Kilo glazovaných bravčových rebierok v Jameson omáčke

348 zákazníkov

Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
The PorterHouse
Kováčska 47, Košice, 04001
Viac o podniku
Varianty (1)

V cene

  • 1 kg glazovaných bravčových rebierok v Jameson omáčke 
  • Chlieb (8 polkrajcov)
  • Baranie rohy (cca 100 g) 

Môžete využiť do 30. 6. 2016

  • Rezervácia: Rezerváciu je nutné vytvoriť minimálne 24 hodín vopred na tel. čísle: +421 556 320 263
  • Je potrebné preukázať sa platným voucherom.
  • Kapacita podniku: 120 miest. 
  • Zmenu rezervovaného termínu je potrebné urobiť najneskôr deň vopred.
15,98 € 5,90 €
15,98 € 5,90 €
Ukončené

Keď Írom niekto zakáže piť (nevieme si predstaviť, kto by mal takú moc), tak idú jesť. A k jedlu si pre istotu naservírujú omáčku z whiskey Jameson :)

Ochutnajte špecialitu pivárne The PorterHouse v Košiciach! Glazované bravčové rebierka v Jameson omáčke sa podávajú s čerstvým chlebom a baraními rohmi. 

Dokonalý program po práci! :) Pochutnať si tu môžete i na lahodných a kvalitných pivách svetových značiek, ale aj menej známych, no tým originálnejších a jedinečných kúskoch.

Okrem rebierok môžete okúsiť aj špeciality podľa vlastnej receptúry. Reštaurácia ponúka priestory pre nefajčiarov aj fajčiarov.

Pre športovcov bežia na veľkých obrazovkách zápasy na želanie. Samozrejmosťou je Wi-Fi pripojenie na internet zadarmo. 

The PorterHouse
Kováčska 47, Košice, 04001

The PorterHouse

Kováčska 47, Košice

Dnes otvorené 11:00–0:00
Obedná prestávka (ZATVORENÉ): od 15:00 do 17:00 hod.
Zobraziť na mape
Vybavenie a služby
Bezbariérový prístup
Internet zadarmo
Berieme karty
Oddelené priestory pre fajčiarov a nefajčiarov
Lucy

Uzasne!! Za poslednu dobu som ochutnala rebierka asi v 5–6 podnikoch no tieto boli najlepsie, uzasna chut, urcite pridem po dalsie:)

Ledcity

Príjemné posedenie
Vynikajúce jedlo

Kamil

výborné jedlo, príjemná obsluha

Ako uplatniť
  • Rezervácia: Rezerváciu je nutné vytvoriť minimálne 24 hodín vopred na tel. čísle: +421 556 320 263
  • Je potrebné preukázať sa platným voucherom.
  • Kapacita podniku: 120 miest. 

Môžete využiť do 30. 6. 2016

Storno podmienky
  • Zmenu rezervovaného termínu je potrebné urobiť najneskôr deň vopred.

Chýbajú vám nejaké ďalšie informácie?

4 Spýtajte sa nás na čokoľvek
Kalkulácia ceny
O podniku
The PorterHouse
Kováčska 47, Košice, 04001
Viac o podniku

Hodnotenie podniku The PorterHouse

Hodnotenie podniku The PorterHouse

4,7/5 (453 hodnotenie)
Iba overené hodnotenia
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Martin

Fajné bolo

10. 5. 2018
Martina

Dobry podnik, dobra ponuka

10. 5. 2018
Jaromír

Veľmi chutné rebierka a príjemná obsluha.

Prostredie reštaurácie nebolo nič moc.

1. 4. 2018
Laci

vynikajuce, aj mnozstevne toho bolo dost vela

14. 7. 2017
Jozef

Príjemné originálne prostredie
Skvelé stehienka
Veľmi starostlivý prístup personálu, ktorý fakt oceňujem a milo ma prekvapil.
Jednoznačne odporúčam všetkým.

6. 6. 2017
Mimúš

Uzasna chut, neskutocne ochotny personal. Urcite pridem znova. :)

26. 4. 2017
Mimúš

Uzasna chut a skvely personal

20. 4. 2017
Anton

Prístup personálu, samotné jedlo bolo veľmi chutné. Určite si to ešte zopakujeme. Ďakujem

5. 4. 2017
Szokeovci4

Obsluha aj jedlo bolo na jednotku

4. 4. 2017
Zlackova

Obrovska porcia, velmi dobre pripravene masko, priatelska obsluha.

2. 4. 2017
Silvia

Každopádne obsluha bola príjemná.

Zdali sa skôr pečené než grilované a obsahovali aj tie kostnaté končeky krídel. Kilo je tak asi pre jednu osobu.

1. 4. 2017
Miroslav

Krvidelka famozne. A omacka ako sen

1. 4. 2017
Anna

Fantasticke kridelka. Uz sme na nich boli a este aj prideme

1. 4. 2017
Boris

Bol som spokojný s prípravou jedla aj s milou obsluhou. Isto odporúčam. :-)

31. 3. 2017
František

Chutné jedlo a príjemný personál.

28. 3. 2017
Romet

Lepšie ako minule.

26. 3. 2017