Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vyhliadkový let hornoplošníkom s možnosťou pilotovania

4,6 / 5 Vyhliadkové lety Letisko Dobrá Niva (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
michaela

Dobry den, chcem sa informovat odkedy bude v ponuke tento alebo iny let hornoplosnikom na termin od 30septembra? Pripadne sa da nieco taketo o jednat uz teraz? Dakujem pekne

Vyhliadkové lety

Toto je skôr otázka na stratégov spoločnosti Zlavomat partner.
Pokiaľ bude záujem zo strany Zlavomatu sme plne k dispozícii.
Čo sa jedna lietania, letisko Dobrá Niva je vybavene asfaltovou dráhou ktorá je schopná na lietanie reletívne po cely rok. Pokiaľ by došlo k mimoriadnej snehovej kalamite napríklad dva metre snehu tak by chvíľu trvalo kým to odhrabeme ale pri bežnej zimnej nádielke je dráha skoro vždy k dispozícii. To platí aj na jarné topenie pripadne dažde a stojatú vodu na lúkach. O Očovej,skade sme tiež lietali, to žiaľ neplatí.
Bolo by vhodné spomenúť, že lietanie nad jesennou krajinou je ako prechádzka ,,svokrinou,, záhradou s prekrásnymi horskými farbami proste špica špicovitá. (Otázka:a čo na to svokra?)
Prevádzka resp.lietanie nad zasneženou krajinou je mimoriadne zaujimavé. Scenéria krajiny sa úplne zmení sneh zakryje všetko čo rušilo, v listnatých horách sa objavia skaliská a skalné steny, údolia a rokliny sú o poznanie hlbšie. Zvýrazní sa všetko na čom sa Vaše oči do sýtosti vytešia pretože to v lete bolo zakryté zeleňou. Ak sa už dole sneh roztopí tak na Nizkych Tatrách ho ešte stále bude požehnane takže to je niečo ako byt naraz v dvoch prípadne troch ročných obdobiach. Na letisku v tričkách ale na Chopku v riadne kabanici.
Len pozor dni sú kratšie a slnečných nie je až tak veľa, takže ak chcete zažiť napr. Chopok cez zimu , nemôžete vymýšľať s termínmi ale kruto sa podriadiť počasiu ostatné musí počkať . Tak povediac letieť na za písknutie. Otázne je čomu dáte prednosť ak ste to nezažili neviete o čo ste sa pripravili. Pre mňa je to vždy zážitok a to som tam bol už mnoho krát.

...

dobrý deň, je ten čas rozdelený ako dlho pilotuje pilot a ako dlho môžem ja? Ďakujem

Vyhliadkové lety

Otázka ma uprimne pobavila. Nie je rozdelený.
Cas letu je od vzletu po pristatie, nie hruby od spalkov po spalky.
Pokial mate licenciu pilota a kvalifikacnu skusku na tip lietadla je cas cely Vas.
Ak nemate , co asi nemate tak vsetko zalezi od toho ako viete zosinchronizovat vsetky styri koncatiny spolu s prietorovym videnim , pametou a zdravym rozumom. Ak Vam to pojde je cas skrateny len o start a pristatie.
Ak mate doma pocitacove hry alebo trenazer zabudnite na to, realita je trochu krutejsia. Pocitac neriesi priestorove pocity a nestrazi osah zaludka. Ale aj tak plati zasada, snazit sa doticneho sebavedomeho adepta na pilota nechat sa vytrapit co mozno najdlhsie. A upozornenie, cim dlhsie sa snazite pilotovat cize dodrziavat smer, rychlost a vysku lety, zdarne odolavat turbolencii a strihom vetra, divokým náklonom , nezviklym poloham, tym menej sa tesite pohladom z vysky. Vtedy sa ludia skor pozeraju vsade inde napr. na pristroje ,po nohach, rukach len vonka kde treba nie. Nehovoriac ze po tretej zatacke ani nevedia kde su. A keby som ich nechal tak lietame pokial bude palivo (pravidlo je, vzdy sa trafia opacnym smerom)
Kazdy si to rozvrhne ako chce. A ak mam byt uprimny pristatie by som najradsej urobil sam alebo kontrolnim pilotovanim vo dvojici ale to len vtedy ked ste dokazali ze mate cit pre jemnu pilotaz nie banicke krampacovanie.
Vsetko ukaze samotny let, snazime sa len aby zakaznik, ak chce, pilotoval co najdlhsie. Pozor za predpokladu ze nebude robit vsetko preto aby si dokazal ako tvrdo sa tu na zemi zije. Ale od toho sme tu aby sa mu to nepodarilo.
Takze vo vseobecnosti plati zasada : Pilotny ziak sa snazi vsetkymi moznymi sposobmi zabit svojho instruktora a ten neštastnik sa tomu tak intenzivne brani ze žiaka nakoniec nauci, to nestastne lietadlo, predsa len obstojne pilotovat.
Alebo inak,, Lietanie je prevážne vážna vec." Ale aj tak tam zažijete kopec srandy.

Ivana

Dobrý deň,
Prosím Vás viete mi povedať presné súradnice kde sa nachádza letisko Dobra Niva. Neviem ho na mape nájsť. Ďakujem

Vyhliadkové lety

48 29´ 09,15´´ S, 19 06´07,14´´ Toto letisko sa nachádza 10 km južne od mesta Zvolen, pri hlavnej ceste E77 (66) smerom na Šahy medzi obcami Podzámčok a Dobrá Niva. Je tvorené trávnatým vzletovým a pristávacím pásom o rozmeroch 600 × 35 m, v ktorom je situovaná spevnená vzletová a pristávacia dráha (VPD) o rozmeroch 500 × 12 m. Na južnom konci VPD je zriadená manipulačná plocha o rozmeroch 50 × 50 m. Povrch VPD a manipulačnej plochy je asfaltový. VPD je orientovaná v smere 171º/351º a v jej strede je umiestnený vzťažný bod s nadmorskou výškou 348,5 m/1143ft n.m. Na severnom konci VPD je zriadené predpolie o rozmeroch 50 × 35 m.
Prístup na letisko je možný po asfaltovej ceste priamo odbočujúcej z hlavnej cesty E77 (66) pred železničnou stanicou Dobrá Niva smerom od Zvolena.

Lydia

Dobry den, bol by volny termin na tuto nedelu? Dakujem

Vyhliadkové lety

Áno , len by bolo dobre dohodnúť sa priamo s pilotom na čisle 0905 500 350

Martina Jedináková

Dobrý deň, v podmienkach je uvedené, že po kúpe je nutná rezervácia termínu. Je to nejako časovo obmedzené? Má to byť darček k narodeninám, ktoré sú až o mesiac, ak to kúpim teraz, nebude problém, že rezervácia bude vykonaná až o mesiac po kúpe?

Vyhliadkové lety

S rezervovanim nebude problem, trochu sa treba strachovat ci sa vydari pocasie (vsak to poznate) ale urcite v juli bude predpoklad slnecných dni vacsi ako napr v novembri.

Zlatica Kyselová

Dobrý deň, koľko miestne je lietadlo? Môžu letieť aj dvaja ľudia s Vami naraz?

Lubo

…žial lietadlo je lem pre pilota a jedného pasažiera.
Na druhej strane je ale vyhodou, ze sa mozete pozerat cez presklenne dvere aj pod seba a sedite vpredu takze mate panoramaticky pohlad. Druhy let je s druhym pasazierom a maju rovnake zazitky možu sa o ne rovnako podeliť. Pri viac sedadlovkach je to obmedzene. Nehovoriac o moznosti skusit si pilotovanie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore