Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Krém na pigmentové a starecké škvrny s UV faktorom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Ivet

Chcem sa spýtať aké má účinky uvedený krém na pigmentové škvrny.
Či sa odstránia.

Naturonline

Dobrý deň, samozrejme záleží od štádia škvrn. Samozrejme, že viac vystúpené škvrny sa strácajú pomalšie dokonca nie je isté, či sa závažnejšie alebo výraznejšie pigmentové škvrny stratia úplne. Pri viac vystúpených škvrnách by boli vhodné procedúri, ktoré ponúkajú odborné kliniky a komibinovať s krémikom. Pri meších škvrnách- flakoch na pokožke tváre krém pri pravidelnom používaní pomáha. Min. 1 mesiac musíte krémik aplikovať na pokožku a následne začnete po min. dobe 1 mesiac vidieť zmeny. Samozrejme je dôležité , aby ste mali apklikáciu krému na pokožku pravidelnú a tiež je dôležité ho aplikovať na čistú pleť. Ešte som sa nestretla so zlým hodnotením na tento depigmentačný krémik. Prajem Vám krásny dník a verím, že budete spokojná. Ak by ste mali otázky sme tu pre Vás a radi odpovieme. Team NATURonline:-)

Tomi

Ked mam bielu pokozku a na niektorych miestach mam pigmentove skvrny ako ma ochrani faktor UV 15 ked mi odporuca kozna doktorka faktor UV 50? Rad by somh zafarbenie pokozky zrovmomernil ale je tento postup vhodny pomocou tohoto kremu?

Naturonline

Dobrý deň, Krém na pigmentové a starecké škvrny je ideálne nanášať na noc, ale môže sa aj ráno. Nie je určený na priame opalovanie nakoľko má nižší faktor. Skôr bež počas dňa aby chránil pokožku pred slnkom, keď idete do práce na prechádzku…nie na kúpalisko sa opaľovať. Pokial však máte pigmentové škvrny a idete na dovolenku, prípadne kúpalisko a budete vystavený priamemu slniečku vtedy potrebujete vysoký faktor nakoľko pleť, na ktorej sú pigmentové škvrny by nemala byť vystavovaná priamemu slniečku aby neboli škvrny ešte výraznejšie.
Krém na pigmentové a starecké škvrny – docieli rovnomerne sfarbenú pleť bez pigmentových škvŕn. Tento depigmentačný krém je vyvinutý špeciálne na ochranu pleti s pomocou makadamských orechov a vitamínov C a E. Komplex účinných látok Vašu pokožku chráni proti UVA/UVB žiareniu faktorom 15. Redukuje tvorbu melanínu v pokožke a následne vyrovnáva zafarbenie pleti. Pri pravidelnom používaní sú už po 4 týždňoch viditeľné účinky. UV-ochrana je dermatologicky testovaná.

Naturonline

Ak by ste mali ešte otázočky, kludne sa pýtajte rada odpoviem. Prajem Vám krásny a úspešný deň:-) Váš NATUonline

Zuzana

hodnotil niekto aj ucinky kremu, lebo tu vidim hodnotit iba rychlost dodania a vonu…

Naturonline

Dobrý deň, máme veľa stálych a spokojných zákazničiek na tento krém. Ešte sme naň nemali žiadne zlé ohodnotenie a ani nespokojnosť. Prajem krásny dník, ak by ste mali otázky, radi Vám na všetko odpovieme. Prajeme krásny deň. Team NATURonline:-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore