Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Viazanie diplomových a bakalárskych prác

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Ol'ga

Dobry den,

Tlac konkretne v tej to ponuke moze byt uskutocnena aj v inych jazykoch? Konkretne, myslim, v rustine?

FaxCOPY, a.s.

Dobrý deň,
v cene voucheru je zahrnuté zviazanie práce do tvrdých dosiek, v cene nie je zahrnutá samotná tlač obsahu práce.
V prípade, ak sa jedná o jednovrstvové pdf (needitovateľný súbor), nemal by byť žiadny problém vašu prácu vytlačiť v ľubovoľnej predajni FaxCOPY, a.s. .

Andrea

Zdravím.
Je možné za nejaký príplatok mať prácu zviazanú do 24 hodín???

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, pri objednávke zadanej do 12,00 hod. v pracovný deň je možné expresné vyhotovenie – nasledujúci pracovný deň za príplatok 10€. Viac informácií o tomto expresnom príplatku nájdete aj na tomto linku:
 http://www.faxcopy.sk/detail/poplatok-za-expresne-vyhotovenie-do-6-24-hodin-diplomovka/81698

Tibor

Dobrý deň, keď si zadám objednávku na dosku v pondelok mohla by byť prichystaná vo štvrtok na pobočke v Žiline ?? A druhú prácu by som potreboval zviazať do hrebenovej väzby dala by si zviazať napočkanie ? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v cene voucheru je zahrnuté vyhotovenie do 5 pracovných dní, čiže objednávka zadaná v pondelok do 12.00 hod. bude prichystaná najneskôr v piatok po 14,00 hod. vo vybranej predajni. Prípadne sa môžete dohodnúť na dodacej dobe priamo s konkrétnou predajňou (vyhotovenie totiž závisí od aktuálnej vyťaženosti výroby). Hrebeňovú väzbu vám vyhotovia v každej predajni aj na počkanie.

Mima

Dobrý deň, chcem si u vás zakúpiť 2× viazanie bakalárky plus tlač 46×2 strán. Koľko budem platiť za tlač tých 46×2 strán ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pri súčasnom objednaní väzby a tlači obsahu bakalárky prostredníctvom nášho on-line modulu máte zvýhodnenú cenu čb a farebnej tlače: 0,072€/jednostranná čb A4, a 0,261€/jednostranná farebná A4. Ďakujem.

Adka

Dovry den. Prosim Vas mam 80 str. A v objednavke sa ma pyta na pocet listov. Tak pri 80 stranach je pocet liatov 40, ci 80. Trochu ma zmiatlo, ze ate uvadzali, ze 1 list=2 strany.

A ak tlaceny text prinesiem na predajnu a budem ziadat zviazanie, tak do objednavky davam iba obalku, alebo komplet?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, počet listov je počet hárkov papiera, ktoré sa budú viazať do obálky – je to dôležitý údaj, na základe ktorého sa vyberá veľkosť obálky. Pri 80 stranách tlačených obojstranne, je počet listov 40. V prípade ak tlačíte jednostranne je počet listov 80.

FaxCopy, a.s.

V prípade, ak potrebujete pomôcť s nahadzovaním objednávky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom on-line chatu na našej stránke, kde Vám kolegovia v pracovných dňoch od 8.00 do 16.00 hod. obratom poradia.

diana

Dobry den. Po zakupeni zlavu a naslednej objednavke som narazila na problem. Vsade sa da upravit zarovnanie na stred, nalavo ci napravo. Avsak pri mene a roku mi to hadze na jeden riadok co uz je maly provlem, lobo rok ma byt o riadok vyssie..dalej…Podla smernice nasej skoly ma byt rok nalavo a meno na stred. Ako mam teda postupovat? Resp. Da sa stornovat objednavka?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, umiestnenie textu na obálke si viete korigovať pridaním a editovaním ďalších riadkov. Umiestniť a zarovnať si ich môžete podľa vášho zadania.

Veronika

Dobrý deň, ak si objednám dosky v nedeľu, v piatok si už môžem doniesť zviazať prácu? ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, po vytvorení objednávky budete informovaná, kedy budú dosky pripravené v predajni formou sms alebo mailovej notifikácie. V prípade zadania objednávky v nedeľu termín do piatku určite stíhame.

Silvia Gallifrey

Dobrý deň, rada by som sa informovala, čo znamená táto veta v doplnkových službách. „V prípade uplatnenia voucheru priamo v kamennej predajni bude na mieste účtovaný manipulačný poplatok vo výške 2 €.“
Chápem to správne, že ak zadám objednávku dosiek online, a prídem si dať zviazať prácu dodatočne do predajne bude mi účtovaný ešte aj poplatok ? ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v prípade, ak si zadáte objednávku dosiek on-line, doplatok v predajni už neplatíte.

Peťa

Dobry den, v pripade ak potrebujem mat pracu skompletizovanu do piatku 22.4. ale este ju nemam dokoncenu. Je mozne objednat si dosky uz tento tyzden a pracu priniest hotovu na predajnu? Zviazete mi to na pockanie? Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme, dosky si môžete zadať skôr, nech vám ju stihnú predpripraviť a zaslať do predajne. Pri objednávke je potrebné vedieť počet listov konečnej práce, podľa toho sa vyberá hrúbka obálky. Po dodaní obsahu (vnútra) vám prácu sfinalizujú v predajni aj na počkanie (samozrejme to závisí od aktuálnej vyťaženosti predajne).

Magdaléna Čertíková

ak by niekto chcel kúpiť dva kupóny predám lebo už ich nevyužijem. Dám lecnejšie info MVK18@azet.sk

Magdaléna Čertíková

Dobrý deň, dali by sa vrátiť zakúpené kupóny? lebo ja som si kúpila a dalšie dva som dostala a nevyužijem ich. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Magdaléna,

prosím, napíšte nám prosím e-mail na podpora@zlavomat.sk a napíšte nám kódy voucherov, o ktoré ide.

Zdeno

Dobry den, ako dlho trva kym pride voucher?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v prípade úhrady platobnou kartou vám voucher príde v podstate ihneď po dokončení objednávky, v prípade prevodu na bankový účet vám bude voucher zaslaný po pripísaní platby na bankový účet zlavomatu – čo môže trvať aj 3 pracovné dni.

Evelyn

Dobrý deň,

pri vytváraní objednávky ( iba obal ) sa ma systém pýta na počet listov ( obsah ) a počet listov ( prílohy ). Je nutné to rozdeľovať alebo môžem rovno do prvej kolonky napísať plný počet strán? Je tam nejaký rozdiel pri výrobe? Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, dôležitý je konečný počet strán celej práce (aj s prílohami), na základe toho sa vyberá príslušná hrúbka obálky. V prípade ak sú prílohy súčasťou tlačeného obsahu, stačí ak ich zadáte v prvej kolonke.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, len upresňujem formuláciu z prvej odpovede – dôležitý je počet listov (1 list = 2 strany) – tento je dôležitý pre výber príslušnej hrúbky obálky. Ďakujem.

Simona

prosím vás, aké heslo mám vložiť do objednávky

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, neviem či správne rozumiem Vašej otázke. Pri vytváraní objednávky na väzbu zadávate kód zakúpeného voucheru.

Alexandra

Dobrý deň,
je potrebné urobiť objednávku elektronicky, alebo je možné aj prísť do Fax Copy a priamo tam odovzdať podklady pre zviazanie práce? Potrebujem tam zviazať aj originál s podpisom. Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, objednávku na dosky zadáte vopred elektronicky a pri vytváraní samotnej objednávky uvediete že vnútro prinesiete do predajne osobne. Obálku vám teda pripravia vopred a po dodaní podkladov vám väzbu sfinalizujú priamo v predajni.

Barbora

Dobrý deň,
v prípade ak v pondelok, 21.3.2016, zadám objednávku 2 viazaní, tak pri osobnom prevzatí medzi 29.-31. stačí ak dodám vytlačenú prácu a na počkanie mi ju zviažete do pripravených dosiek? Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, dosky si môžete nechať vyrobiť v predstihu a následne po dodaní obsahu vám ich v predajni zviažu.

Zuza

Dobry den, v nadvaznosti na iduce sviatky, kedy je potrebne najneskor zadat objednavku na vyrobu obalu, ked potrebujem pracu skompletizovat najneskor 30.3.? Neviem ci dlzka vyroby 5 dni sa rata len na pracovne, alebo kalendarne a ako je to teda s iducimi sviatkami. Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v kampani uvedené dni predstavujú pracovné dni, Vašu objednávku vzhľadom na nadchádzajúce sviatky prosím zadajte najneskôr v pondelok, t.j. 21.3.2016.

Mirka

Dakujem, este jedna otazka, uvadzate ze: „Obálku s potlačou (bez obsahu) je možné objednať vopred a hotový obsah môžete dodať po dopísaní vašej práce“, ako mam teda dopredu urcit pocet listov, ked este neviem presne kolko listov bude mat cela praca po uplnom dopisani? Je tam nejaka rezerva?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pri objednávke je potrebné zadať aj počet listov výslednej práce, na základe toho sa zvolí potrebná šírka obálky. Počet listov práce je potrebné zadať – akceptujeme odchýlku ± 5 listov.

Mirka

Dobry den, v pripade potreby zviazania 2 ks prace si mam zakupit 2× voacher a da sa to potom naraz zadatpri objednavke, ze 2ks rovnakej obalky, ci ako postupovat?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň Mirka, áno je to presne tak ako píšete. Pri vytváraní objednávky na dve rovnaké obálky zadáte na začiatku dva vouchery a vytvoríte jednu objednávku.

Simona Chovancová

A este sa spytam vo faxcopy mi dali taku karticku, ze pri viazani od vas je 50 stran čiernobielych zadarmo a ostatne vcetne farebnych si doplatim.. Je toto kombinovatelne s voucherom zo zlavomatu? A ak nie kolko stoji tlac 50tich čiernobielych srran? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, nie, žiaľ tieto dve akcie sa nedajú kombinovať. Pri on-line objednávke cez modul platí zvýhodnená cena pre tlač čb výtlačkov: 0,072€/A4 jednostranne, farebných výtlačkov: 0,261€/A4 jednostranne.

Simona Chovancová

Prosim v cene je len viazanie+ dosky? Teda este treba doplatit za tlac stran?

FaxCopy, a.s.

Áno, v cene voucheru je tak ako píšete viazanie a dosky s potlačou titulky. Obsah práce môžete dodať buď vytlačený, alebo vám ho vytlačíme – pri on-line objednávke viazania diplomovky spolu s tlačou obsahu je cena za tlač obsahu práce zvýhodnená.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore