Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Celý deň v AquaCity Poprad s možnosťou relaxu v novootvorenom Fire & Water Wellness & Spa

4,6 / 5 AQUAPARK AQUACITY Poprad  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Milan

preco ma nechcu pustit sa najest do restauracie co je v tej budove, tam vyborne varia, mila a rychla obsluha,ten fast foot co je dnu je katastrofa,chcem sa normalne najest kvalitne a dobre jedlo ,viem ze je to jednorazovy vstup a keby tak kazdy isiel,by mu museli otvarat a pamatat si ho.Ale za tu cenu vstupneho by sa , dal ten cip upravit,ved v tom fast foode mi nevadia tie ceny hoci na slovensko je to prehnane, ale to jedlo, jedine co je tam chutne tak zakusky, ktore oni urcite nepecu.V nemecku v aquacity je trosku lacnejsie jedlo ale ta chut jedla je vyborna aj ta kava je ovela lepsia a stoji tak isto ako v fast foode.inaksie sa mi u vas paci.Takze je moznost aby ma pustali sa najest do tej restauracie.

Jozef

Dobry den, zaujimalo by ma preco uvadzate otvaracie hodiny od 10:00, ked sme tam dnes boli a aquapark otvarali az o 11:00 hod. Mali sme zakupene „celodenne“ Vital Packet kupony, na pokladni nam bolo oznamene, ze saunovy svet sa otvara az o 14:00 hod.(co uz nepredstavuje cely den), kde ked sme na 14tu hodinu prisli, tak po chvili uz neboli plachty, nehovoriac o kulture saunovania, kde kazdy pobehoval v plavkach. A co sa restauracie tyka, jedlo ako palacinky, zemiaky a maso museli byt minimalne vcerajsie, od cerstvosti to malo daleko.

AquaCity Poprad

Dobrý deň Jozef,

ďakujeme za Váš názor, otváracie hodiny aquaparku sú uvedené na našej webovej stránke, kde je uvedené, že v pondelok je aquapark otváraný od 11:00 a Vital packet otvárame pondelok – štvrtok od 14:00 hod. Pri vyššej návšteve je niekedy ťažké všetkých návštevníkov „ustriehnuť“ aby sa saunovali naozaj ako majú, aj keď to je uvedené na viacerých oznamoch a pokynoch, niektorých návštevníkov o správnom saunovaní „školíme“. Veríme, že pri ďalšej návšteve budete s našimi službami spokojnejší a radi sa k nám vrátite.

s pozdravom,

Dajana

Ďakujeme veľmi pekne, všetko prebehlo ako po masle :) Tešíme sa!

Zlavomat.sk

Tak super:)

prajeme pekný deň.

Viera Šefranková

Ako je to u vás zo stravovaním?Je možné si niečo doniesť na jedenie a pitie?Ak nie dajú sa použiť stravné lístky alebo sa dá platiť len hotovosťou.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

akceptujeme jedlo a pitie pre vlastné malé deti, nosenie iného jedla je z hygienických dôvodov zakázané, máme reštauráciu pred vstupom do aquaparku aj priamo v aquaparku. Platiť sa dá okrem iných možností aj stravnými lístkami.
Tešíme sa na Vašu návštevu,

s pozdravom,

Viera Mašlonková

dobry den ked som si zakupila online listky a prisli mi uz aj vouchery ,ako viem a zistim ze listky su zaplatene?neplatila som zatial nic ani kartou ani osobne dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Viera,

vouchery stačí vytlačiť a priamo na mieste sa nimi preukázať.

Viera Mašlonková

dobry den,ked som si zakupila vstupy a mam aj vouchery ako a kedy si mozem uplatnit kredity,mam silver …dakujem

Zlavomat.sk

Kredity sa uplatňujú tak, že pri nákupe musíte byť prihlásená. A vtedy Vám ponúka možnosť pri platbe zadávať možnosť ,,uplatniť xy kreditov".

Viera Mašlonková

dobry den,staci ak cislo voucheru ukazem pri pokladni z mobilu?

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

bude lepšie ak si osobne donesiete vytlačený voucher, ten nám na pokladni odovzdáte.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Martina

Dobrý deň,chcem sa opýtať,či tento lístok v sume 10,90 eura je platný a či sa pri vstupe už nič nedopláca.Ďakujem za odpoveď.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

samozrejme, lístok je platný na vstup AQUA packet celodenný pre 1 osobu.

tešíme sa na Vašu návštevu.

Marek

dobrý deň, chcem sa opýtať či sa dá u vás platiť aj elektronickým poukazkam e-Ticket, ktorý mám v hodnote 50eur?, a to tým spôsobom že by som bral 1.variant za 10.90e a pre štyroch t.j. 43.60e. Keby že sa dalo tak vám zašlem kód e-ticketu, zatiaľ ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Marek,

žiaľ nie je to možné. U nás je možné hradiť online kartou, vkladom, prevodom, alebo kreditmi ktoré je možné získať na zlavomat.sk.

Kamil

Dobrý deň,
Kupón aqua packet obsahuje aj vstup do Fire & water wellness centra? Alebo bude potrebné za tento vstup doplácať?
Ďakujem

AquaCity Poprad

Dobrý deň,
ak budete mať zakúpený vstup Aqua packet, môžete vojsť aj do wellness centra, ale bude vám účtovaný doplatok, výhodnejšie je teraz si kúpiť rovno vstup do FIRE & WATER WELLNESS CENTRA. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Kristína

Dobrý deň dá sa zľava využiť hned 2.9 ? :)
Ďakujem

Aqucity Poprad

Dobrý deň,
áno, dá sa. Voucher je platný od 02.09.2015 (vrátane).
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Martin

Dobry den,
ak si zakupim iba kupon Celodenný vstup AQUA PACKET tak mozem ist aj do novootvoreneho Fire & Water Wellness & Spa ? Alebo je to mozne iba s Celodenný vstup VITAL PACKET ?
Dakujem.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

ak budete mať zakúpený vstup Aqua packet, môžete vojsť aj do wellness centra, ale bude vám účtovaný doplatok, výhodnejšie je teraz si kúpiť rovno vstup do FIRE & WATER WELLNESS CENTRA.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Martin

Dobrý deň, chcem sa spýtať, dajú sa kúpiť poukazy aj v nedeľu ? Nieje s tým problém? A treba tie poukazy vytlačiť ? Pretože v návode to nieje. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Martin,

poukazy sa dajú kúpiť kedykoľvek až do uzavretia ponuky na našej stránke. Použiť sa dajú aj cez víkend podľa otváracích hodín aquaparku.

Po príchode do aquaparku je potrebné preukázať sa vytlačeným voucherom.

Prajeme Vám príjemný deň.

Vilo

Dobrý deň, v podmienkach uplatnenia voycheru je obmedzenie že na jednu osobu je možné zakúpiť max 5 ks, ako sa to myslí, lebo ja som bez problémov vytvoril objednávku na 8ks na celodenný vstup VITAL PACKET za 135,20

AquaCity Poprad

Dobrý deň Vilo,

myslí sa to tak, že jedna osoba by si mala zakúpiť maximálne 5ks voucherov, software by nemal umožniť nákup viac ako 5ks voucherov. Zrejme došlo k nejakej chybe, ktorú preveríme.

Zlavomat.sk

Pekný deň Vilo,

ďakujeme za upozornenie a ospravedlňujeme sa za chybu. Už je to opravené. Maximálny počet kupónov zakúpených na jednu osobu je 5 kusov.

Matej

Dobrý deň chcel by som sa spýtať, či do Aquacity Poprad funguje aj nejaká študentská zľava na ISIC napríklad a ak áno aký rozdiel to spraví na cene?

Ďakujem

Aqucity Poprad

Dobrý deň,
Akceptujeme zľavu ISIC na vstupy do Aquacity ale nie na využitie kupónu zo Zľavomatu. Tam je jednotná cena uvedená na kupóne.
ISIC zľava je u nás uvedená ako cena z kategórie dieťa, student, junior, senior.

Jana

Dobry den, do kedy prebieha tato akcia na Zlavomate? Dakujem za odpoved
 Jana

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana,

ponuka je platná minimálne do konca týždňa.

Ďakujeme za Váš záujem a prajeme príjemný deň.

Mario

Ked potrebujem 6 voucherou, musim objednavat na dvakrát?

Aqucity Poprad

Dobrý deň,
na osobu je maximálne 5 voucherov.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Marián

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať koľko nás to bude stáť ak by sme prišli dnes s deťmi.Sme dvaja dospelý a 3 deti vo veku 10,3 a 2 mesačné bábätko.A koľko kupónov máme kúpiť aby sme mali zľavu.

Aqucity Poprad

Dobrý deň,
deti do 120cm majú vstup za 1€ a nepotrebujú mať kupón.
Zakúpiť by ste si mali 3 kupóny.
Bez kupónu by Vás to vyšlo 52,50€, to je cena za Family Packet (49 €) + klubová karta (3,50 €), ktorá je na túto akciu naviazaná, v prípade, že túto kartu ešte nevlastníte.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Karol

Kedže je vstup do wellness jednorázový, je tam možnosť občerstvenia a keď áno akého? Ďakujem.

Aquacity

Dobry den,

v nasom vitalnom bare mate moznost si objednat pestru skalu napojov takisto ako aj jedal ako panini alebo salaty.

Ria

To znamená že kupóny nemôžem využiť teraz ale až v septembri?

Aquacity

Dobry den,

kupony z Plus7 dni su platne aj teraz, ale kupony z zlavomatu az od septembra. Takze ak ich chcete skombinovat tak az v septembri.

Jozef

Ak mam kupon z plus 7 dni mozem tieto kupony kombinovat. Napr.tu by som kupil aqua packet a na kupon z plus7 by som si dokupil vstup do wellness ? Dakujem

Aqucity Poprad

Dobrý večer,
kupóny sa môžu kombinovať. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Aquacity

Dobry den,

ospravedlnujeme sa za nespravnu informaciu. Zlavy z jednotlivych akcii sa nedaju kombinovat, co znamena ze na jeden vstup nemozte pouzit obe zlavy.

Dušan

Dobry den, chcem sa spytat este na ten wellness. Spominali ste ze do bazenov sa odporucaju plavky, plati to aj pre ochladzovaci bazen a hlavne virivku?

Aqucity Poprad

Dobrý večer,
pre ochladzovací bazén to neplatí, bazénik je pri saunách na vrchnom poschodí a vírivka je pri relaxačnom bazéne na spodnom poschodí, takže v nej sú odporúčané plavky.

zuzana

Ako a kde mozem stornovat zakupenie voucher-a? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

voucher sa dá stornovať do 14 dní od jeho zakúpenia. Prosím, kontaktujte nás na e-mailovej adrese podpora@zlavomat.sk.

Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Dušan

na nete sa objavil predaj kupónov so 70 percentnou zľavou,s platnosťou do decembra..tieto kupóny boli v časopise Plus sedem dní,v júlovom čísle…Ak v tom nie je nejaká finta,ľudia si zadovážia radšej tieto kupóny,najmä ak je ešte sezóna…Čo vy na to?

Aquacity

Dobry den,

ak mate moznost si zadovazit vyhodnejsi vstup je to na Vas. Co sa tyka tychto kuponov nie je tam ziadna finta. Je to akcia, ktora sa opakuje raz rocne.

Peter

Dobrý deň,

Mám dve otázky:

  1. Môže sa v spoločných priestoroch wellnes centra chodiť v prezuvkách?
  2. Vstup je jednorázový na neobmedzený čas?
Ďakujem.
Aqucity Poprad

Dobrý deň,

Áno môže, obuv sa necháva pred saunami. Vstup do vitálneho sveta je jednorázový, môžete tam ostať ako dlho vy chcete, keď vyjdete cez turniket už Vás dnu nepustí.

Agáta Grofová

Dobrý deň, mohli by ste uviesť na pravú mieru protichodnú informáciu týkajúcu sa uplatnenia voucheru? V podmienkach uplatnenia uvádzate, že kupón je potrebné doniesť vytlačený, ale po nákupe a doručení kupónov píšete, že kupóny nie je potrebné tlačiť, stačí mať kódy v sms-ke alebo mobilnú aplikáciu. Ako to teda je?

Aquacity

Dobry den,

pre nas je podstatne aby sme mali so sebou kod voucheru. Najjednoduchsie je ked je vytlaceny. Ale akceptujeme aj kody cez mobilnu aplikaciu alebo v sms sprave.

Dusan

Chcem sa opytat ci mozem kupon vyuzit aj koncom augusta 28 , 29 , 30 august, nakolko idem na dovolenku , a pisete ze platnost je od 2.9 , neda sa urobit vynimka?

Aquacity

Dobry den,

je nam velmi luto, ale spominane kupony su softverovo overovane na pokladni a pred ani po platnosti kuponov sa neda overit ich platnost.

Róbert

Dobrý deň, vstup do wellness je bez plaviek ?
Ďakujem.

AquaCity Poprad

Dobrý deň Róbert,

vstup do wellness centra do sáun je možný iba bez plaviek, v plachte, vstup do relaxačného bazéna vo wellness centre je odporúčený v plavkách. Vo wellness centre sú samostatné šatne, kde sa môžete prezliecť.

Tešíme sa na Vašu návštevu…

Jozef

Dobrý deň, keď si dnes cez internet banking zaplatím Celodenný vstup dokedy mi príde potvrdenie že môžem tam ísť za 10,9 eur, nakoľko už v stredu odchádzam do Popradu.

Aquacity

Dobry den,

najrychlejsi sposob je platobnou kartou, kedy dostanete potvrdenie obratom a tym padom mozte zlavu vyuzit na dalsi den.

Adriana Šandorová

Dobrý deň, je prosím tento kupón možné použiť aj počas Fun rádio Dohody 22.8.2015 ? :)
Ďakujem

Aquacity

Dobry den,

Fun radio Dohoda nie je v sucastou aquaparku a preto tieto vstupy nebudu platit aj na spominanu akciu.

Milena

Dobry den, chcem sa spytat dokedy sa bude dat kupon zakupit.
Dakujem..:)

Aquacity

Dobry den,

pri prekroceni urcitej hranice bude predaj pozastaveny.

Gustav

Při zakoupení voucheru Vital Packet se vstupem do saunového světa, je tento vstup jednorázový ?

Aquacity

Dobry den,

vstup do Wellness centra je len jednorazovy.

Tom

Cize dieta do 120cm ma vstup za 1e? nezalezi na tom ci ma 2 alebo 4roky? ergo trojclenna rodina si kupuje 3 kupony tak ci onak?

Aquacity

Dobry den,

nezalezi na veku ak je dieta do 120cm. Ak mate dve deti do 120 cm, staci Vam ak si kupite len jeden kupon.

Eri Ka

Dobrý den chcem sa informovat,platnost voucheru je od 2.9. cize az od tohto datumu mozem vyuzit voucher?

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

presne tak, voucher si môžete zakúpiť už dnes, využiť ho môžete v stanovených termínoch od 02.09.2015.

tešíme sa na Vašu návštevu…

Monika

Mayská pyramída bude v tomto čase už uzatvorená? … aké tobogány, prípadne atrakcie, pre deti , vonku budú otvorené.

Ďakujem

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

momentálne máme v prevádzke všetky atrakcie, Mayská pyramída bude otvorená podľa počasia, možno až do polovice septembra.

Tešíme sa na Vašu návštevu…

Tom

Dobry den.
V podmienkach mi chyba blizsia definicia kuponu. Jeden kupon je pre celu rodinu tj napr. Trojclennu? Dva kupony pre stvorclennu atd..dakujem. Tomas

AquaCity Poprad

Dobrý deň Tom,

pri kupóne je uvedené, že je platný pre 1 osobu, to znamená, koľko osôb chcete ísť, toľko kupónov je potrebné zakúpiť.

tešíme sa na Vašu návštevu…

Dušan

dobrý deň,mám podobnú otázku,ako je to najvýhodnejšie pre 1 ného dospelého a 3 deti vo veku 6,12,15r.

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

opre všetkých členov rodiny sa oplatí kúpiť vstupy na zľavomate.

Tešíme sa na Vašu návštevu…

Marieta Kminiaková

Dobrý deň, chcem sa opýtať, koľko kupónov si mám kúpiť keď sme dvaja dospelý a deti 10– ročné a 3-ročné. Ďakujem

AquaCity Poprad

Dobrý deň,

ak má Vaše 3 ročné dieťa do 120 cm, má vstup za 1eur, ak nie, oplatí sa pre všetkých kúpiť vstup na zľavomate.

Tešíme sa na Vašu návštevu…

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore