Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Letný pobyt pre 2 osoby s wellness, masážou a športovými aktivitami v Hoteli Skalka*** Rajecké Teplice

4,2 / 5 Activity Park Hotel Skalka*** Rajecké Teplice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Roman

Pekny den,chcem sa spytat ci mate volny termin na 12–14 augusta 5× dospely a 2×deti…

Zlavomat.sk

Pekný deň Roman,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli telefonicky alebo e-mailom: skalkahotel@skalkahotel.sk
+421 911 575 733

Boris Borsík

Letný pobyt pre 2 osoby s wellness, masážou a športovými aktivitami v Hoteli Skalka*** Rajecké Teplice za 113 €, chceme si kúpiť 2 dvojdňové pobyty za sebou v termíne s nástupom 31.7. a odchodom 4.8.2016. Akým spôsobom si máme kupóny zakúpiť ?


 D

Zlavomat.sk

Pekný deň Boris,
stačí, ak si vyberiete variant, o ktorý máte záujem a kliknete na zelené tlačítko „kúpiť“. Ak máte záujem o pobyt na 4 noci, stačí si zakúpiť 2× voucher na 2 noci. Rezerváciu je potrebné vytvoriť priamo v hoteli.

Mihalovičová

Dobrý deň. Vami ponúkaný voucher je platný iba cez týždeň? Cez víkend nie?A Je možné získať voucher pre troch dospelých a jedno dieťa?

Zlavomat.sk

Pekný deň prajem,

pobyty cez týždeň máme už vypredané. V ponuke je variant platný cez víkend. Ak chcete ísť 3 dospelí a 1 dieťa, stačí Vám si zakúpiť 1 voucher, ktorý je pre 2 osoby a za zvyšné 2 osoby doplatíte priamo na hotelovej recepcii pri nástupe na pobyt.

daniela

budu akcie aj pre datum 3.8 a4.8.2016 mali by sme zaujetyždenny pobyt

Zlavomat.sk

Pekný deň Daniela,

pobyty cez týždeň máme už žiaľ vypredané. Stále si však môžete zakúpiť víkendový pobyt za 129 Eur.

Danka

Tri dni dva noci celková suma so všetkými poplatkami je aka? ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Danka,

cena vouhceru závisí od toho, či by ste chceli ísť na pobyt cez týždeň alebo cez víkend. Cena voucheru je už kompletná suma pre 2 osoby. Na recepcii sa doplatí už len miestny poplatok, ktorý je 0,90 Eur / noc / osoba

Terezia moskalinova

dobry den, ak by som si objednala vikendovy pobyt u vas, je mozne si objednat aj viac masazi ???? dakujem terezia

Zlavomat.sk

Dobrý deň Terezia,
doobjednať masáž si môžete až priamo v hoteli. Viac o mazážach http://www.skalkahotel.sk/wellness/ponuka/ alebo na tel. čísle hotela +421 41 5175 100, +421 911 575 733

Bajzik roman

Dobry den mal bi som zaujem o tento pobyt aj spriatelku chcel som si ho kupit ale neda sa to vipisat ukazuje mi tam ze firma a ico ale ja ziadnu firmu nemam mozte mi poradit ako mam postupovat

Zlavomat.sk

Pekný deň Roman,

ďakujeme za Váš záujem :) Firma a IČO je nepovinný údaj, nemusíte ho vypĺňať. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sa na nás neváhajte obrátiť aj telefonicky na +421 232 117 3­21 alebo e-mailom na podpora@zlavomat.sk

Daniela

Dobrý deň, je možné si kúpiť pobyt aj na tri noci a boli by to dvaja dospelý a jedno dieťa 13 rokov. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Daniela,

v ponuke máme pobyty iba na 2 noci. Za 3. noc si môžete doplatiť priamo v hoteli. Informáciu o cene Vám poskytnú priamo na hotelovej recepcii +421 911 575 7­33. Za 13 ročné dieťa sa dopláca 15,40 Eur / noc (aj s raňajkami)

Svetlana

Prosím o kalkuláciu ceny 1 dospelý a jedno dieťa 9 rokov. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Svetlana,

voucher je pre 2 osoby. Cena závisí od toho, či by ste chceli ísť cez víkend alebo cez týždeň. Na recepcii doplatíte už iba miestnu daň, ktorá je 0,90 Eur / osoba / noc.

Antónia

Dobry den. Poprosim Vas o kalkulaciu celkovej sumy na 3 dni /2 noci/ pre jednu dospelu osobu, jedno dieta do 5 rokov, jedno do 12 a jedno do 13 rokov. Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Antónia,

cena závisí od toho, či by ste chceli ísť cez týždeň alebo cez víkend. Voucher je pre 2 osoby. Príplatky za deti sú uvedené v dolnej časti ponuky. Za 12 ročné dieťa doplatíte 15,40 Eur / noc (aj s raňajkami) a za 5 ročné dieťa tiež 15,40 Eur / noc (aj s raňajkami). 13 ročné dieťa bude mať pobyt v rámci voucheru.

Martinské Števaňáková

Dobrý deň prosím vás máte nejaké zľavy aj pre deti teraz cez prázdniny mali by sme záujem o predĺžený víkend a máme dve deti do troch rokov ďakujem 😉

Zlavomat.sk

Pekný deň prajem,

na tento pobyt môžu ísť s Vami aj deti :) Ak majú menej ako 3 roky, pobyt majú zdarma

maria

Dobry deň ,,chcem sa opytať,,,kolko stoji vstup do bazenov v Afrodite,,a kolko stoji vstup do bazena v hoteli Diplomat,,,v po­nukanom pobyte je taka možnosť,,preto by som rada vedela približnu cenu .Ďakujem za odpoveď.S pozdravom červenkova

ALENA

dobrý deň,máte volné termíny v čase od 11.7.-24.7.pre 2.osoby cez týždeň na 2–3 noci

Zlavomat.sk

Pekný deň Alena,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli na tel. čísle +421 41 5175 100, +421 911 575 7­33 alebo prostredníctvom e-mailu skalkahotel@skalkahotel.sk.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore