Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

2-mesačný kurz sebaobrany Wing Tsun Kung Fu!

4,9 / 5 EWTO Slovakia (3 pobočky) Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Ja

Zdravim
Kedze voucher konci 30.11 do kedy to plati?
Myslim tym, kupa do konca Nov..a da sa to uplatnit u trenerov od decembra napriklad?
Diky
Skuste mi to priblizit

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

uplatniť voucher si musíte do konca jeho platnosti, čiže do 30.11.2016. Prvou účasťou na tréningu nastáva uplatnenie voucheru a aktivácia kurzu. Následne je nutné tréningy vyčerpať do 60 dní od aktivácie.

Prajem Vám pekný deň

EWTO Slovakia

Dobrý deň,

Kupón teba uplatniť do konca novembra. Ak chcete s výukou začať neskôr, dohodnite si začiatok kurzu u konkrétneho trénera. Od začatia kurzu sa potom počíta 60 dní.

Pekný deň prajem,
Richard

Tomas

Zdravim, je tento kurz urceny pre koholkolvek? Cize na kurze budu aj muz so 100kg aj zena s 50kg? A prebiehaju u vas aj sparingy? Dakujem pekne

EWTO Slovakia

Dobrý deň,

na tréningu sú ľudia rôznej hmotnosti aj výšky. Počas tréningov sa partneri navzájom striedajú. Takže každý má možnosť vyskúšať si účinnosť techník na rôznych súperoch. Na ulici si nebudete vyberať, aký súper má na vás zaútočiť.
Sparing robíme podľa vyspelosti cvičencov. Na dynamickejšie cvičenia používame rukavice, chrániče…

Pekný deň prajem,

Richard

Hana

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať či sa dá chodiť napr.: v utorok do Ružinova a v stredu do Starého mesta. Pretože kombinácia utorok a streda na jednom a tom istom mieste nie je. Ďakujem za odpoveď.

EWTO Slovakia

Dobrý deň,
je to možné takto skombinovať. Kupón potom prosím uplatnite len u jedného trénera. Oboch trénerov informujte o tom, že budete navštevovať po polovici tréningov v dvoch školách.
S pozdravom,
Richard

Linda Sabatovičová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kedy sa dá začať s prvou hodinou? Uvažujem, že to kúpim ako vianočný darček a či je možné začať až od nového roku.
Vopred ďakujem za odpoveď.

EWTO Slovakia

Dobrý deň, začať môžete hneď po zakúpení alebo aj neskôr. Dôležité je nepremeškať dobu platnosti kupónu. Ak z nejakého dôvodu potrebujete začať až po skončení platnosti kupónu, dohodnite sa s konkrétnym trénerom na posunutí kurzu.
S pozdravom,
Richard

Monika

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či ste sa nepomýlili, Sibírska ulica je pri Račianskom mýte a Rača je trošku dosť ďalej čiže moja otázka je kde vlastne kurz prebieha ďakujem.

EWTO Slovakia

Dobrý deň, máte pravdu, Sibírska ulica je v časti Bratislava – Nové Mesto. Akciu na portáli už nemôžeme opraviť, na stránke EWTO sme údaj opravili. Ďakujeme za upozornenie.
S pozdravom,
Richard

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore