Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Rodinný dom Stilo alebo Class s kompletnou výstavbou do 75 dní!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lubomir

Dobry den,
chcem sa opytat ci je potrebne kontaktovat firmu Bau holding s.r.o. ihneď po zakúpení voucheru alebo je čas po dobu platnosti voucheru do 31.10.2018 ?

ďakujem,

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň, doporučujeme kontaktovať spoločnosť BAU holding – rodinne domy, s.r.o. v termine do 30 dní od zakúpenia voucheru z dôvodu získania všetkých podrobnejších informácii ohladom výstavby rodinného domu a detailnej špecifikácii Kupón je samozrejme platný do 31.10.2018.

linda

dobry den, pisala som vam aste pocas prvej zlavy, dodnes sa mi nikto neozval. Tak este raz takto: Je mozne niekde najst podorys domov, co ponúkate cez Zlavomat.sk? vo vasom katalógu RD som nenasla dom 5i. Dakujem

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň, momentálne sa RD CLASS nenachádzal v katalógu, nakolko išlo o novinku a špecialny akciový model, ktorý nie je v štandardnej ponuke spoločnosti. Pôdorys však môžete nájsť na našej stránke www.rodinnydom.net

Iveta Adamcová

Classik. Dá sa realizovať úprava, napr. + balkón a namiesto dbojbalkonovych dverí okná.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem, samozrejme sú možné určité úpravy, balkony z dôvodu vysokej finančnej náročnosti pre klientov momentálne nemáme v ponuke. Bližšie informácie o možnostiach úprav získate v ktoromkoľvek z 9 vzorových domov na Slovensku, termín návštevy vzorového domu si môžete dohodnúť na tel.č 0800 887 887

Žilčai

dá sa zľava za stilo 4i použiť na stilo absolut 4i?

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Ano, po vykonaní rezervacie v Zlavomate si presne podmienky dohodnete osobne v ktoromkolvek vzorovom dome. Nakolko však ide o väčší rodinny dom, konečna cena rodinneho domu bude síce vyššia, ale vyška zlavy ppskytnutá Zlavomatom bude v plnom rozsahu zachovaná :-)

juraj

zdravim Vas, zaujala ma vasa ponuka mal by som zaujem o 4i jednopodlazny len mam pozemok v extravilane, no mam poziadane o zmenu uzemneho planu aby bol pozemok zaradeny do zastavaneho uzemia, vedeli by ste si poradit aj s takymto stavebnym povolenim? dakujem za odpoved

Katka

Dobrý deň,
je možnosť stavať v Rakúsku ak si papierovacky vybavime sami a len pridete a postavite nam dom? :) Zaujala nas ponuka a radi by sme ju vyuzili… dakujem za odpoveď

Marková

Bola by možná výstavba RD aj v neďalekej Rajke v Maďarsku?

ludmila

Dobry den

Chcela by som sa spytat postavili by ste rodinny dom aj niekde v Ziline. My s manzelom rozmyslame nad kupou bytu alebo ze by sme si dali postavit rodinny dom tiez tak minimalne 3 izbovy alebo 4 izbovy len nevieme najst dobru lokalitu blizko ziliny najlepsie v ziline. Vedeli by ste aj poradit z pozemkom prinajlepsom najst nejaky pozemok?

Monika

Krasny den.chcem sa spytat,tato akcia je len jednorazova?lebo vidim na rezervaciu ostavaju len 3dni,ci do blizkej buducnosti cca 4–5mes.planujete este?strasne by som chcela vas 4i domcek.akurat sme sa rozmyslali nad bytovkou,ale som uvidela toto a strasne ma to laka.pozemok by sme aj mali(blizko NZ),len ci ta hypoteka by presla este sme sa neboli informovat.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem, akcia je momentalne na Zlavomate už druhý krát, a teraz bude skutočne ukončena už o 3 dni, zatiaľ nemáme dohodnuty žiadny ďalši termín novej akcie, či jej pokračovanie. V budúcnosti však nevylučujeme že by teoreticky mohlo dojsť k jej zopakovaniu, nevieme však potvrdiť či to bude v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov, nakolko sa aktuálne postupne velmi vyčerpavaju dostupné realizačné kapacity. Čo je však velmi doležite, v pripade že by ste si teraz urobili rezervaciu cez Zlavomat, v pripade že v budúcnosti by sa Vam náhodou nepodarilo vyriešit financovanie či pozemok, Zlavomat vám rezervačný poplatok vráti v plnej výške naspäť bez akychkoľvek sankčných či storno poplatkov.

Ján Kopták

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či by sa dal RD stilo 4i cez zľavomat vymeniť za stilo 3i? (aj keď je zlava len na stilo 4i)… Ďalej by ma zaujímalo, či by sa dali vymenit el. konvektory za podlahove vykurovanie? (Pre stilo)
A ešte jedna otazka… Či by sa RD dal dodat bez zateplenia polystirenom? (dorobenie svojpomocne)
Ďakujem za odpovede.
S pozdravom
 JK

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem, na Vaše otázky je velmi jednoduchá odpoveď : 3 x ANO :-) Bližšie informácie Vám radi poskytneme na bezplatnej tel.infolínke 0800 887 887, resp.v ktoromkoľvek z 10 vzorových domoch na Slovensku.

Pavol

Dobry den, preco nieje zodpovedana otazka ohladom stavebnych materialov? Podla videa to vyzera byt iba taky hrubsi sadrokarton.

Miro

Dobrý deň,

neviem, či som to prehliadol, ale nikde nevidím, či sú ceny s DPH alebo bez.

Ďakujem.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem, ceny sú konečné, pevné pre daný model RD, stanovenú štandardnu, resp.v pripade RD Class1 nadštandardnú výbavu a presne definovaný rozsah výstavby. A samozrejme sú vždy uvádzané s DPH :-) .

Blanka Novotkova

Aka cena by bola v Bratislave.Nemáme pozemok a hrozne chceme domček 4 izbovy.Ďakujem :-)

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobry den, mimoriadne zvyhodnenie na vystavbu rodinnych domov v Zlavomate je platne pre cele Slovensko, do 400 km od BA, vratane Košic a Prešova, takže cena pre 4i bungalov v Bratislave je presne rovnaka ako je uvedena v Zlavomate, 59.999 Eur s DPH po poskytnutej zlave 5.000 Eur, pričom je to cena úplne kompletnej výstavby bez ďalších skrytých poplatkov. Pozemok Vsm vie pomôcť zabezpečiť kolega vo vzorovom dome v Bratislave na Vajnorskej 89, pri Poluse, p.Bažant, 0918887804, bazant@bauholding.net. Už sa tešime že pre Vas domček postavíme :-)

Rashid

Dobry den, z akych materialov realizujte stavny ponukanych domov?

Katarína

dobrý den chcela som sa opýtat aka je cena domu Class 5i,Stilo 4i.Dakujem

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem, cena 4i rodinného domu Stilo je v momentalnom zvyhodnení v Zlavomate už za 59.999 Eur v kompletnej výbave Standard a v úplne kompletnom rozsahu výstavby ALL INCLUSSIVE. Cena 5i rodinného domu Class1 je v maximálnej výbave včítane napríklad exclussivneho podlahového kúrenia už za 74.999 Eur vrátane DPH

Ludmila

Dobry den

Chcela by som sa spytat postavili by ste rodinny dom aj niekde v Ziline. My s manzelom rozmyslame nad kupou bytu alebo ze by sme si dali postavit rodinny dom tiez tak minimalne 3 izbovy alebo 4 izbovy len nevieme najst dobru lokalitu blizko ziliny najlepsie v ziline. Vedeli by ste aj poradit z pozemkom prinajlepsom najst nejaky pozemok?

veronika

Mozem poprosit podorys 3i Start v katalogu je 3i classic alebo sa jedna o ten isty? Dakujem

Plesniková

Dobry vecer mala by som zaujem o pozemok v Nitre a samozrejme o vystavbu domu viete zabezpecit dakujem …

olga

Pozemok v bratislave by kolko stal .....viete o niecom?

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň, cenovo najdostupnejšie pozemky v Bratislave sú na Čiernej vode, kde sa pohybovali pred par tyždňami od 105 Eur/m2, od 50–70.000 Eur, bežne sú v Bratislave v cenach 200–1000 Eur za m2. Mame informacie o viacerych pozemkoch, bližšie informácie Vam rad poskytne osobne kolega vo vzorovom dome na Vajnorskej 89 pri Polus Bratislava, p.Bažant, 0918887804, bazant@bauholding.net

Miroslava

Dobrý deň, nie je to tak ze od 01/16 budú skolaudované domy ktoré dosahujú certifikát A? Keď píšete ze bungalovy sú certifikát B.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň, žiadny zo stoviek našich klientov nemal problém s kolaudaciou svojho rodinneho domu, všetky rodinne domy postavené našou spoločnosťou spľňali podmienky na kolaudaciu a boli skolaudované. Nedisponujeme v tomto momente žiadnou informáciou, že by pri niektorej z kolaudácii boli vznesené akékolvek námietky či pripomienky. O splnení podmienok novej normy sa riešia všetky súvislosti pri stavebnom konaní a získaní stavebného povolenia, aby rodinne domy splňali podmienky, musia projektanti a architekti pripravit dokumentaciu pre stavebne konanie tak, aby splňala podmienky novej normy platnej od 01/2016 a k novej norme sa uvedene dokumentacie prisposobovali a rovnako nasledne aj nasa špecifikácia realizacie podla nových dokumentácii platných pre rok 2016.

Milan Šanko

Viete mi zabezpecit aj pozemok stym zeho zaplatim +cena domu?

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý večer, v niektorých lokalitách vieme zabezpečiť aj pozemok, avšak prioritne sa ako certifikovaný výrobca rodinných domov zaoberáme predovšetkým výrobou kvalitných a mimoriadne úsporným rodinných domov.

Anna S

Mali by sme záujem o stavbu dvojpodlažnej chaty menších rozmerov ako dom. Je to možné aj vo vašej spoločnosti a za akých podmienok. Stavba na kľúč.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

V mimoriadnom zvýhodnení v rámci Zľavomatu je možné riešenie za zvýhodnených podmienok výhradne len uvádzané tri typy rodinných domov, v prípade že by ste mali záujem o iné riešenie môžete bližšie informácie získať na bezplatnej infolínke 0800 887 887 či v ktoromkoľvek z 10 vzorových domov na Slovensku.

Tatiana

Dobry den ja by som sa chcela spytat ze ak uz mam pozemok musim mat spravene aj zaklady aby sa mohlo zacat s vystavbou?…a este by som sa chcela spytat ci ta cena domu je aj so zariadenim

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň p.Tatiana, základy, prípojky ako aj ďalších cca 20 služieb, ktoré sú nevyhnutné pri výstavbe rodinného domu sú zahrnuté v rozsahu výstavby ALL INCLUSSIVE, ktorá je zahrnutá v mimoriadnom zvýhodnení v Zľavomate. Takže aj základy pre Vás radi kompletne zabezpečíme :-)

Jana

Dobry vecer.Prosim Vas da sa urobit len hruba stavba? Zvysok by sme si spravili samy.Dakujem .Jana

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý večer prajem, s výstavbou rodinného domu je spojené skutočne obrovské množstvo starostí a v súčasnosti veľká väčšina záujemcov nemá čas behať po úradoch a riešiť byrokraciu so získaním stavebného povolenia, zháňanie kachličiek, parkiet, riešiť odvozy odpadu, rôzne papierovačky s kolaudáciami a energetickými certifikátmi a pod.a preferujú bezstarostnú výstavbu. Práve preto sú v mimoriadnom zvýhodnení v Zlavomate zvýhodnené predovšetkým možnosti riešiť kompletný rodinný dom v rozsahu ALL INCLUSSIVE tak, aby ste nemali absolútne žiadne starosti s realizáciou svojho nového bývania. Cenová úroveň riešenia úplne kompletného nového bývania už za 49.999 Eur je pre väčšinu záujemcov cenovo podstatne výhodnejšia ako riešiť iba hrubú stavbu. Verím, že aj vy privítate zbaviť sa tisícov zbytočných starostí pri výstavbe rodinného domu :-)

Stanislav Zachar

Dobrý večer. Chcem sa opýtať, či ceny za domy sú ceny za halodom (bez sanity,dlažieb,kú­renia…) Stavebné povolenie a pripojenie na inžinierske siete je v mojej réžii? Ďakujem za odpoveď.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý večer prajem p.Zachar. V prípade rodinných domov CLASS1 a Stilo 4i ide o ceny úplne kompletnej realizácie v rozsahu ALL INCLUSSIVE, čiže včítane aj napríklad projektových dokumentácii, stavebných povolení včítane poplatkov za stavebné konanie, základovej platne včítane prípojok. Rovnako sú zahrnuté v cene aj sanita, dlažby a kúrenie. Bližšie informácie o rozsahu ALL INCLUSIVE nájdete aj v našom katalógu, ktorý si môžete stiahnuť bezplatne na stránke www.rodinnydom.net.

Peter

Ako je to s pozemkom?

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý večer pán Peter, staviame na pozemkoch klientov na ktoromkoľvek mieste na Slovensku, máme však napríklad k dispozícii už aj dom s pozemkom, ktorý bol práve tento týždeň skolaudovaný a je sa možne nasťahovať a bývať okamžite, aj zajtra :-)

Miroslava

Dobrý deň, ako je riešené kúrenie v dome? Majú domy energeticky certifikát A.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dvojpodlažné rodinné domy Class1 v cene za 74.999 Eur majú kúrenie riešené štandardne ako podlahové a majú udelený energetický certifikát v najvyššej triede A. Jednopodlažné rodinné domy Stilo, ktoré sú najobľúbenejšie rodinné domy na Slovensku sú riešené v 100 % zhodnej kvalitatívnej špecifikácii materiálov, izolácii a zateplenia ako dvojpodlažné rodinné domy Class, avšak z dôvodu nepriaznivého faktoru tvaru – jednopodlažného pôdorysu sú zaradené v kategórii B a dosahujú skutočne výnimočné nízke prevádzkové náklady na kúrenie, ktoré sa pohybuje podľa uvedenia našich klientov priemerne v rozsahu 35–55 Eur mesačne.

Maria

Mám záujem o dvojpodlažný dom classic a či je možné zmeniť alebo posunúť steny,okná a krbove kúrenie

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň prajem p.Mária, teší nás Váš záujem o rodinný dom CLASS. V cene uvedenej v Zľavomate ide o typový projekt za mimoriadne zvýhodnenú cenu už za 74.999 Eur, určité úpravy sú samozrejme možné, tie však nie sú zahrnuté v investičných nákladoch a ich nacenenie sa rieši individuálne podľa rozsahu požadovaných zmien. Kúrenie krbovými kachlami ABX si už riešilo cca 90 % našich klientov a sú s uvedeným riešením mimoriadne spokojní. Bližšie informácie o možnostiach zmien môžete získa´t osobne v ktoromkoľvek z našich 10 vzorových domov na území Slovenska, obhliadku vzorového domu si môžete dohodnúť na bezplatnej tel.infolínke 0800 887 887

Martin

Preco iba do 400km ? Okres Snina nic ? :/

Zlavomat.sk

Pekný deň Martin,

táto vzdelanosť je v cene výstavby. Po dohode so zhotoviteľom bude určite možne stavať aj vo vzdialenejších lokalitách. Odporúčame kontaktovať partnera: Infolinka 0800 887 887.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý večer p.Martin, nemáme samozrejme žiadny problém stavať napríklad aj v Snine, len pre ponuku v Zlavomate bola stanovená cena pre investičné náklady na realizáciu cca 99 % našich klientov, bohužiaľ pre rôzne miesta na Slovensku sú v skutočnosti rôzne investičné náklady a a z toho dôvodu nie je možné v sektore stavebníctva urobiť univerzálnu ponuku pre 100 % územia Slovenska. Finančný rozdiel nad 400 Km je však z hľadiska celkových investičných nákladov stavby rodinného domu skutočne pre klienta zanedbateľný a aj s týmto finančným rozdielom je zvýhodnenie ktoré je možné získať teraz špecialnou ponukou v Zľavomate mimoriadne atraktívne.

HERMANN

Vasa ponuka plati aj v Rakusku 350km od BA

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň p.Hermann, v ponuke je v texte presne uvedené, že mimoriadne zvýhodnenie platí výhradne pre územie Slovenska. Momentálne evidujeme extrémny záujem záujemcov na území Slovenska, keď riešime súčasne okolo 200 RD na Slovensku a momentálne nemáme volné kapacity na riešenie záujemcov v zahraniči a prioritne sa zaoberáme poskytovaním komplexných služieb vo výstavbe rodinných domov na Slovensku. V budúcnosti – v priebehu 1–2 rokov pripravujeme zriadenie pobočky v Rakúsku a vtedy bude aktuálna výstavba aj v Rakúsku.

Ľudovít MT.

Mal by som záujem o stavbu jednopodlažného 4i domu z garazou a trasou veľkosť obytnej plochy cca100 m2(100m2 len obytná plocha nie z garazou a terasou).dakujem.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Vážený pán Ľudovít, mimoriadne zvýhodnenie, ktoré je teraz aktuálne v ponuke Zľavomat je platné len pre dvojpodlažné rodinné domy Class1 a jednopodlažné rodinné domy Stilo. Žiadna z uvedených možnosti bohužiaľ neobsahuje garáž, avšak k niektorým z iných typových modelov našich rodinných domov je možné doplniť aj garáž. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na bezplatnej infolínke 0800 887 887, resp. v našom katalógu na www.rodinnydom.net

Peter

Ako je riešené kúrenie? Sú aj jednopodlahové domy? Je možné si urobiť niektoré veci aj sám? Dakujem

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

V dvojpodlažných rodinných domoch Class1 je kúrenie riešené štandardne mimoriadne pohodlným podlahovým kúrením, v jednopodlažných domoch – bungalovoch Stilo, ktoré sú najoblúbenejšími rodinnými domami na Slovensku, je kúrenie v štandardnej verzii riešené mimoriadne úsporným elektrickým kúrením priamovýhrevnými konvektormi, kde náklady na kúrenie dosahujú extrémne nízke prevádzkové náklady od 35–55 Eur mesačne. Podľa dohody je samozrejme si niektoré veci podľa svojej vlastnej voľby môźete urobiť aj sám

Lenka

Dobry den, aky by bol priplatok za stavanie v meste vzdialenejsom ako 400 km. Presnejsie cca 430 km. Dakujem.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Pokiaľ by išlo o Košice alebo Prešov, tak príplatok nie je žiadny, pokiaľ je to vzdialenejšie ako uvedené dve mestá, tak sú investičné náklady o cca 1.000 Eur vyššie a presne o túto čiastku by bola cena vyššia. Z akého ste mesta, aby som sa vedel presnejšie vyjadriť ? Inak pokiaľ ste z východného Slovenska, tak bližšie informácie Vám radi poskytnú aj vo vzorovom dome v Košiciach, pri obchodnom centre HORNBACH na Moldavskej ceste, dohodnúť stretnutie obhliadky vzorového domu si môžete aj ta tel.č. 0800 887 887

Katarína

Je možné, aby sme si niektoré veci v dome urobili sami? (obklady, podlahy, maľovka, sanita..) bolo by to zohľadnené pri výslednej cene? ďakujem

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Dobrý deň p.Katarína, účtované sú výhradne iba služby ktoré sú Vám poskytnuté, takže pokiaľ by ste si niektoré veci v dome urobili sami, tak by to samozrejme bolo zohľadnené v cene, samozrejme cena by bola nižšia :-) Bližšie informácie Vám radi poskytnú osobne v ktoromkoľvek z 10 vzorových domoch na Slovensku, obhliadku si môžete dohodnúť na bezplatnej infolínke 0800 887 887

Pavol

Je možnosť aj jedopodlažnej verzie, pripadne aj s iným dispozičným riešením, ak áno za akých podmienok?
Ďakujem .
Pavol z PO

Zlavomat.sk

Pekný deň Pavol, v ponuke sú sú 3-izbové a 4-izbové jednopodlažné domy – prvá a druhá varianta. Ohľadom zmien dispozičného riešenia sa prosím obráťte na partnera. Infolinka 0800 887 887.

Feriencikova

Aj mnaby zaujimal jednopodlazny. Kde, v akej lokalite – alebo lokalitach staviate?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Ferenčíková, stavu je možné realizovať kdekoľvek na Slovensku. V cene je výstavba do 400km od Bratislavy.

Andrea Gyenesová

koľko by stál rodinný dom jednodlažný , nie poschodový s dvoma izbami ?
A či sa dá aj takýto postaviť ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea, aktuálne je v ponuke najmenší dom 3-izbový Stilo START. Je to jednopodlažný dom.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Cenovo najdostupnejšie riešenie bývania v rodinnom dome, ktoré môžete práve teraz získať cez Zlavomat je jednopodlažný 3-izbový rodinný dom Stilo START v cene 49.999 Eur s DPH so zvýhodnením 10.000 Eur. Presne práve tento model sa aktuálne tento pondelok 7.11. začal stavať prvému zákazníkovi zo Zľavomatu a už o pár dní sa bude sťahovať. Pokiaľ by ste si ho mali záujem obhliadnuť, tak teraz je ešte príležitosť. Rodinný dom prvé zákazníka zo Zľavomatu je umiestnený pár km od Bratislavy, v Štvrtku na Ostrove. Pre obhliadku nás môžete kontaktovať na tel.č. 0800 887 887

Mgr. Drahuša Kamenská

Majú rodinné domy aj jednopodlažné?

Zlavomat.sk

Pekný deň Drahuša,
áno samozrejme, v ponuke sú 3-izbové a 4-izbové jedno podlažné domy.

BAU holding - rodinné domy, s. r. o.

Každý záujemca si môže vybrať z najobľúbenejších jednopodlažných rodinných domov – bungalovou Stilo 3i a Stilo 4i a skutočne veľmi atraktívneho dvojpodlažného rodinného domu Class 1, teraz mimoriadne zvýhodnenej cene 74.999 Eur s kompletnou realizáciou ALL INCLUSIVE a maximálnej výbave včítane podlahového kúrenia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore