Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Extra jemné norkové 3D až 9D mihalnice! Úprava či farbenie obočia v cene

4,1 / 5 Beautybar Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Mária Kavuľová

Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možne využiť túto zľavu aj sposobom, že by ste mi dali staré mihalničky dole a nanovo dali nové? Sú stále pekné ale nakoľko chodím často plávať, už sa mi preriedili a aj poodrastali a chcem aby to vyzeralo dobre. Plus je možný termím na budúci týždeň v piatok?

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý den, určite áno , to nie je problem . V piatok termín máme , len potrebujeme vediet čas. Najideálnejšie by bolo zavolať salon na 0911 110 500. Máme predĺženú otváraciu dobu : Po-Pia 8:00–19:00 So 9:00–13:00, ďakujeme a tešíme sa na návštevu

Mária Kavuľová

Dobrý deň, kúpila som si extension maskarku, viem že ju stačí aplikovať každý 3-tí deň, ale zabudla som sa opýtať, či je potrebné ju aj odličovať? Ďakujem :) plus mihalničky su nadherne :)

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý deň, mascara na predĺžené riasy sa podľa potreby jemne vymýva pod prúdom tečúcej vody. Ďakujeme a želáme pekný deň

Mária Kavuľová

Dobrý deň, kúpila som si extension maskarku viem že ju stačí aplikovať každý 3 deň, ale zabudla som sa opýtať či je potrebn

Tinka

Dobry vecer.Chcem sa opytat mate volny den tento tyzden? Idem na dovolenku tak by som to rada stihla :-) Mihalnicky ;-) Da sa zaplatit ta suma aj osobne,priamo v salone ?

Martina

Dobrý deň chcem sa opýtať nosím kontaktné šošovky nebude mi to vadiť pri týchto mihalniciach ?

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý deň, počas aplikácie mihalníc by bolo lepšie si šošovky vybrať , ale hneď po dokončení ich môžete bezpečne nosiť . Ďakujeme, Beauty Bar

Veronik

Dobry den chcem sa opytat ak nepotrebujem urpavu obocia, je tam cena nizsia? a este idem k moru vydrzi mihalnice aj pobyt pri mori? samozrejme sa sem tam namocim aj cela do mora takze pytam sa ci vydrzia aj to…dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika, cena voucherov je fixne stanovená. Ohľadom samotných mihalníc a termínov sa môžete informovať na tel. čísle 0911 110 500.

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý deň , ďakujeme za Vašu otázku. Cena je skutočne pevne stanovená, ale môžeme Vám poprípade doplniť hustejšie mihalničky :) Mihalnice zvládnu aj pobyt pri vode. Pri odchode od nás dostanete kefku na občasné prečesanie mihalníc spolu s krátkymi inštrukciami ako sa o predĺžené mihalnice starať . Tie by nemali prísť do kontaktu s vodou a parou iba prvých 12 hodín , potom už sú vode odolné . Po namočení ich treba osušiť obrúskom alebo uterákom a jemne prečesať .Beauty Bar

Katarína

Dobrý deň. chcela by som sa opýtať, je možné využiť kupón aj na doplnenie mihalníc?
Po odporúčaní známej, ktorá chodí pravidelne do beautybaru na 4D mihalnice a vyzerajú fakt úžasne, som sa celý mesiac tešila na svoj termín, nevedela som sa dočkať krásnych hustých a dlhých mihalníc. Platila som na mieste plnú sumu za nové mihalnice, nie cez zľavomat kupóny, tak som ozaj očakávala profesionálny prístup a výsledok. Avšak nasledovalo veľké sklamanie.. Personál milý, ochotný, všetko super. Ale výsledok práce? Po hodine a pol trvajúcej aplikácie mihalníc som si jasne mohla všimnúť, že mihalnice ani náhodou neboli aplikované na každú jednu vlastnú mihalnicu, a to ich mám dosť riedke! Ani náhodou neboli aplikované ku korienkom, ale niekde 3 mm ďalej. A čo viac, boli poskrúcané a trčali mimo rad mihalníc hneď po aplikácii. Do večera odpadlo viac ako 20 umelých mihalníc, a do 10 dní viac ako polovica. Slečny sú zlaté, prostredie príjemné, ale takýto výsledok práce je naozaj odraďujúci. Naozaj majú vydržať 6–8 týždňov? Nehnevajte sa, ale mne vydržali tak maximálne 8 dní, a to som sa nelíčila ani ich zbytočne nenamáhala česaním alebo kozmetickými prípravkami. Na pravom oku boli po 8 dňoch totálne preriedené, vyzerajú komicky, na ľavom 3 trsy padajúce do zorného poľa…
Je možná reklamácia? Alebo ako mám podľa Vás postupovať? Chodiť na dopĺňanie každý týždeň?
Ďakujem pekne za odpoveď.

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý deň, ďakujeme za Váš príspevok. Týmto by sme chceli požiadať naše klientky, aby v prípade nespokojnosti neodkladne kontaktovali salón, alebo priamo majiteľku salónu, ktorá je zároveň lektorom akadémie a odborným garantom pre salón Beauty Bar v Košiciach. Reklamácia je samozrejme možná a bolo by viac než vhodné navštíviť salón a konzultovať situáciu na mieste a to čo najskôr. V prípade časovej nevhodnosti aspoň zaslať fotografie mihalníc. Určite by sme Vás neodmietli. Záleží nám na výsledku a určite nechceme aby sme po svete chodili nespokojné. Aj mi sme ľudia a stane sa, že pochybíme, ale dajte nám šancu to napraviť. Číslo na salón máte , pre istotu:0911 1105­00. Alebo priamo na majiteľku salónu :0917 774122

Katren

Dobry deň. Robíte aj trvalú na mihalnice?

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý den, trvalú na mihalnice neposkytujeme , nakoľko pri predlžovaní mihalníc to nie je potrebné . Vytočenie aplikovaných mihalníc prispôsobíme oku a požadovanému štýlu , čo ma za následok nádherne vytočené riasy. Ak ma niekto svoje prirodzené riasy rovné , pouzijeme vytočenie , kde je časť riasy v polovici vytočená do hora .

Kristína Kardošová

Dobry den, da sa ist s umelymi mihalnicami do mora? Dakujem

Celebrity beauty s.r.o

Dobrý den, s napojenými mihalnickami môžete ist bezpečne do mora. Naša rada je , že keď sa mihalnice namočia, treba ich osušiť uterákom alebo papierovým obrúsom jemným pritlačaním a následne prečesať kefkou natáčaním z hora .

Úplne najvhodnejšie by bolo použiť špirálu určenú predĺžené riasy (dostanete s salóne Beauty Bar Košice za 9,90€) Špirála chráni napojene mihalnice pred vonkajšími vplyvmi -mastné prípravky , oleje , voda, mastné tiene , make UP) , mihalnice obalí a predĺži ich životnosť . Nanáša sa 1× za 3dni a slúži tiež ako fixátor.



Ďakujeme , Beauty Bar

Simona Bučková

Dobrý deň. Viete mi povedať či máte voľno niekedy teraz v stredu alebo štvrtok? Vopred ďakujem.

Kozmetický salón Beauty Bar

Dobrý deň, máme voľný termín vo štvrtok 28,4 o 12:00, alebo v piatok 29,4 o 14:15, ďakujeme

Dominika

Dobry den aky je rozdiel vo vytrhani obocia pinzetou a nitou?len v technike alebo aj vovysledku?

Kozmetický salón Beauty Bar

Úprava obočia pinzetou vytrháva chĺpky po jednom a často vynechá drobné svetlé chlpôčky, ktoré voľným okom nevidíme. Proces trvá dlhšie a nie je úplne precízny.

Threading – úprava obočia niťou je tvarovanie obočia do úhľadných línií. Antibakteriálna niť sa roluje po povrchu kože a vytrháva chĺpky aj s korienkom. V niekoľkých minútach vyhladí obočie spolu s najmenšími „baby“ chĺpkami do precízneho tvaru. Pokožku nedráždi a efektívne a rýchlo dokáže odstrániť nežiadúce chĺpky na hornej pere a celej tváry.

Kamila

zdravim, na bezne nosenie odporucate 3–4D alebo 5–7? Ako sa ziskava VIP karta? doplnanie 3–4D kolko stoji? zvysne som nasla na stranke.. taktiez ako dlho sa mozu opakovane doplnat,aby sa neposkodili vlastne mihalnice?dakujem

Kozmetický salón Beauty Bar

Dobrý deň, všetko závisí od Vašej bežnej úpravy a každodenného líčenia. Pre niekoho 3D/4D Riasy úplne stačia, vyzerajú prirodzene a zároveň pekne lemujú oko. Inej dáme zas vyhovujú 5D/7D pretože má radšej výraznejšie líčenie. Mihalnice sú plnšie v objeme a pôsobia výraznejšie. Dôležitý faktor je tiež správna voľba dĺžky napájaných mihalníc. Ale každé naše ošetrenie začína konzultáciou a výberom mihalníc na mieru.

Dopĺňanie 3D/4D mihalníc je v cene 18,90€
Kompletné info o VIP karte zliav dostanete pri prvej návšteve.

Zdravie našich vlastných mihalníc závisí od spôsobu aplikácie a lepenia. Ak mihalnice lepí certifikovaná kozmetička, ktorá dokonale pozná techniku lepenia, svoju prácu vykonáva precízne, potom je zaručená flexibilita prirodzeného rastu mihalníc a nie je dôvod sa obávať, že sa naše mihalnice poškodia. Napojená mihalnica odrastá prirodzene na vlastnej riase. Chcem ešte pripomenúť, ako dôležité je mihalnice si dať odstrániť profesionálnym odstraňovačom v salóne a neskúšať to doma.


Sandra Sai

Dobry den, ako dlho asi vydrzia tieto mihalnice
Dakujem za odp.

Beauty Bar

Dobrý deň, mihalničky môžete nechať postupne vypadnúť samé (vydržia cca 6 –8 týždňov ) Ak si želáte mihalnice nosiť dlhodobo , potom sa dopĺňajú približne každých 3–5 týždňov, aby boli stále pekné a plné objemu ako na začiatku. V prípade, ak sa rozhodnete, že si mihalnice už neželáte nosiť , dajú sa kedykoľvek odstrániť profesionálnym gélovým odstraňovačom bez toho, aby poškodili Vaše vlastne riasy.

beata

Dobrý deň,chcem sa opýtať ak si kúpiť viac kupónov môžem ich použiť aj na doplnenie mihalníc? dakujem

Beauty Bar

Dobrý deň, kupón je primárne určený na nový set mihalníc, ale ak si želáte ho využiť na doplnenie vieme Vám vyhovieť. Kupón má obmädzenú platnosť, tak si len prosím odsleduje tento dátum :)

Len Ka

Dobry den, chcem sa opytat je v cene aj farbene obocia? dakujem

Beauty Bar

Dobrý deň, v cene je farbenie, alebo úprava obočia (Threading) -precízna technika na tvarovanie obočia , ktorá v úhľadných líniách vytrháva chĺpky aj s korienkom.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore