Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakého podniku.

Klasická masáž aj so zábalom alebo výhodné masážne balíčky

4,6 / 5 MEDILIFE Zvolen Zvolen  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Tina

Pekný deň prajem,
mám otázočku ohľadne využitia voucherov v darčekovom vzhľade, chcela by som to použiť, avšak keď si chcem rozbaliť ponúkané preukazy, nič sa nedeje, žiadna ukážka.
Ako sa k nim dostanem, aby som si ich mohla vytlačiť a použiť?

Ďakujem za odpoveď

MEDILIFE Zvolen

kontaktujte nás na t.č. 0911345115

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Naše vouchery už sú koncipované ako darčekové, nie je na nich uvedená cena ani meno. Ďalej však ponúkame možnosť špeciálnej darčekovej podoby voucheru. Voucher si do darčekovej podoby môžete upraviť sami a vybrať si z niekoľkých variantov.

Voucher nájdete vo svojom užívateľskom účte v sekcii Moje nákupy, pre uľahčenie Vám posielame odkaz: https://www.zlavomat.sk/ucet .
Po otvorení konkrétneho voucheru sa Vám v pravej časti obrazovky objaví tlačítko „Vybrať darčekový dizajn“. Na to stačí kliknúť a potom si môžete vybrať darčekovú variantu, ktorá sa Vám páči.

Prajem krásny deň.

A

Dobrý deň balíček masáži platí len do 12.2.2017, nebola by možnosť predlžiť platnosť, nakoľko chcem voucher podarovať ako darček k narodeninám koncom januára?

MEDILIFE Zvolen

Dobrý deň, voucher podarujte a majiteľ nech nás kontaktuje a nájdeme vhodný termín k obojstrannej spokojnosti. S prianím pekného dňa Medilife Zvolen

jozef

čo všetko zahrňa baliček masaži?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

balíček celotelových masáži zahŕňa: 3 x klasická masáž celotelová v trvaní 50 minút. Balíček masáži a zábalov zahŕňa:
5 x klasická masáž chrbta a šije v trvaní 20 minút
5 x zábal podľa vlastného výberu v trvaní 30 minút (aloe vera ALEBO konopný ALEBO rašelinový zábal ALEBO tepelná liečba GOU GONG lampou).
Prajem Vám pekný deň

Petra

Som tu len do soboty.v nedelu rano odchadzam na pol roka. Ak si zakupim balicek alebo masas.mate volne terminy do nedele 8.1?

MEDILIFE Zvolen

Dobrý deň, bohužiaľ tento týždeň už nie sú voľné termíny. S pozdravom, Medilife

Petra

Co obsahuje masazny balicek a ci sa da vyuzit postupne.nie v jeden den.

MEDILIFE Zvolen

Dobrý deň, jeden masážny balíček obsahuje 5 x zábal podľa vlastného výberu (aloe alebo rašelina alebo konopný alebo GO GONG prístroj) v trvaní 30 min + masáž v trvaní 20 min. Druhý balíček obsahuje 3 x celotelovú masáž v trvaní 50 min. Balíčky sa dajú využiť postupne, najvhodnejšie 2 x v týždni. Prajeme pekný deň, Medilife.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore