Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Nezabudnuteľný pobyt v najkrajšom goralskom penzióne v Zakopanom!

4,6 / 5 Zakopiański Dwór Zakopané - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lucia Kešeľaková

Dobry vecer, mate volne 2× 2 lozkove izby na termin 17.6.-19.6.2016 ?
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať priamo v hoteli na tel. čísle +48182000058 alebo +48783998568 alebo e-mailom recepcja@zakopianskidwor.pl. Pokiaľ máte problém s komunikáciou v cudzom jazyku, môžete nám napísať Vašu požiadavku na podpora@zlavomat.sk a termín preveríme za Vás.

monika

chcela by som sa opytat ktore vikendi v juni su este volne konkretne pobyt pre dvoch od piatku do nedele..dakujem

Zakopiański Dwór

dobrý deň Máme Posledná voľná izba 2-lôžková rámci 24–26.06.2016

Lukas

Zdravim mate volny termin od 3.6 do 5.6 pre dvoch?

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dzień dobry, niestety w tym terminie nie mamy wolnych pokoi. Mamy wolny jeden pokój w terminie 10–12.06. Zapraszamy

Zuzana

Dobrý deň, máme záujem o termín od 15.9., sme rodina 2 dospelí a dve deti 7 a 16 rokov, môžeme byť ubytovaní na 1 izbe? Je treba zakúpiť si 2 vouchre, alebo by sme za deto doplatili na mieste? Ďakujem za odpoveď.

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobrý deň,
pre veľké deti, že by bolo lepšie kúpiť voucher, ktorý je pre Vás 2 poukazy. Výhrady môžu byť vyrobené z 1.10. pozdravy

Peter

dobrý deň, máte volné dve izby / 2×2osoby / na termín 20–22.5. 2016?

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dzień dobry, mamy wolny termin 20–22.05.16r. Zapraszamy.

Mirec

Dobrý večer´, mám záujem o dve izby (čiže štyri osoby) na termín 10.6–12.6. variant: 3dni s polpenziou a vstupom do aquaparku Je ten termín ešte voľný?
Ďakujem.

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dzień dobry,
W podanym terminie mamy dostępny pokój 4-osobowy gdzie są 3 łóżka 160cm i 140cm i 120cm. lub dwa mniejsze pokoje z łóżkami 140 cm, pokój o wymiarach 11m. Która opcja Państwu odpowiada?

Nina

Mali by sme záujem o jednu dvojposteľovú izbu a jednu dvojposteľovú s možnosťou prístelky pre dve deti od 6 DO 12 ROKOV v termíne od 16.6. vo variante /3dni s polpenziou a vstupom do aquaparku/ Je dostupný? Ak nie poprosí voľné termíny. ďakujem

Pensjonat Zakopiański Dwór

Witam,
Bardzo proszę o informację czy Państwo wykupią dwa vouchery i mają to być dwa pokoje 2-osobowe? Wolne terminy mamy 17–19.06 jeden duży pokój, gdzie są 2 łóżka małżeńskie oraz następne terminy to 18–23.06 pokoje 2-osobowe.
Z poważaniem,
Pensjonat Zakopiański Dwór

Lucia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by boli dva poukazy variant : raňajky + wellness 109€ (čiže 4 osoby) na termín 17–19 jún. Ďakujem :)

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dzień dobry, są wolne pokoje w terminie 17–19 czerwca. Można wykupić voucher. Zapraszam serdecznie.

Marián Vollmann

Dobrý večer, chcem sa informovať na termín 6.-8.5.2016, mal by som však záujem o trojlôžkovú izbu (3 dospelé osoby). Aké sú podmienky prostredníctvom Zlavomatu týkajúce sa počtu kupónov resp. ceny 3 osoby/2 noci? Ďakujem. M.Vollmann

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobry wieczór,
Voucher dotyczy 2 dorosłych osób koszt zaczyna się od 99 euro w zależności od pakietu. Pobyt kolejnej osoby dorosłej wynosi 35 euro doba ze śniadaniem. Serdecznie zapraszamy.

Milan

Dobry den, chcel by dom sa opytat akeete volne majove terminy pre 2 dospelych a 2 deti vo veku 5 a 9r. Dakujem

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobry den, Máme voľné termíny od 4. mája – 25. mája.

S pozdravom,
Pensjonat Zakopiański Dwór

Alzbeta

Dobry den je moznost varianty aj na 3 noci s polpenziou…a kolko stoji. Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobry den, doplatok za tretiu noc je 260PLN ( cca 60EUR) pre 2 osoby s ranajkami. V pripade zaujmu o pobyt s polpenziou je moznost doplatit aj veceru v cene 14EUR/osoba, pripadne vstup do aquaparku v cene 6EUR/osoba.

Miroslava Cerulová

Dobrý deň! Chcela som sa Vás spýtať, či je voľný termín od 16.júna . mali by sme záujem o variant s polopenziou a vstupom do Aquaparku .Chceli by sme dva kupóny a máme ešte dve deti vo veku 7 a 10 rokov, je možné aj pre ne kúpiť jeden kupón alebo je to vhodnejšie iná forma zakúpenia. Ďakujem! S pozdravom Cerulová

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobrý deň,
Máme voľný termín 16. júna izby pre 4 osoby. Cena off voucher pre deti je 25 eur za dieťa a noc s raňajkami, plus večera 7 euro a vstup do aquaparku 5 eur. Spoločne deti vyjde 138 eur. Vítané.

Simona

Dobry den, chcela by som sa informovat o dostupnosti 2 izieb v termine od 29.04 do 01.05, pripadne 02.05–04.05. Su tieto terminy volne? Za skoru odpoved vopred dakujem.

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobry den,

V termine od 29.04 do 01.05, pripadne 02.05–04.05 nemáme voľné izby.

Pensjonat Zakopiański Dwór

Silvia

Dobry den, mam zaujem o 2 kupony, teda 4 osoby so vstupom do aquaparku a polpenziou, plus 2 deti 4 a 5 rocne. Aka je cena za polpenziu? Doplatim priamo na mieste? A ako so vstupom do aquaparku pre nich? Dakujem pekne.

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobrý deň, Čo sa týka deti vo veku do 6. mája ubytovanie zadarmo, ak spia na rovnakej posteli s rodičmi, platí tryskové 13zł raňajky a vstup do aquaparku, 20 PLN za osobu.Prístelka pre dieťa stojí 105 zł za deň. Za príplatok je parkovanie 10 PLN deň a pobytová taxa 2zł / osoba / deň.
Vítané.
S pozdravom,

Zlavomat.sk

Dobry den, ak mate zaujem o pobyt s polpenziou a vstupom do Aquaparku, zakupte si variant za 139€ (pre styri osoby 2 kupony). Vase deti maju ubytovanie gratis, v pripade, ze mate zaujem o stravu pre deti, mozete si ich podla potreby doplatit na mieste (ranajky 3€/dieta, vecera zrejme formou vyberu a la carte). V pripade, ze by ste potrebovali pre jedno z deti, prip. pre obe pristelku, je k dispozicii za doplatok). Informujte sa vsak pri rezervacii o dostupnosti dostatocne velkej izby. Cennik Aquaparku Zakopane najdete tu: http://www.aquapark.zakopane.pl/cennik.

Michaela Kozárová

Dobry den…zakupila som si teda pobyt s polpenziou a vstupom do Aquaparku za 139€…zaplatila som to teraz prevodom…takze predpokladam, ze kupon budem mat pondelok-utorok…dala by sa aj tak zarezervovat izba na buduci vikend?

Pensjonat Zakopiański Dwór

Dobrý deň, rezervácie možno vykonať po predchádzajúcom podaní čísla poukazu bez toho, žiaľ, nemôžete rezervovať izbu. Uzávierka 22–24,04 sme tiež zadarmo, pošlite prosím číslo poukážky.

Michaela Kozárová

Dobry den, nemate este nahodou volny termin na buduci vikend 22.4 – 24.4 pre dve osoby?

Zakopiański…

Dobrý deň Michaela,

v tomto období máme jednu izbu pre 2 osoby. V prípade záujmu si rezerváciu prosím urobte na recepcja@zakopianskidwor.pl.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore