Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Aplikácia zázračného botulotoxínu proti vráskam

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Silvia

Dobrý den, možem sa spýtať, čoho sa treba vyvarovať po aplikácii Botox. Dakujem Silvia

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Nesmiete sa moc predkláňať, nesmiete sa minimálne týždeň saunovať, 2 dni po aplikácií nesmiete letieť, 4 hodiny po aplikácií si nesmiete ľahnuť , je toho viacej. Po aplikácií botoxu u nás na klinike dostávate presné pokyny na papieri čo by ste nemali robiť.

Niril

Dobry den, mam 22 a bola som dvakrat na masseter botoxe kvoli zatinaniu zubov, prvykrat zaucinkovalo, efekt vydrzal asi polroka, druhykrat sme pichali viacej a vysledok vyprchal ovela rychlejsie. Rozhodla som sa preto skusit inu kliniku. Robite aj tento druh botoxu? Videla som ze robite spodnu sanku tak ma zaujima ci je to to iste. Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano robíme aj masseter botox.

Jana

Dobrý deň, pred 6 rokmi v inom zariadení som si dala pichnúť medzi obočie a do nosoústnych ryhov botox aj kyselinu…nič mi nezabralo, bola som aj na dopichnutie po mesiaci a veselo som sa mračila dalej…nenastala žiadna zmena, preto sa chcem opýtať, či v súčasnej dobe používate iné nové silnejšie preparáty, alebo či vôbec má pre mňa so silnou mimikou význam sa znova o to zaujímať…alebo čo by ste mi poradili dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň,

pravdepodobne máte silnejšie svalstvo, kde je potrebné aplikovať väčšie množstvo botoxu, čo sa týka kyseliny, sú rôzne druhy kyseliny a na rôzne oblasti tváre. Odporúčame Vám konzultáciu.

klaudi

Dobry den,prosim da sa pouzit botulotoxin aj na tzv.fajciarske vrasky okolo pier?dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Niekedy sa dá použiť a niekedy nie. Všetko je v závislosti aké hlboké sú vrásky a ďalších faktorov. Odporučame najprv konzultáciu a potom následne zakúpenie kupónu buď na botox alebo na kyselinu.

Dáša

Dobrý večer môžem absolvovať aplikáciu Botoxu a neovplyvní to možnosť darovania krvi??Ďakujem vopred za odpoveď, Dáša

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Ano môžte absolvovať aplikáciu botoxu.

Silvia

Dobrý den, 6/2016 som absolvovala na vašej klinike Botox : glabelu+ oči… žiaľ okolo oči ten efekt tak nevidím. Kedy by som mohla absolvovať opätovne tuto procedúru? Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň, v prípade, že botox nezaúčinkuje, do dvoch týždňov, odporúča sa dopich. Opätovnú aplikáciu botoxu je možné absolvovať po uplynutí troch mesiacov.

Michaela

Dobry den, kolko jednotiek botoxu je v cene 75 EUR. Mam zaujem o aplikaciu do medziobocia a cela. Dakujem.

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. Do medzi obočia sa odporúča cca 20 jednotiek a do čela cca24 jednotiek Botulotoxinu. Pozor neporovnávať to s Dysportom (čo je tiež botulotoxin ale v inom zložení) Tam sa pichajú minimálne dvojnásobne dávky. My picháme Botulotoxin nie Dysport.

Eva

Dobrý deň,
odstránia sa touto aplikáciou tzv.syslíky na sánke?
Ďakujem,Eva.

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. Bolo by dobré urobiť najprv konzultáciu a doktorka vám presne povie či je na ,,sysliky,, dobrý botox alebo kyselina.

Alžbeta

Dobrý deň,
aký je rozdiel medzi kyselinou a botulotoxínom? Mala by som záujem o aplikáciu do medziobočia, a možno čelo a okolo očí.
Ďakujem.

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. Do vrchnej časti tváre sa večšinou pichá botox (medziobočie, , čelo, okolie očí) a do spodnej časti tváre kyselina. Samozrejme na konzultácií vám doktor povie presne čo potrebujete.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore