Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Originálne tričko od FaxCOPY

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Jajuška Kresáňová

Dobrý deň chcela by som sa spýtať, objednavala som si základné biele tričko veľkosť L no sedí to skôr na S ko ako je to možné ? Plus som si urobila vlastný návrh a ako som ho vkladala do editora automaticky mi bol účtovaný poplatok čiže som doplatacala ďalšie tri eura môžem vedieť prečo ?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, veľkostná tabuľka tričiek je uvedená pri každom type a strihu trička, rozmery sú udávané v centimetroch, podľa nich si viete zvoliť veľkosť. V cene voucheru je základná potlač do 20×30 cm resp. 600 cm2. Ak si zvolíte pre potlač väčší návrh, automaticky sa vám preráta aj cena za cm2 navyše. Avšak, pre preverenie vašej konkrétnej objednávky nám prosím zašlite číslo vašej objednávky na eshop@faxcopy.sk, prípadne nás kontaktujte na našom on-line chate na www.faxcopy.sk, kde vám kolegovia operatívne preveria položky vašej objednávky.

Marcela Magušinova

Dobrý deň,
kúpila som si od vás voucher na tričko a mám problém s objednaním na vašej stránke, vždy keď kliknem na voucher a chcem zadať kód, tak nie je možné napísať kód. Skúšala som to na počítači doma aj v práci. Ako mám v tomto prípade postupovať?
Ďakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, prosím, skúste nás kontaktovať na našej on-line podpore na www.faxcopy.sk, kde vám radi operatívne pomôžeme s nahodením vašej objednávky a uplatnením voucheru.

Jana Maslovičová

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ak by som chcela potlač aj vzadu na tričku je to v cene, alebo sa dopláca? Ak sa dopláca, tak koľko?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, v cene je základná potlač do 600 cm2. Pri väčšej potlači účtujeme doplatok za každý nadlimitný cm2. Pri nažehľovaní ďalších objektov (napr. druhá strana) je druhé a ďalšie nažehlenie spoplatnené sumou 1,20 €/ks. Cena nadlimitného cm2 závisí od typu trička, všetky ceny doplatkov nájdete na našej stránke v popise pri konkrétnom produkte:
 http://www.faxcopy.sk/katalog/klasik-plus/B084/0

Vlado

Dobry den, syn ma velkost tricka 128, mate aj take velkosti ? Alebo menej ako S nie su? A ak su, tak ake rozmery ma 128 (širka). dakujem za odpoved

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, všetky potrebné informácia k veľkostiam nájdete na našej stránke na tomto odkaze – prosím nalistujete si str. 6, kde máte zobrazenú veľkostnú škálu všetkých strihov tričiek klasik (pánske, dámske, detské), ktoré sú predmetom tejto kampane:
 http://moduly.faxcopy.sk/data/storage/Tricka_web.pdf

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore