Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Paniq room – máte 60 minút, aby ste sa dostali von

4,8 / 5 Paniq Room Nitra  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Paniq Room

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0
Róbert
Varianty (1)

Trúfate si na byt vraha alebo tajomnú katakombu? Premýšľali ste, aké to je, ocitnúť sa v situácii, kde vám ide naozaj o život? Rovno si to vyskúšajte! Prichádza jedinečná paniq room, kde pôjde o veľa.

V cene vášho kupónu máte:

  • 60 minútovú hru pre 2 – 5 osôb
  • služby personálu
  • perfektnú zábavu

Zápletka je nasledujúca: ako partia priateľov sa dostanete do bytu vraha,  ktorý rád rieši podobné vlámačky po svojom. Rád sa zahráva s osudmi ľudí, preto vám dá 60 minút, aby ste sa dostali von. V opačnom prípade…

Alebo sa po potýčke s miestnou mafiou prebudíte v starej kancelárii. Dvere sú zatvorené a váš adrenalín rapídne stúpa, keď si uvedomíte, že o 60 minút je naplánovaná demolácia budovy. Čas plynie a celý interiér začne naberať čoraz mystickejšie kontúry. Povráva sa totiž, že pod budovou je staré pohrebisko. Bude to trasa vášho úteku, alebo aj vy zostanete pochovaní zaživa?

Vašou úlohou bude dostať sa v priebehu 60 minút von. Ale to nebude také jednoduché. Musíte nájsť kľúč, skrinku, časť hlavolamu, kód…Všetko správne skombinovať a vytušiť ich účel. Nikdy však neviete, ktorý zámok je ten posledný. Ako čas plynie, adrenalín sa stupňuje a váš mozog pracuje v zrýchlenom tempe. Dokážete sa sústrediť?

Hra preverí vášho tímového ducha, logické myslenie, schopnosť komunikácie a sústredenia. Pripravte si obrovskú dávku vynaliezavosti a spolupráce. Krásou celej hry je, že bez spolupráce a komunikácie je viac ako pravdepodobné, že ostanete uväznení.

Družstvo, ktoré sa pokúsi o vyslobodenie sa, musí pozostávať minimálne z dvoch a maximálne z piatich členov. Členom tímu sa môže stať hocikto, nezáleží na veku a ani na pohlaví (mladší ako 14 rokov v sprievode dospelej osoby). 

Zľava platí pre staršiu izbu (Byt Vraha), ako aj novú izbu (Tajomná Katakomba), pri ktorej je nutný doplatok na mieste 11,22 €. 

Hore