Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Originálne tričko od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Petra

Dobry den. Dalo by sa namiesto obrazku dat na tricko iba text?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, samozrejme, na tričko si môžete dať nažehliť text, obrázok, prípadne ich kombináciu.

Alexka Lexík

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako je to, keď by som chcela dať jednu fotku zpredu v podstate v cene aká je na voucheri + fotku dozadu, dalo by sa to nejak? Že by tá zadná strana bola za nejaký doplatok podľa vašeho cenníku? Ďakujem za odpoveď

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, v cene voucheru máte jedno nažehlenie do 600 cm2 – každé ďalšie nažehlenie a každý cm2 navyše je spoplatnený. Pri vytváraní objednávky v našom on-line editore vám editor po vložení všetkých obrázkov automaticky preráta výšku vašej ceny. Prehľad cien nájdete aj na našej web stránke:
 http://moduly.faxcopy.sk/data/storage/Tricka%202016_05_05%20web.pdf

Romana

Dobrý deň,
chcela by som si objednať termotop Impression s potlačou, ale potrebovala by som ho už v piatok (3ks). Bolo by to možné (možný aj osobný odber BA). Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, štandardná lehota vyhotovenia pre túto kampaň je 7 pracovných dní. Ak si zadáte objednávku dnes, najneskôr zajtra, bude vyhotovená a doručená do predajne vyzdvihnutia v rámci Bratislavy do piatku. Prosím, keby ste v poznámke objednávky ale uviedli, že vyhotovené tričká požadujete mať doručené do daného termínu. Ďakujem.

Júlia

Dobrý deň,
ak by som mala záujem o druh trička ako je na obrázku to čierne s ovečkou, kľudne aj v bielej farbe, samozrejme s vlastnou potlačou, ktorý variant mám zvoliť? Ide o normálne bavlnené tričko? Pretože mám pocit, že tričká na ostatných ilustračných obrázkoch majú iný strih.
Ďakujem pekne!

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, obrázky s dievčatami sú ilustračné, presné strihy a veľkosti tričiek ktoré sú v základnej cene potlače si môžete pozrieť priamo na našej stránke v tomto dokumente na poslednej strane: http://moduly.faxcopy.sk/data/storage/Tricka%202016_05_05%20web.pdf

Moni

Dobrý deň, môžem si vybrať aj tričko z galérie ( I LOVE ME), samozrejme že s inou fotkou :))) ?? Ďakujem, pekný deň

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, v galérii tejto kampane sú uvedené ilustračné obrázky produktov, vaše tričko si navrhujete v našom on-line kreátore úplne sami – pri návrhu môžete kombinovať ľubovľný text a obrázok.

Luke Christopher

Dakujem za odpoved

FaxCopy, a.s

:)

Luke Christopher

Ake tričko je použité na potlač?

Zlavomat.sk

Pekný deň Luke,

podľa toho, aké si vyberiete. Máte na výber biele, čierne alebo farebné bavlnené tričko, termotričko, termopolokošeľu alebo termotop.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, typ trička závisí od vybraného variantu. Pri bavlnených tričkách je v základnej cene zahrnuté bavlnené tričko, 145g/m2, značka B&C.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore