Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Nezabudnuteľný relax v 4* penzióne v najslávnejších poľských kúpeľoch

4,7 / 5 Penzión Gaborek**** Krynica-Zdrój - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Peter

Dobrý deň. Rád by som zostal v tomto víkende, je to 22.9.2017–24.9.2017. Pre štyri osoby.Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na recepcja@pensjonatgaborek.pl alebo telefonicky+4818 262 67 10. Prajem pekný deň!

Michal

Dobry den.
Chcel by som vediet, ci je mozny pobyt aj s malym psikom

Penzión Gaborek****

Dzień dobry,
Niestey w Pensjonacie nie przyjmujemy zwierząt.
gdyby zdecydowali się Państwo na przyjazd bez pieska serdecznie zapraszamy.
Pozdrawiam,
Katarzyna Olejnik

Marta Petríková

Dobrý deň, chcela by som objednať pobyt na víkend v hoteli Gáborík, na termín 4.8.2017 – 6.8.2017, môžete mi zistiť obsadenosť hotela jednu izbu pre dvoch
a jednu izbu pre troch, všetci sú dospelé osoby. Ďakujem.

Penzión Gaborek****

Dear Ms. Petríková,

At this term we do not have any vacan room for 3, there are twin rooms avilable.

Regards,
Katarzyna Olejnik

Penzión Gaborek****

Dzień dobry,
Proszę o informację, czy telefoniczna rezerwacja dwóch pokoi w terminie 3–5.08.2017 jest aktualna. Jeżeli tak proszę o przesłanie numerów voucherów pod adres mailowy recepcji: recepcja@pensjonatgaborek.pl
Pozdrawiam
Katarzyna Olejnik

Lenka

Dobrý deň, nakoľko našim požiadavkam nevyhovuje 3 alebo 4 nocí, chcela som sa opýtať, či by sa dalo prísť aj na 5 nocí (6dní), ak áno, mala by som záujem pre 2 osoby od termínu 12.7 alebo 13.7. ďakujem

Andrea

Dobry den, chcela by som sa opytat ci welness v hoteli je neobmedzeny alebo nie pretoze v baliku pisu ze je neobmedzeny ale v jednej recenzii bolo napisane ze nebol neobmedzeny ???

Penzión Gaborek****

Hello,
The free wellnes is unlimited – you will not have to pay for it. It is avilable between 9AM and 11PM. The only limitation is the fact that you have to book SPA center earlier at the reception desk – then at the time you have made reservation you can use it exclusively. Sometimes it happens that some hours are booked by other guests and it is impossible to go there at the same time.
Best regards
Katarzyna Olejnik

Tatiana Pirigyi

Dobrý deň.Dostupnosť termínu 19.-20.21.5.2017 pre dva páry?
Ďakujem.Tatiana

Vierka

Dobry den,chcela by som sa informovat,ci mate volnu izbu pre 2 v termine od 5.3. do 7.3.2017,dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na recepcja@pensjonatgaborek.pl alebo telefonicky+4818 262 67 10. Rezervácia prebieha v cudzom jazyku, pokiaľ máte s rezerváciou ťažkosti, radi ju urobíme za vás, zašlite nám názov hotela s preferovaným termínom na podpora@zlavomat.sk.
Prajem Vám pekný deň

vierka

Dobry den,chcela by som sa informovat,ci mate volnu izbu pre 2 v termine od 5.3. do 7.3.2017,dakujem

Penzión Gaborek****

Dzień dobry,

Mamy wolny pokój w tym terminie.
Jeżeli będą Państwo zdecydowani na pobyt, proszę najpierw zrobić wstępną rezerwację (najlepiej pisząc na adres recepcji recepcja@pensjonatgaborek.pl), później kupić voucher i wysłać nam jego numer.

Pozdrawiam,
Katarzyna Olejnik

Korytko

Dobrý deň. Mám záujem o zakúpenie pobytu na víkend v penzióne v Krynici. Chcel by som sa opýtať, či je možné ešte pred zakúpenim zistiť obsadenosť na konkrétny termin? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ohľadom zistenia dostupnosti voľných izieb vo Vami vybranom termíne, kontaktujte prosím priamo hotel emailom na recepcja@pensjonatgaborek.pl alebo telefonicky +4818 262 67 10. Rezervácia prebieha v cudzom jazyku, pokiaľ máte s rezerváciou ťažkosti, radi ju urobíme za vás, zašlite nám názov hotela s preferovaným termínom na podpora@zlavomat.sk.
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore