Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Laserová operácia očí metódou LASEK

5,0 / 5 VIKOM, s.r.o. Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Dana

Dobrý deň, prečo je operácia očí ohraničená vekom 40 rokov. Mám 56 rokov, som krátkozraká a na jeseň som uvažovala o operácií očí.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dana je to bohužiaľ z toho dôvodu, že okolo tohto roku už šošovka prirodzene starne.

Michaela

Dobrý deň chcem sa opýtať. Táto operácia mi odstráni ďalekozrakosť na celý život?

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela.
Po operácií budete vidieť do diaľky stále. Ale človeku prirodzene šošovka starne a tak okolo 40 roku života človek potrebuje okuliare do blízka.

Zdenka

Dobrý deň, mám 53 rokov a nevidím do dialky na –1,5 a druhé na –2,5 je možné odstránit túto vadu?

Zlavomat.sk

Pekný deň Zdenka. Bohužiaľ táto operácia je vhodná pre osoby cca do 40 rokov.

Iveta Gintnerová

Dobrý deň, chcela, by som kúpiť poukaz pre dcéru, mám len jednu otázku, ak sme z Košíc, je potrebné prísť na predoperačné vyšetrenie osobitne, alebo sa to dá urobiť aj v deň operácie?ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Iveta.
Na predoperačné vyšetrenie je potrebné prísť aspoň 2–3 dni dopredu.

Anna Rerková

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať na to, akú záruku toto Žilinské centrum poskytuje a taktiež na to, či by ste mi nevedeli povedať, či je nejaký rozdiel medzi operáciou krátkozrakosti, ktorú vykonáva toto centrum, a operácioukrát­kozrakosti , ktorú vykonáva „oftum“, na ktorý ste tiež mali nedávno zľavu. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Anna. Záruka na zákrok je jeden rok. To znamená, že v prípade ak na sebe ucítite nejaké zmeny k horšiemu máte nárok na dolaserovanie resp. opravenie zákroku.

Robert

Dobry den. Chcem sa spytat ci ked mam kratkozrakost –1.0D tato operacia odstrani problem uplne na 0.0D.

Zlavomat.sk

Pekný deň Róbert. Odstráni na 0.

Jaro

Ak som dobre pochopil – 650€ stojí operácia oboch očí , teda nie je to cena za jedno oko. Nenašiel som , či je cenový rozdiel pri kombinácii astigmatizmu a krátkozrakosti.

Zlavomat.sk

Jaro cena za kupón je na obe oči:)
cenový rozdiel vo Vašom prípade nie je žiaden. Všetko máte už zahrnuté v cene.

Michal

mam 52 rokov oči –2,5 je vhodny tento zakrok

Zlavomat.sk

Pekné ráno Michal. Bohužiaľ nie, nakoľko je operácia vhodná pre osoby do 40 rokov.

zuzana

Dobrý deň. chcela by som sa informovať ohľadom toho, ak mi bude operácia zamietnutá kto mi vráti peniaze? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana. Vrátime Vám ich my:) zlavomat.sk.

dusan-kubis

daju sa operovat oci ak mam 52 rokov a okuliare sfericke
dialka+1,0 na citanie +3,0

Zlavomat.sk

Dušan táto operácia je vhodná pre osoby cca do 40 rokov.

ĽUBOMÍRA...

Odstraňujete aj ďalekozrakosť? – Teda, keď používame na čítanie okuliare +1,5 až +2 ? a, aký čas je na uplatnenie tohto kupónu? ♥ ĎAKUJEM! :ô)

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubomíra, kupón má platnosť do 26. 7. 2013. Bohužiaľ táto operácia Vám neodstráni ďalekozrakosť.

Silvia Podhanyiova

Dobry den.Dnes som vyplatila 650 eur za operaciu oci laserom,ale zabudla som na to ze ja nemam na SK poistenie lebo zijem momentalne v Rakusku a tu aj pracujem.Chcem sa spytat ci na tom nezalezi a je operacia aj tak mozna ohladom na to ze si ju aj tak paltim.Za odpoved dakujem Silvia

Zlavomat.sk

Dobry den Silvia,
operacia oci, ktoru ponukame je primarne urcena pre samoplatcov. Nie je teda dolezite v akej krajine si platite zdravotne poistenie.

jozef

Este som cez zlavomat neobjednaval rad by som tuto operacio oci venoval ako darcek ako postupovat ked som z da? Treba pris k vam na 3 x na predoperacne, operaciu, a pooperacne?.ako sa suma uhradza ked to nebude ten koho sa operaciaa tyka? Vdaka za odpoved jozef

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef. Princíp nakupovania cez zlavomat.sk spočíva v tom, že je potrebné zakúpiť si kupón ktorým sa vie obdarovaný preukázať v danom zariadení ktoré službu vykonáva. Kupón sa dá zakúpiť nasledovným spôsobom:
kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore