravej strane pri lopatke tŕpnuť a mám bolesti na ľavej strane pri srdci aj s dýchaním, hlavne pri nádychu…bolo by možné vás navštíviť zajtra alebo v piatok? Už tretí týždeň trpím… ďakujem

HBA clinic - terapeutické masáže

Dobrý večer, vzhľadom na akútnosť stavu je nutné priamo zavolať a počas telefonátu nájsť zhodný čas pre vás aj pre terapeuta. Môžte mu volať aj teraz pripadne hneď ráno aby ste sa priamo dohovorili, volajte 0911 588 883.
S pozdravom HBA

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore