Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Extra jemné norkové 3D až 9D mihalnice! Úprava či farbenie obočia v cene

4,1 / 5 Beautybar Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Sasa

Dobry den,

kolko prosim Vas stoji doplnenie mihalnic ?

Dakujem za odpoved.

Zuzana

Dobry den. Ako to je po aplikacii s kupanim v bazenoch. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

po aplikácií mihalníc môžete prísť do styku s vodou, rovnako ako sa aj môžete kúpať v bazénoch.
Prajem Vám pekný deň

romanka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako dlho mi vydržia 3D mihalnice po aplikácii a aká je cena bez kupóna, ak by som potom prišla na opätovne doplnenie. Ďakujem, Romanka :)

Beautybar

Dobrý deň, ďakujeme za otázku. 3D mihalnice vydržia cca 3 týždne pekné ( myslí sa tým, že postupne sa prerieďujú a za cca 3 týždne vypadne približne 30% mihalníc, vtedy je čas na ďalšie dopĺňanie, aby set vyzeral znovu ako nový) je to ale individuálne, máme klientky ktoré chodia raz za 6 týždňov a stále majú pekné riasy. Najlepšie je do mihalníc zasahovať čo najmenej, jemne ich prečesávať kefkou, ktorú od nás dostanete. Cena za dopĺňanie je od 18€ do 22€ v závislosti od druhu mihalníc a klientskej karty.

Domi

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či u vás ešte pracuje slečna katka, cca pred rokom ked som bola u vas mi urobila najkrajšie mihalnice na svete 😄 Dakujem, dominika

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

áno, v Beautybar slečna Katka ešte pracuje a bude sa tešiť Vašej návšteve.

Prajem Vám pekný deň

Vivien

Dobrý deň , chcela by som sa spýtať či by mi 3D mihalnice neprekážali, keďže nosím okuliare :)
Ďakujem za odpoveď

Beautybar

Dobry den, dĺžku mihalníc prispôsobíme Vašim vlastným mihalničkam a v prípade nosenia okuliarov samozrejme prihliadame na to, aby predĺžené riasy neprekážali .

Martina

Dobry den skvor ako si kupim zlavu chcela by som najprv vediet ci mi pojdu lebo teraz mam trsy a ze mi to zmensuje oko dakujem

Beautybar

Dobry den, výsledný efekt mihalníc je aplikovaný na mieru , takze vieme napr.vytvorit vejárik mihalníc a oko opticky otvoriť alebo zväčšiť . Ďakujeme

Sofia

Dobrý deň, chcem sa opytat, ak mám este nejake staré mihalnice a chcela by som nové, či sa u vás platí za odstránenie pri aplikácii nových. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď :)

Beautybar

Dobry den, ďakujeme za otázku . Za odrtranenie celých mihalníc účtujeme 9,90€ , avšak ak máte len niekoľko pozostalých , cena je nižšia . Poprípade môžete zvážiť ich doplnenie , pri ktorom sa staré mihalnice prezrú, vyčešú a vylúpnu, vtedy je to bezplatne .

Enika Potocna

Dobry den chcela by som sa opytat ked si u vas zakupim voucher ci je mozne mi ich urobit az v aprili? S tym, zeby ste mi ho uplatnili a mala by som voucher v mobile a prisla by som az v parili. Dakujem za rychlu a pohotovu odpoved!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher je platný do 18. 12. 2016. V apríly už bude tento voucher neplatný a teda služba sa už nebude dať využiť.

Prajem Vám pekný deň

Bibi

Dobrý deň, chcem sa opýtať, dlhšie rozmýšľam nad voľbou dať si aplikovať riasy, avšak mám strach, že mi vypadnú moje pôvodné. Ako to je teda s vlastnými riasami, vypadnú po aplikácii umelých alebo nie?
Ďakujem za odpovedˇ…

Beautybar

Dobrý deň, ďakujeme za otázku.
Naše prirodzené riasy, rastú v niekoľkých rastových cykloch a fázach , ktoré sa neustále obnovujú bez toho, aby sme si to uvedomovali . Staré mihalnice pri odličovaní , či šúchaní očí vypadnú a rastú nové. Tento proces je nepretržitý. Pravdou zostáva, že ak sú napájané mihalnice aplikované odborne, prirodzený rastový cyklus sa nenaruší a prirodzené mihalnice vypadnú samovoľne spolu s napojenými postupne. Ak sa napájané mihalnice nosia dlhodobo ( rok a dlhšie) mihalnice sa môžu oslabiť , avšak nikdy nie natrvalo- dorastú do dľžky aká nám je geneticky daná. Trvá cca 32 dní, kým sa celý cyklus obnoví.

Renata

Dobry den Vam prajem, prosim Vas momentalne v nemenovanom studiu som bola na 3d riasy no nie som spokojna su tomu dva tyzdne a nevyzera to najlepsie… mozem si zakupit u Vas voucher a spravite mi riasy nanovo? Vdaka za odpoved

Beautybar

Dobrý deň, samozrejme , môžeme sa na mihalnice pozriet a zhodnotiť ich odstránenie, následne novy set mihalníc , dakujeme

Lara

Dobrý deň prajem,
ešte som predlžovanie riasy nikdy predtým neabsolvovala. Stačí, ak si zakúpim voucher pre riasy 3D a dohodnem sa s Vami na mieste na inom variante. Podľa Vašej rady?

Ďakujem .

Beautybar

Dobrý deň , pred každou aplikáciu mihalníc je potrebné absolvovať konzultáciu pri ktorej spolu vyberieme vhodné riasy . Ale pre prvu aplikáciu odporúčame prirodzenejší efekt , neskôr sa môžete rozhodnúť ci si želáte vačšiu hustotu , či dĺžku

Veronika

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať či sa da kupón použiť aj na doplnenie mihalníc? Ďakujem

Beautybar

Dobrý deň, ďakujeme za otázku . Kupón je primárne určený pre nových klientov. Pri prvej návšteve u nás obdržíte striebornú VIP kartu , ktorá Vám poskytne zľavu pri dopĺňaní mihalníc . Neskôr sa stanete držiteľkou zlatej a posledne diamantovej VIP karty s množstvom zaujímavých ponúk pre Vás a Vašich blízkych. Tešíme sa na stretnutie s Vami.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore