Ponuku Nezabudnuteľne príjemné chvíle pri relaxačnej masáži s prvkami tantry pre pánov môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nezabudnuteľne príjemné chvíle pri relaxačnej masáži s prvkami tantry pre pánov

4,2 / 5 Natália - masážny salón Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
M

Dobry den. Ide pri masáži aj o vyvrcholenie? Dakujem

Natália - masážny salón

Dobrý deň,
podstatou masáže je čo najväčšie možné dodanie energie masírovanému,avšak vyvrcholenie sa nevylučuje,pretože telo klienta sa často ocitá v maximálnom relaxe a uvoľnení.
Pekný deň.

kolektiv

Dobry den,
sme maly kolektiv zamestnancov a mame velmi oblubeneho kologu, ktory bude mat vyznamne zivotne jubileum (60 rokov). Chceli by sme mu zakupit cez portal Zlavomat darcek v podobe Tantrickej masáže pre muza – 60 minut v cene 44,90 Euro. Z vase web stranky mame informacie o priebehu masaze, ale chceli by sme Vas touto cetou poziadat o upresnujuce odpovede na nase otazky:
Je mozne aby kolegu masirovala maserka naha?
Prichadza pri masazi k treniu nahých tiel masérky a klienta? Je to mozne?
Obsahuje masaz aj masaz intimnych partii – tantricku masaz lingamu?
Je mozne aby pri masazi dosiahol vyvrcholenie?
Prosime, ak je to mozne, odpoved zaslat na email.
Vopred dakujeme

Natália - masážny salón

Dobrý deň.
Masérka má počas masáže na svojom tele sarong (indická látka v tvare šatky). Počas masáže nedochádza k treniu tiel. Čo sa týka masáže lingamu – to je súčasť tantry a keďže masérka svojimi dotykmi klienta maximálne uvoľní, vyvrcholenie sa nevylučuje.
Táto forma masáže sa považuje za top všetkých masáží, pretože klient cíti relax ako na tele, tak i na duši.
Pekný deň.

Igor

Dobré ráno, mne sa stala divná vec s voucherom, ktorý som si riadne uhradil. V mojom konte sa zobrazuje, že je uplatnený. Som si to náhodou všimol včera večer v mojom účte na tejto stránke. Voucher bol údajne uplatnený bol údajne 28.6.2016 !!Ja som si ho však ešte neuplatnil. Na masáž som sa objednal formou SMS aj telefonicky, ale v termíne 6.7.2016.

Natália - masážny salón

Dobrý deň, termín masáže, ktorý ste si dohodli, je samozrejme platný. Z telefonického dohovoru a zaslania kódu sme usúdili, že kupón je možné uplatniť. Vždy vychádzame v ústrety našim klientom. Za vzniknuté nedorozumenie sa ospravedlňujeme.

Ján

Dobre rano,
ja by som sa rad spýtal, ake je oblecenie maserky pocas masaze.

Natália - masážny salón

Dobrý deň, počas masáže má masérka na svojom tele jeden sarong, príp. dva, záleží od tvaru a veľkosti sarongu. (Sarong je indická látka ušitá do štýlu šatky.)

Natália - masážny salón

Dobrý deň, počas masáže má masérka na svojom tele jeden sarong, príp. dva, záleží od tvaru a veľkosti sarongu. (Sarong je indická látka ušitá do štýlu šatky.)

Igor

Ďakujem za odpoveď, už som si zakúpil kupón, ešte by som sa spýtal, či je možnosť si vybrať masérku pred masérom a či je možné sa u Vás aj osprchovať. Ďakujem za odpoveď.

Natália - masážny salón

Dobry den,panov masiruje vylucne maserka. Sprcha pred a po masazi je samozrejmostou.

Jozef

Dobry den, aky je rozdiel medzi „relaxacnou masazou s prvkami tranty“ a „trantrickou masazou pre muza“? Mozte prosim uviest nejake konkretne rozdiely? Neviem ktoru si mam vybrat. Dakujem

Natália - masážny salón

Dobrý deň. Rozdiel medzi uvedenými masážami spočíva v tom, že pri relaxačnej masáži s prvkami tantry nie je úvodný rituál, to znamená uvítanie, uctenie si energie-tela, nepoužívajú sa doplnky ako napr. pierka, kožušinky, horúce uteráčiky, masérka sa masírovaného dotýka len rukami a intímnym partiám sa venuje toľko času ako ostatný častiam tela.

Natália - masážny salón

Tantrickú masáž pre pánov, ako aj masáž s prvkami tantry pre pánov masíruje masérka, nie masér. A, ako pred masážou tak aj po masáži máte možnosť osprchovať sa, čo považujem za samozrejmosť. Pekný deň.

Igor

Dobrý deň,
ja by som sa chcel spýtať, či sa pri tejto masáži masíruje celé telo vrátane intímnych partií a či je počas masáže masírovaný nahý.
Ďakujem.

Natália - masážny salón

Dobrý deň. Počas tantrickej masáže sa masírujú aj intímne partie a masírovaný je nahý, avšak aby nepociťoval chlad počas masáže, klient sa prikryje plachtu, prikrývkou, resp. dekou, podľa želania.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore