Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Kvalitné bavlnené plachty z džerseja v mnohých farbách a veľkostiach

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

MILADA

Aky je vyrobca tychto plachiet?Dik za info.

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den, prostěradla jsou vyrobena pro naši společnost AARYAN TRADE s.r.o. v Číně.

Silvia

Je možné objednať si u Vás deku na jeden voucher, bavlnenú plachtu na druhý voucher, ale pritom platiť poplatok za dodanie do zásielkovne iba raz? Obidva produkty sú ponúkané od Vašej spoločnosti. Vopred ďakujem.

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den, nákup jednotlivých položek z naší nabídky lze kombinovat a odeslat za jedno poštovné. Je třeba jednotlivé druhy zboží vložit do jednoho nákupního košíku a poté uzavřít nákup.

Miška

dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či uvedené rozmery sú celkové rozmery plachty, alebo rozmery matraca, na ktorý je plachta určená. Ja mám rozmer manželskej postele 180×200, stačí mi taký rozmer plachty, alebo mi treba väčší rozmer? Ďakujem.

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den , naše prostěradla jsou vhodná na výšku matrace do 20 cm, pokud má Vaše matrace větší výšku, je vhodné zakoupit větší rozměr prostěradla.
Tým AARYAN TRADE

Monika

Dobrý deň. Aká je prosím vás cena poštovného na Slovensko?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

tovar si môžte nechať zaslať do jednej z pobočiek Zásielkovne (142 pobočiek) – cena
2,96 € (10 prac. dní). Druhou možnosťou je doručenie pomocou kuriérskej služby PPL v cene
6,49 € (10 prac. dní).
Prajem Vám pekný deň

Daniela Paulovičová

Dobrý deň, práve som rozbalila kúpené plachty a z toho je jedna na viacerých miestach deravá, mali byť všetky z rovnakého materiálu (kvalitný jersey – len jedna spĺňa túto podmienku), ale nie sú, dokonca ani farebne nie sú rovnaké – mali byť svetlomodré 2× a námornícka modrá 2×. Chcem Vám ich poslať späť a reklamovať. Som sklamaná a nahnevaná – mali to byť darčeky na Vianoce. Ako mám ďalej postupovať?

Aaryan Trade s.r.o.

Dobrý den,
velice se omlouváme za dodaní nekvalitního zboží, zašlete prosím fotku defektu na náš e mail: objednavky@rodinnybalik.cz, uveďte číslo objednávky včetně stručného popisu, která prostěradla chcete reklamovat – velikost a barva. Jakmile obdržíme e mail s požadavkem na reklamaci ( fotky a stručný popis defektu), zboží Vám zašleme znovu na naše náklady.
S pozdravem
Tým AARYAN TRADE

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore