Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Pobyt so vstupom do wellnessom v moderných apartmánoch Hilson v Demänovej pre páry aj rodiny s množstvom aktivít

4,6 / 5 Hilson Jasná Apartments Resort Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Čulák

Dobrý deň. chcem poprosiť o výpočet celkovej ceny pre dvoch dospelých a dve deti v 2 izbovom apartmáne s polpenziou.. deti majú 5 a 7 rokov. termín 2. polovica augusta na tri noci. pre porovnanie môžete jeden prepočet vrátane víkendu, t.j. 21.8 – 24. 8. 2019 a druhý v termíne 27.8 – 30.8. 2019. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ táto ponuka platí iba do 28.6.2019.
Ak si želáte pobyt aj po tomto dátume, prosím kontaktujte hotel, avšak za ich cenník.

Prajeme Vám pekný deň!

Petra Michlikova

Dobry den.
Mate volny termin od 23 do 25 august?
Je nas 14 ludi.
Mozte prosim potvrdit kolko je to na osobu?
Dakujem

 Petra

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, naše vouchre na túto ponuku platia iba do 28.6.2019. V prí­pade že si prajete iný termín, kontaktujte priamo hotel a rezervujte si pobyt za ich cenník.

Prajeme Vám pekný deň.

Lenka

Dobrý deň chcela by som sa informovať či je možné sa u vás aj naobedovať, nakoľko som to nikde nenašla, alebo je možná len polpenzia. ĎAKUJEM

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lenka,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, ohľadom Vaše ponuky kontaktujte priamo poskytovateľa na tel.čísle: +421 918 060 803
Prajeme Vám pekný deň.

Jana Bažíkova

Dobrý deň. Rada by som sa informovala o dostupnosti apartmánu L v termíne od 5.8–10.8 pre 2 dospelé osoby a 2 deti 5r. 11r. A aká by bola celková cena za pobyt s raňajkami. Za odpoveď vám vopred veľmi pekne ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, ohľadom dostupnosti apartmánov v auguste kontaktujte priamo hotel mailom na: info@hilson.sk alebo na tel.čísle: +421 918 060 803
Prajeme Vám pekný deň :)

Slávka Kollárová

Dobrý deň, chcem sa informovať, ktorý poukaz je potrebné zakúpiť ked sme dvaja dospelý a jedno ročné dieťa.?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Slávka,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Stačí si vybrať variant pre 2 osoby, ktorý Vám vyhovuje – na jeden voucher si môžete zobrať jedno dieťa do 6 rokov, bez žiadnych ďalších poplatkov.
Prajeme Vám krásny deň.

Megi

Dobrý deň, prosím ako je možné si uvedený pobyt uplatniť ako príspevok na rekreáciu u zamestnavateľa? Dostaneme od Vás aj nejaký iný doklad ako len číslo vorcheru?…
ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Megi,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Kontaktujte nás na tel. čísle +421 232 117 321, kde Vám radi celý postup vysvetlíme.

Prajeme Vám krásny deň.

Nina

Dobrý deň, mali by sme záujem o apartmán pre 3 dospelé osoby a jedno 5 ročné dieťa. Avšak v termíne začiatkom júla. Ponuku však máte len do 29. 6. 2019. Ako postupovať? Treba si rezerváciu vytvoriť priamo u hoteliéra? A druhá otázka sa týka vstupu do wellness, dieťa má 5 1/2 roka, vstup je od 6 – dá sa s tým niečo urobiť, aby mohla ísť aj dcérka? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Nina,

ďakujeme za Vaše otázky a za záujem o naše ponuky. Voucher z tejto ponuky je možné využiť len do 28.6.2019, preto pobyt z tejto ponuky nie je možné absolvovať po tomto termíne.
Ohľadne ďalších detailov pobytu sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 918 060 803, alebo e‑mailom na info@hilson.sk.

Prajeme Vám krásny deň.

Mária Ščípová

Dobrý deň, dalo by sa rezervovať aj apartmán XL? Ak by bol aj s príplatkom, sme 4dospeli jedno dieta 10rokov a jedno 2roky.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Mária,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne tejto informácie sa môžete obrátiť priamo na prevádzkovateľa na tel. čísle +421 918 060 803, alebo e‑mailom na info@hilson.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Miro

Dobrý deň,
Nie je mi úplne jasné ako je to s tou 50% zľavou do aquaparkov. V termínoch 18.4–22.4.2019, 27.4.–8.5.2019 nie je dostupný len saunový svet, alebo v týchto termínoch neplatí 50%-ná zľava v aquaparkoch?
Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Miro,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. 50% zľava na celodenné vstupy do Aquapark Tatralandia a Vodný park Bešeňová je platná 10.3 – 28.6 2019 – bez saunového sveta. Túto zľavu však nie je možné si uplatniť v termínoch 18.4–22.4.2019, 27.4.–8.5.2019.

Prajem Vám krásny deň.

Katarína

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, či je wellness súkromné, ďakujem

Hilson Apartments Jasná

Dobrý deň,
Ďakujeme že ste nás kontaktovali. Wellness , ktoré máte v cene pobytu nie je súkromné. Naše wellness má kapacitu 8 ľudí

Majka

Dobrý deň, je možné pri variante apartmány L pre 4 osoby ubytovať 5 osôb – 2. dospelí a 3. dobrý vo veku 14,9 a 7 s doplatkom za dieťa.

Hilson Apartments Jasná

Dobrý deň,
vo variante apartmán L je možné ubytovať len 4 osoby ako je uvedené na wouchery, pretože izba má kapacitu max. 4 osoby a prístelky neposkytujeme :-)

Andrea Petňuchova

Dobrý deň, chcem sa opýtať koľko by stalo 10 ročné dieťa, ku víkendové u pobytu za 139€,je tam uvedené len dieťa do 6 rokov, dakujem

Hilson Apartments Jasná

Dobrý deň.
Ďakujeme, že ste nás kontaktovali. V prípade že máte záujem o ubytovanie s polpenziou pre 2 dospelé osoby + 1 dieťa je potrebné zakúpiť si kupón – ubytovanie v rodinnom štúdiu s manželskou poschodovou posteľou cez víkend v hodnote 219€, pretože v izbe pre dve dospelé osoby( kupón 139€) nie je možnosť prístelky a iba dieťa do 6r je u nás zdarma bez nároku na stravu a lôžko kde je možnosť dokúpenia stravy 5€večera/deň +5€/ raňajky/deň , ale dieťa spí s rodičmi v dvoj lôžkovej izbe

Prajem pekný deň

Monkey Glitche

Dobrý deň prajem
Chcel by som sa informovať, či je možné ubytovať tri osoby v doch izbách a či by som mohol prísť aj so psíkom? Termín 09.04. – 12.4.

Ďakujem za odpoveď

Hilson Apartments Jasná

Dobrý deň,
Ďakujeme, že ste nás kontaktovali. Samozrejme je možnosť ubytovanie 3 osôb v dvoch izbách. Je si potrebné zakúpiť2× woucher – ubytovanie v štúdiu pre 2 os . Ubytovanie so psíkom nie je možné .


Prajem pekný deň

Ivana

Dobrý deň, bude na zľavomate aj ponuka na ubytovanie v apartmáne L pre 4 osoby s polpenziou cez týždeň? Lebo tam máte iba cez víkend.ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ivana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Momentálne máme v ponuke aj variant „Pobyt s raňajkami v apartmáne L pre 4 osoby – cez týždeň“ (4 osoby, 3 dni). V prípade záujmu o polpenziu si môžete túto službu zakúpiť po príchode na pobyt.

Prajem Vám krásny deň.

Veronika Lanczová

Dobrý deň, je možné k voucheru na ubytovanie v apartmáne doobjednať aj večeru ? ak áno v akej cene.ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Veronika,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne tejto informácie sa môžete informovať u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 918 060 803, alebo e-mailom na info@hilson.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Ivana

Dobrý deň, je možné k voucheru na ubytovanie v apartmáne doobjednať aj večeru ? ak áno v akej cene.ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ivana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne tejto informácie sa môžete obrátiť priamo na prevádzkovateľa na tel. čísle +421 918 060 803, alebo e-mailom na info@hilson.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore