Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Jednorazový vstup, permanentka na 5 vstupov a bezplatný dohľad trénera v cene 10 vstupovej permanentky do najsympatickejšieho fitka Starfit!

4,8 / 5 STAR fit - Fitness & Aerobic Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katarina L

Dobrý deň!
Môžem si kúpiť permanentku na 5 vstupov a bude mi platiť aj keď prvý vstup použijem do 31.1.2017 ? lebo v poznámke je, že musím prvý vstup použiť do 12.12.2016, ale to už bolo, ale permanentka sa napriek tomu dá kúpiť. viete mi poradit?

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den, platnost voucherov je od 12.12 do 19.12.2016.
Navyse vsetky nevyuzite vouchre sa budu dat uplatnit do 31.1.2017. Takze mate dost casu. S pozdravom Starfit team

Jana

Dobrý deň, včera som si pozerala vašu ponuku na 10 vstupov + k dispozícií tréner. Dnes som to chcela zaplatiť, no bohužiaľ som zistila, že táto varianta je vypredaná. Chcem sa spýtať, či bude ešte pred Vianocami možnosť, kúpiť túto variantu, nakoľko som to chcela ako darček pre priateľa. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

momentálne je tento variant opäť v ponuke. Je však v obmedzenom počte, preto je v prípade záujmu potrebné si tento voucher zakúpiť čím skôr.

Prajem Vám pekný deń

Daniela Kovacova

Dobrý deň, ak náhodou nevyčerpám všetky vstupy do 23.12, nôžem si ich preniesť do bud. roku ? resp. minúť ich neskôr ?
ďakujem

STAR fit - Fitness & Aerobic

Samozrejme. Starfi team

Peter

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či plánujete opäť zaradiť 10-vstupovú permanentku do ponuky zlavomatu, nakoľko už je vypredaná. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den pan Peter, celkovy pocet 10 vstupovych bude navyseny o 10 kusov permanentiek. Zelame Vam pekny den.
Starfit team.

Jarka

Ahojte, je tréner zaručený pri 10-vstupovej permanentke, alebo to je len lákadlo? To nechcem rýpať, ale naozaj ma zaujíma, či sa mi to takto oplatí, alebo si permošku priamo pôjdem kúpiť ku vám :) Moc ďakujem za odpoveď. Krásny deň.

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den. Samozrejme ze mate trenera. To je preve ta nasa akcia pre zakaznikov aby vyskusali trening s trenerom. S pozdravom

Erika Janičkovičová

Dobrý deň, kúpila som permanentku pre seba a chcela by som ešte pre manžela, je to ale obmedzené na 1 ks na osobu. Viete mi s tým prosím pomôcť? Ďakujem.

STAR fit - Fitness & Aerobic

Dobry den. V tomto pripade plati, ze na osobu len jeden voucher s trenerom. Mozete to ale kupit cez niekoho znameho, resp. pouzit inu emailovu adresu. S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore