Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dovolenka v apartmánoch v Orebić, Chorvátsko

4,4 / 5 Villa Vierka 3* Korčula - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Jana

Dobry deň v období 3.9–9.9 je voľný termín pre4 osoby a jedno ročné dieťa? Ďakuje

Villa Vierka 3*

Dobry večer Jana, v obdobi 3.9. – 8.9.2016 ( ubytovanie na 5 noci je do 8.9. – 1 kupon ), je zatial volny Ružovy apartman 2+2. Za jedno ročne dieta navyše v apartmane ( bez naroku na ložko ) by bol priplatok na mieste / 3 euro / 1 noc. Dany termin je potrebne si pred kupou kuponu priamo na moj e-mail predrezervovat. Prajem pekny večer, Villa Vierka, Viera Landeka

maja

Dobry den chcem sa spytat na termin id 21.8 –28.8 by nenol volny apartmam pre4dispely a dieta 6 rokov?
Akano kolko by to vyslo?

Villa Vierka 3*

Dobry den Maja, v auguste žiaľ nie je možné voucher využiť. Voucher je platný do 30.6.2016 a potom od 1.9. do 31.10.2016. Prajem pekny den, Villa Vierka, Viera Landeka

Silvia

Dobrý den a môžete my napísať ze koľko stojí pobytova taxa

Villa Vierka 3*

Dobry den pani Silvia, pobytova taxa stoji: 1 dospela osoba / 1 euro / 1 den, deti medzi 12–18 rokov / 0,50 euro / 1 den, deti do 12 rokov pobytovu taxu neplatia. Prajem pekny den, Villa Vierka

Silvia Bodnarova-mateszova

Dobrý vecer ja by som sa chcela spýtať ze koľko by nas vyšlo keby sme išli 2dospeli a1dieta má 7rokov a kolko voucher treba kúpiť

Villa Vierka 3*

Dobry večer pani Silvia, cena kuponu 124 eur je pre 3 osoby a na 5 noci. Ako piše v ponuke na mieste sa doplaca pobytova taxa a vratna zaloha ( ktora sa vracia v den odchodu alebo je z nej odpočitana pripadna škoda urobena v apartmane ). Daju sa spojit 2 alebo viac kuponov a s nimi si zakupit pobyt na 10 noci alebo viac. O volnosti datumov sa prosim informujte priamo na moj e-mail a s udajom kedy by ste chceli prist. Prajem pekny večer, Villa Vierka

Jana

Dobrý deň,chcela som sa opýtať či máte ešte voľný termím na 10 dňový pobyt pre dve dospele osoby a dve deti vo veku 9 rokov.Ďakujem za odpoveď Jana

Villa Vierka 3*

Dobry den Jana, zatial volny termin pre 4 osoby a na 10 noci je 2.9. – 12.9.2016, alebo potom neskor v septembry alebo oktobry ( Voucher je platný do 30.6.2016 a potom od 1.9. do 31.10.2016 ). Ak vam termin vyhovuje, alebo mate zaujem o nejaky druhy neskor v septembry alebo v oktobry, je potrebne si ho priamo na moj e-mail predrezervovat. Prajem pekny den, Villa Vierka, Viera Landeka

Nika

Dobry den,prosim Vas ,viete mi povedat kolko sa asi plati za trajekt,kedze doprava je vlastna a Oribic je ostrov…Dakujem kras­ne

Villa Vierka 3*

Dobry den Nika, letovisko Orebić je na poloostrove Pelješac, takže možete do Orebiću pricestovat po pevnine, alebo využit trajekt Ploče – Trpanj. Cestovny poriadok a ceny si možete pozriet na www.jadrolinija.hr
Prajem pekny den, Villa Vierka

Michaela

Dobrý deň, prosím Vás ponuka je len na obdobie do 30.06.2016 a od 01.09.2016.. Teda sa to nevzťahuje na august..keby sme mali záujem, 2 dospelé osoby a dieťa 5 ročné?
ˇˇDakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela,
v auguste žiaľ nie je možné tento voucher využiť. Voucher je platný do 30.6.2016 a potom od 1.9. do 31.10.2016.

Eva

Dobry den! Chcela by som sa opytat ake su ceny stravovania v restauraciach a plavby lodou…je blizko apartmanu aj nejaky obchod ? dakujem :)

Villa Vierka 3*

Dobry večer pani Eva,
ceny stravovania v reštauraciach su rozne – zaležy od toho čo by ste si objednali ( pišem jeden priklad: najlacnejšia pizza pre 1 osobu je okolo 5 euro ). Ceny plavieb lodou su tiež rozne – zaležy od toho kde by ste lodou chceli ist ( pišem jeden priklad: lodka z Orebića do Korčuli pre 1 osobu a v jednom smere je 2 euro ). Od apartmanov je obchod 200m.
Prajem pekny večer,
Villa Vierka, Viera Landeka

Dominika

Dobry vecer ja by som sa chcela opytat ze tento kupon je bez dopravy?dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Dominika,
voucher zahŕňa ubytovanie, doprava je individuálna.

Adriana

Dobry den, prosim o info. Je volny zlty apartman 2+1 v termine od 20.6. do 26.6.?

Villa Vierka 3*

Dobry den pani Adriana, Žlty apartman 2+1 je zatial volny v juny od 16.6. – 21.6.2016. Ak vam termin vyhovuje je potrebne si ho priamo na moj e-mail predrezervovat.
Prajem pekny den,
Villa Vierka, Viera Landeka

Monika Greifová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či 165€ je už zo všetkým pre 4 osoby, čo sa tam dopláca konkrétna suma a ešte či sa dajú spojiť 2 kupony to jest respektíve 10 nocí spolu.A ktoré dátumy sú voľné. A ešte či sú postele v osobitných izbách alebo v jednej.
Prajem pekný deň
Ďakujem Greifová

Villa Vierka 3*

Dobry večer pani Monika,
cena kuponu 165 eur je pre 4 osoby a na 5 noci. Ako piše v ponuke na mieste sa doplaca pobytova taxa a vratna zaloha ( ktora sa vracia v den odchodu alebo je z nej odpočitana pripadna škoda urobena v apartmane ). Ano, daju sa spojit 2 kupony a s nimi si zakupit pobyt na 10 noci. O volnosti datumov sa prosim informujte priamo na moj e-mail a s udajom kedy by ste chceli prist. Apartman pre 4 osoby ma: 1 spalnu ( 2 postele ), 1 kupelnu, obyvačku s kuchynou a gaučom na roztahovanie pre 2 osoby, terasu 10m2.
Prajem pekny večer,
Villa Vierka

zuzana

Dobry den ja by som sa chcela spytat na mesiace jul august ako je to s cenymi keby nas bolo dvaja dospelyba dve deti alebo ci sa da aj styria dospely a tri deti.velmi pekne dakujem pekny dnik

Villa Vierka 3*

Dobry večer pani Zuzana,
zlavova ponuka je len na termini do 30.6. a od 1.9. – 31.10.2016. Ak mate zaujem o dovolenku v mesiaci jul alebo august, prosim pište priamo na moj e-mail.
Prajem pekny večer,
Villa Vierka

miriam

Dobrý deň, prosím Vás o odpovede na nasledovné otázky: žltý apartmán je ešte voľný v termíne od 1.9.? a ako ďaleko sú apartmány od pláže? Dalo by sa prípadne poslať na email pár fotiek tej pláže? Vopred ďakujem za odpovede.

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pani Miriam,
v Orebići je viac plaži na vyber a apartmany su od najblyžšej plaže 250m. Nie je žiadny problem vam poslat na vaš e-mail fotky plaži. Prosim za volnost terminov my pište priamo na e-mail, alebo zavolajte s udajmi o kolko osob sa jedna a o kolko noci pobytu. Prajem pekny večer.

Monika

Prosim vas a ten apartman pre 6 ludi,je volny od 24.6 –30.6 ..
Ke by nas islo 5 dospelych a 2 deti.jedno sest rocne a jedno rocne.
Dakujem

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry večer pani Monika,
Modry apartman pre 6 osob je zatial volny v termine 25.6. – 30.6.2015 ( ubytovanie na 5 noci ), od 24.6. by bolo 6 noci.
Ak by vas išlo 5 dospelych osob a 2 deti ( 6,1 ročne ), na mieste by ste doplacali za to 1 ročne dieta navyše v apartmane 3 euro / 1 noc.
Takže prosim, ak mate zaujem o predrezervaciu Modreho apartmanu pre 6 osob v danom termine, alebo od 1.9. na 5 alebo 10 noci v Ružovom a Oranžovom apartmane pre 4 osoby, napište mi dnes alebo najneskoršie zajtra priamo na moj e-mail alebo ma kontaktujte na telefon.
Po predrezervacii je potrebne k potvrdeniu rezervacie do 2 a maximalne 3 dni poslat čislo kuponu.

Monika

Prosim vas je este volny termin od 1.9 pre 7 ludi a 3 deti vo veku 6,1,1 rokov? Brali by sme apartmany pre 3 osoby a 1 krat pre 4osoby.
Dakujem za odpoved :-)
#oprava

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den znova pani Monika,
pre 7 ludi a 3 deti vo veku 6,1,1 rokov nie je možne si zakupit len apartman 1 x pre 3 osoby a 1 x pre 4 osoby.
Minimalna možnost je 2 x apartman pre 4 osoby ( s tym že by ste na mieste doplatili za tie 2 jednoročne deti navyše v apartmanoch / 6 euro / 1 noc ). V termine od 1.9.2016 je zatial možnost si predrezervovat Ružovy a Oranžovy apartman 2+2. Po predrezervacii je potrebne k potvrdeniu rezervacie do 2 a maximalne 3 dni poslat čisla kuponov.
Takže prosim, ak mate zaujem o predrezervaciu tychto 2 apartmanov, napište mi dnes alebo najneskoršie zajtra priamo na moj e-mail alebo ma kontaktujte na telefon.

Monika

Prosim vas je este volny termin od 1.9 pre 7 ludi a 3 deti vo veku 6,1,1 rokov? Brali by sme apartmany pre 3 osoby a 2 krat pre 2 osoby.
Dakujem za odpoved :-)

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pani Monika, v zlavovej ponuke je najmenšy apartman pre 3 osoby. Na vaš druhy dotaz v diskusii – opraveny odpoviem čim skor.

Jakub K.

Hello, I would like to ask whether it is possible also by bus. From Bratislava, Slovak Republika. Thanks

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry večer pan Jakub, v mojej ponuke ( ak ste ju dobre čitali ) nie je autobusova doprava, ale vlastna a individualna.

Tomas

Dobrý den, mám záujem o ruzovy apartmán 2+2 na 6dni/5noci. Chcem sa spýtat ci su este volne termíny od 25–30.6. a ci je finálna cena za celý apartmán tych 165eur. Dakujem!

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pan Tomaš, termin 25.6. – 30.6.2016 v Ružovom apartmane je dnes predrezervovany, ak my do 2 dni nepride čislo kuponu tak bude volny. Ak si chcete volnost tohto terminu v Ružovom apartmane overit, prosim kontaktujte ma priamo e-mailom alebo telefonicky za 3 dni. Zlavnena cena 165 euro pre 4 osoby na 6dní/ 5 nocí v ružovom apartmáne ( 2+2, s výhľadom na more), nie je finalna. Ako piše v ponuke na mieste sa doplaca pobytova taxa a plati vratna zaloha.

vlado

Dobrý deň mal by som záujem o tieto apartmány od 29.6 na 5–10 dni pre 5 osôb.

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pan Vlado, zlavova ponuka je na termini do 30.6. a od 1.9.-31.10.2016 ( ako piše v ponuke ).
Takže ak chcete využit zlavovu ponuku, prosim rozhodnite sa za dovolenku v ponukanom obdobi.

jana

Dobrý deň chcela by som sa spýtať doprava je vlastná ?

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pani Jana, ano doprava je vlastna.

Brano Liba

Dobry den , mali by sme zaujem o 2×kupon do modreho apartmanu a 2×kupon do zlteho. Su volne terminy niekedy zaciatkom augusta? Ako daleko su apartmany od plaze? Dakujem pekne

Villa Vierka, Viera Landeka

Dobry den pan Brano, zlavova ponuka nie je za mesiac jul a august.

Karin

Doprava je individuálna?

Zlavomat.sk

Pekný deň Karin, áno.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore