Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Detský strih za skvelú cenu

4,2 / 5 ELANDER Bratislava - Petržalka  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku ELANDER

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0
Rscdr007
Varianty (1)

Aký strašný by bol svet, keby sa ustavične nerodili deti prinášajúce so sebou nevinnosť a možnosť rozličnej dokonalosti.

Máte problémy s deťmi, keď nastane čas na strihanie? Ste v strese, keď viete, že to bude znamenať plač a frustráciu? Zamyslite sa. Je to naozaj účes, kvôli ktorému sa dieťa bojí do kaderníctva? Alebo dieťaťu proste vadí cudzie prostredie, sedieť a nehýbať sa? V kaderníctve ELANDER vám tento stres pomôžeme prekonať. Naše kaderníčky pristupujú k detským vláskom s náležitou starostlivosťou.

Detské vlasy sú veľmi citlivé k nadmernému umývanie šampónom. V prvom roku života by sme mali obmedziť používanie šampónu na minimum.  Fénovanie horúcim vzduchom sa neodporúča. Tiež nadmerné rozčesávanie poškodzuje trením povrch vlasu, výsledkom je štiepeniu končekov. 

Deti majú záujem o vlastný účes už od raného veku, zvlášť vaše malé princezné. 

Všetky mamičky túžia mať to najkrajšie dieťa na svete. Pri výbere účesu je potrebné si uvedomiť, že detské vlásky sú veľmi jemné a nie každý strih je pre nich vhodný. U detí platí to isté čo u dospelých – výber účesu závisí od tvaru tváre a na kvalite ich vlasov. Rast sa u každého dieťaťa líši. Niektoré deti majú v roku vlasy na ramená a niektoré len krátke páperie. Doba prvého strihania je individuálna.

O vlásky vášho dieťaťa bude odteraz postarané rozprávkovo. Príďťe do kaderníctva ELANDER aj so svojou ratolesťou.

Hore