Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kredit v hodnote 15 € platný na 2 jazdy taxíkom objednaným cez aplikáciu Liftago taxi

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Ivko Medo

dobrý den kod voucheru nefunguje ako to mam riesit?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivko,

napíšte nám prosím na podpora@zlavomat.sk, radi daný problém preveríme.

Telesfor

Dobrý deň, oplatí sa tento kupón človeku, ktorý už zadal kód na prvú jazdu a zviezol sa dávnejšie? Dá sa to „obísť“ a rovno uplatniť druhú zľavu na 5 Eur za tento kupón? To by bolo krásne.

Tamara (Liftago)

Dobrý deň,
ak už niekto využil nejaký kód na prvú jazdu, tak pri zakúpení tejto zľavy môže rovno využiť len kód na 5€, čo je ale stále výhodné 1€=5€ :) Pekný deň.

Richard

Zlava sa da uplatnit, len ak platim kartou? Ak chcem v taxiku platit hotovostou? Potom sa to neda vyuzit? Preco nuti aplikacia platit „iba“ kartou? Pokial ju nechcem vyuzit, tak cele Liftago je na h…y. Ak platim kartou, nemozem trebars nechat taxikarovi sprepitne. Skusenost je taka, ze vodic musi zadat sumu z taxametra ( sumu ktoru realne taxameter ukazuje a ktoru orientacne vyrata apka Liftago ) Ak chce vodic – taxikar zadat vyssiu sumu ( zvysenu o tringelt, apka vyhodi upozornenie, ze suma musi suhlasit so sumou na taxametri, inak je to podvod a moze sa zrusit spolupraca s danym taxikom. Tymto aplikacia nuti zakaznika platit dvoma sposobmi. 1× kartou cez apku a 2× hotovostou ak chce nechat „tringelt“ inak taxikar – vodic riskuje. Dakujem za odpoved

Tamara (Liftago)

Dobrý deň Richard, zakúpené kódy si môžete uplatniť len pri platbe kartou. Je to z dôvodu, ak by bola suma vyššia ako daný kód tak sa rozdiel stiahne priamo z karty. Vodičovi môžete nechať tringelt napr. V hotovosti :) Ak nepoužívate kód, tak si samozrejme môžete vybrať medzi platbou v hotovosti a platbou kartou.

Stanislav

Dobrý deň, je to napísané všetko dá sa povedať dosť ťažkou rečou. Takže keď si zakúpim tento voucher za 1 euro tak dostanem kódy na 2 jazdy s tým, že nemusím nič viac doplácať? Pri registrácií treba zadať číslo kreditnej karty ale nebudú mi z nej odrátané žiadne ďalšie peniaze pokiaľ použijem voucher? To, či sa niečo bude doplácať záleží aj od toho kam sa chcete zviesť alebo na tom nezáleží? Ďakujem za vysvetlenie.

Tamara (Liftago)

Dobrý deň Stanislav, voucher obsahuje dva kódy – jeden v hodnote 10€ (prvá jazda cez aplikáciu) a druhý v hodnote 5€ (akákoľvek jazda cez aplikáciu). Napríklad, na svoju prvú jazdu zadávate kód na 10€ do aplikácie pri objednávaní taxíka, ak bude jazda stáť do 10€ tak nič nedoplácate, ale ak bude stáť jazda napr. 11€, tak 1€ Vám bude stiahnuté z kreditnej karty. Na použitie promokodu potrebujete mať v aplikácii aktivovanú platbu kartou.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore