Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Doplňte si skrinku na topánky: 20 % zľava na všetko z on-line obchodu Deichmann

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Katka

Dobry den, 15.10. som zaplatila prevodom sumu za voucher a do dnesneho dna mi nebol doruceny. Mam este cakat? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka, Váš voucher evidujeme ako odoslaný. Pre istotu Vám ho preposielame ešte raz. Skontrolujte si prosím aj priečinok „reklama“, prípadne „spam“. Ak by ste ho aj napriek tomu nemali, kontaktujte našu podporu na čísle +421 232 117 3­21. Určite to obratom vyriešime.

Zuzana Čabrejová

Dobrý deň, dá sa zľavový kupón využiť aj na už zľavnený tovar, ak má stále hodnotu nad 25€? Ďakujem

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Milá paní Čabrejová, slevový kupón lze uplatnit i na zlevněné zboží, pokud celková hodnota zboží v objednávce před uplatněním slevy je minimálně 25 EUR. Pevně věříme, že bude s naším zbožím spokojená. Za Deichmann tým Lenka.

Pavol Valko

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, do akého času treba využiť kupón. Od kedy do kedy je platný?
Je kupón prenosný môžem ho darovať alebo je viazaný napr na mailovú adresu kvôli potvrdeniu?
Počet zakúpených kupónov je obmedzený?
Ďakujem prajem príjemný deň.

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Dobrý deň,
po zakúpení voucheru Vám bude zaslaný kód, platný do 15.11.2016, ktorý je možné uplatniť na jeden zákaznícky účet v internetovom obchode www.deichmann.com. Môžete ho teda využiť vy alebo darovať niekomu inému. Je však použiteľný iba raz.
Dovolte nám informovať Vás, že ďalšie podrobné informácie si môžete prečítať pri danej zľavovej akcii Deichmann v paneli vpravo.
Za deichmann tím
 Katka

Lenka

dobrý den, chcem sa opytat, ak mi nebude dobra velkost topanky je mozne topanku v predajni vymenit popripade vratit? dakujem

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Dobrý deň, nenosený tovar môžete vrátiť v ktorejkoľvek predajni Deichmann v SR, na mieste Vám bude vyplatená kúpna cena. Alebo na vlastné náklady zaslať v originálnom obale na adresu: Deichmann online shop, Ulica Logistického parku 1, Dunajská Streda, 929 01 Slovensko, kúpna cena bude vyplatená na Váš účet. Tovar je nutné vrátiť s Formulárom na odstúpenie od zmluvy, ktorý dostanete s Vašou objednávkou. Za Deichmann tím Katka

Erika

Dobry den, chcela by som sa informovat ci je mozne vratit tovar aj v predajni, alebo len na adrese online shop DS? Dakujem

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Dobrý deň,
nenosený tovar môžete vrátiť v ktorejkoľvek predajni Deichmann v SR alebo na vlastné náklady zaslať v originálnom obale na adresu: Deichmann online shop, Ulica Logistického parku 1, Dunajská Streda, 929 01 Slovensko.
Tovar je nutné vrátiť s Formulárom na odstúpenie od zmluvy, ktorý dostanete s Vašou objednávkou.
Za Deichmann tím
 Katka

maja

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa dá po objednaní tovaru z webu, ked nebude sedieť velkost, vymeniť obuv za inu velkost na predajni?

dakujem

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Tovar nenosený a nepoškodený môžete spoločne s pokladničným dokladom vrátiť v ktorejkoľvek predajni Deichmann v SR, a to v neobmedzenom termíne. Dostanete späť kúpnu cenu tovaru. Tovar zakúpený cez internetový obchod môžete rovnako na vlastné náklady zaslať v originálnom obale na adresu: Deichmann online shop, Ulica Logistického parku 1, Dunajská Streda, 929 01 Slovensko.
V oboch prípadoch je nutné vrátiť tovar spolu s vyplneným Formulárom na odstúpenie od zmluvy, ktorý dostanete s Vašou objednávkou.
Za Deichmann tím Katka

Lenka

Dobry den, chcela by som sa spytat ci minimalna hodnota 25e je pred zlavou alebo po zlave?

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Dobrý deň,

pre použitie zľavového kódu v hodnote 5 € je nutné mať v košíku tovar v minimálnej cene 25 €. Potom je možné zľavový kód využiť a z celkovej hodnoty objednávky sa 20 % odpočíta.

S pozdravom
Za Deichmann tím
 Katka

Kamil Adamec

Dobrý deň, akceptuje systém dva kódy ( 20% zľava na každú obuv ), ak mám obuv v hodnote 24,90€ + 29,90€ ? Ďakujem za odpoveď. Kamil

DEICHMANN-OBUV SK s.r.o.

Vážený pán Adamec,

jeden zľavový kód je možné uplatniť iba na jednu objednávku v minimálnej hodnote 25 €, tak ako je uvedené v podmienkach uplatnenia kódu. Pevne veríme, že s našim tovarom budete spokojný.
S pozdravom
Za Deichmann tím
Katarína

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore