Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Relax v Hoteli Encián*** Rajecké Teplice so vstupom do kúpeľov Aphrodite

4,7 / 5 Hotel Encián*** Rajecké Teplice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Mária

Vďaka za odpoveď, teším sa na pobyt u Vás. S pozdravom

Hotel Encián***

Aj my sa tesime na Vasu navstevu.
Valachova, recepcia

Mária

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či v hoteli Encián sú návštevníkom zapožičané aj župany a na možnosť stravovania sa počas obedov?

Hotel Encián***

Dobry den,
hotel ma restauraciu s celodennou prevádzkou, ubytovani hostia maju na konzumaciu zlavu 10%. Na izbach mame aj okrem osusiek a uterakov aj zupany, tieto vsak mozete pouzivat len u nas – nie je povolene ich vynasat z hotela.
Valachova, recepcia

Maria stodolova

Dobry den chcem sa spytat na ponuku zo zlavomatu kde by boli ubytovani 2 dospely a treti dospely na pristelke alebo mate aj 3postelove izby jedna sa o manzelov a 24 rocne dieta.da sa predlzit welnes v kupeloch priamo cez vas dakujem

Hotel Encián***

Dobry den,
pre 3 osoby Vam mozeme ponuknut ubytovanie v jednej dvojlozkovej izbe s pristelkou, prip. v izbe de luxe, kde rohovy gauc po rozlozeni sluzi ako pristelka pre dospelu osobu. Prosim kontaktujte nas emailom na adrese: info@hotelencian.com, obratom Vam zasleme kalkulaciu na pobyt.
Valachova, recepcia

stefan gurin

DOBRY DEN
CHCEM SA OPYTAT NA CENOVU PONUKU U VAS V HOTELI PRE DVOCH DOSPELYCH A DIETA 15 ROKOV V OBDOBI 28 2 AZ 2 3 2019
DAKUJEM

Hotel Encián***

Dobry den,
na zaklade Vasej poziadavky sme Vam vypracovali kalkulaciu jednej dvojlozkovej izby v termine 28. – 02.03.2019.
Cenova kalkulacia:

Pobyt pre 2 osoby na 2 noci s jednou vecerou a jednym vstupom do Vodneho sveta v dnoch pondelok (28.-02.03.2019) : 165,00 EUR
Prístelka s ranajkami pre 15 ročné dieťa: 10 €/noc x 2 noci, spolu: 20 €
Vecera pre 15 rocne dieta: 7€/den.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Spolu: 192,00 EUR
Cena zahna na dospelú osobu: uvitaci drink, 2× ubytovanie s ranajkami, 1× veceru a 1× vstup do Vodneho sveta Aphrodite (komplex vnutornych a vonkajsich bazenov v blizkom kup. dome Aphrodite, dlzka procedur: 2 hodiny).
Cena zahna pre dieťa (15 ročné): uvitaci drink, 2× ubytovanie s ranajkami, 1× veceru.
Cena nezahrna miestny poplatok vo vyske 0,90 EUR/osoba od 15 do 62 rokov/noc.

Predbezne sme Vam zarezerovali jednu dvojlozkovu izbu v termine 28. – 2.03.2019, nakolko mame v tomto termine poslednu volnu izbu.
V prip. zaujmu o rez. ubytovania nas kontaktujte obratom bud telefonicky na cisle: 0917/10 20 79 alebo pisomne na adrese info@hotelencian.com. Poprosíme Vás o potvrdenie rezervacie najneskôr do 25.2.2019.

Prajem pekný deň
Moravčíková, recepcia

pavel dudik

Dobry vecer, mal by som záujem o pobyt vo Vašom hoteli – 1 izba pre 3 osoby na 3 noci v dňoch 17.3.2019 až 20.3.2019 s pol­penziou. Prosím o zaslanie Vašej ponuky.
Ponuku prosím zaslať na e mail dudik.pavel@yahoo.com
Ďakujem a som s pozdravom.Pa­vel Dudik

Hotel Encián***

Dobry den,
dakujeme za prejaveny zaujem o pobyt v nasom hoteli. Na Vas email zasielame cenovu ponuku na pobyt.
Valachova, recepcia

Pavla Loudová

Dobrý den,
prosím o ověření, jestli není ještě volný nějaký únorový (februárový) víkendový termín od pátku do neděle a jeho případnou rezervaci. Děkuji za odpověď, Loudová

Hotel Encián***

Dobry den,
jednu dvojlozkovu izbu mame volnu v termine 15. – 17.02. a potom este jednu v termine 22. – 24.02.19. V prip. zaujmu o rez. ubytovania nas kontaktujte obratom bud telefonicky na cisle: 0917/10 20 79 alebo pisomne na adrese info@hotelencian.com .
Valachova

Hanka

Dobrý den, je možné pobyt ve všení dny využít v termínu 28.-30.4.2018, popřípadě 29.4.-1.5.2018
 Děkuji

Hotel Encián***

Dobrý deň, dal by sa termín 29.4.- 1.5.2019. Záňová Recepcia

Tovaryš

Dobrý den. Když nabízíte při pobytu přes týden 1× vstup do bazénů na dvě hodiny,je možné si po uplynutí těch dvou hodin doplatit pobyt celodenní? Děkuji.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Odporúčam kontaktovať hotel a informovať sa bližšie o tejto možnosti. Pripájam aj kontakt: el. č.: 0917 102 079 alebo prostredníctvom e-mailu na info@hotelencian.com.

Pekný deň, Vám prajem.

Hotel Encián***

Dobrý deň, základný vstup do Vodného sveta (komplex vnútorných a vonkajších bazénov) je na 2 hodiny, pobyt si môžete predlžovať – za každú začatú polhodinu sa priplácajú 2,00 EUR, maximálne však do výšky celodenného vstupu (jeho cena je 28,00 EUR). Pobyt v bazénoch však nie je možné prerušiť, čiže nemôžete vyjsť z areálu, vrátiť sa napr. na hodinku-dve na izbu a ísť sa kúpať opäť neskôr.

Valachová, recepcia

Marián Tulis

Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá prísť na pobyt 3 dni / 2 noci a nástup by bol v nedeľu 16.12 do útorka 18.12. Strava aj 1× večera v hoteli. Vopred ďakujem za odpoveď. Tulis Marián

Hotel Encián***

Dobrý deň, v termíne od 16.12.- 18.12. máme voľnú dvojlôžkovú izbu, môžete prísť aj v nedeľu. Recepcia Záňová

Michaela

Dobrý deň prajem,
chcela by som sa spýtať v akom rozsahu je vodný svet v kúpeľoch Afrodithe prístupný užívaniu mimo letnej sezóny, resp. nie je možné takýto voucher zakúpiť s dlhšou platnosťou? Ďakujem veľmi pekne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Michaela
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

U nás si viete zakúpiť voucher s platnosťou od 22.12.2018 – 30.4.2019 podľa dostupnej kapacity. V prípade ďalších otázok je potrebné kontaktovať hotel. Pripájam sem aj tel. č.: 0917 102 079 alebo prostredníctvom e-mailu na info@hotelencian.com

Pekný deň, Vám prajem.

Hotel Encián***

Dobrý deň, cez nás je momentálna zľava 15% na 2 hodinový vstup v kúpeľnom dome Aphrodite. Kúpeľný dom Aphrodite je celoročná prevádzka, cez zimu nie sú zatvorené niektoré bazény. viac info o bazénoch www.spa.sk . Voucher si u nás zakúpite s platnosťou na daný termín pobytu. Recepcia Záňová

Lucia

Dobrý den, ja by som Vás poprosila o vytvorenie cenovej ponuky pre 2osoby, na 4 dni,3noci. So stravou, masaže, sauny… Dakujem Veľmi pekne

Hotel Encián***

Dobry den,
kontaktujte nas, prosim emailom na info@hotelencian.com, odosleme Vam ponuku na predlzeny pobyt. Uvedte tiez, ci si zelate prist pocas vikendu, alebo v dnoch pondelok – piatok. Priamo v hoteli nemame wellness centrum, mozeme Vam zaslat na Vasu emailovu adresu cenniky nasich obchodnych partnerov.
Valachova, recepcia

Yvona Gonova

Dobre rano chcem sa opytat ci mate volne nejake Silvestrovske pobyty vo vasom hotely,dakujem

Hotel Encián***

Dobry den,
v tomto termine je hotel zial uz kompletne obsadeny. Preto predavame pobyty do 23.12. a potom az po 6. januari.
Valachova, recepcia

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore