Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

SAUNA – FÜRST! Neobmedzený vstup do fínskej, parnej a infra sauny aj s ovocným alebo zeleninovým freshom!

4,6 / 5 SAUNA FÜRST Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
monika

dobry den prosim vas co to znamena ze ked budem mat trhacku dostanem 10 kreditov ,este som sa s takym nestretla ,vzdy vytlacim zlavu a chodime do sauny
,dakujem .monika

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

trhačka je naša zákaznícka aplikácia do mobilu. Prostredníctvom tejto aplikácie sa dokážete mobilom preukázať u obsluhy a rovnako tak aj označiť voucher ako uplatnený. Využívaním tejto trhačky získavate 10 kreditov za každý voucher, ktorý v nej označíte ako využitý. Viac o tejto aplikácií si môžete pozrieť tu : https://www.zlavomat.sk/mobil

Prajem Vám pekný deň

Norika

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, keďže je uvedený neobmedzený vstup . Tak vstup za 15 € pred 2 osoby platí na celý deň?

SAUNA-FURST

Dobry vecer,

Vstup za 15,90 moze platit aj na cely den.

Ruzena Deáková

ešte by som chcela dodať, ak aj musím kúpiť kupón na dve osoby, mohol by sa pri návšteve zariadenia iba jednou osobou po potvrdením pracovníka sauny rozdeliť na dve časti stým, že druhý vstup sa použije v prebehu 1 týždňa.

SAUNA-FURST

Dobry den p. Deakova,

kupon je urceny pre dve osoby pri jednom vstupe, neda sa rozdelit a nie je samozrejme podmienka prist s partnerom, kludne mozete prist aj s priatelkou, rodicom, detmi.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore