Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Odstránenie chĺpkov IPL metódou

4,7 / 5 Prestige Esthetic Center Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
viktória

Dobrý deň, veľmi by ma zaujímala približná celková cena odstránenia chĺpkov ohanbia.
Taktiež aj koľko by cca stálo odstránenie chĺpkov v podbazušiach, taktiež za všetky sedenia spolu.
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

na odstránenie chĺpkov v oblasti podpazušia je potrebné si na jedno sedenie zakúpiť 3ks voucherov čo je 13,47€ /sedenie. Počet potrebných sedení sa môže líšiť. Na jednom sedení sa podarí odstrániť 10–30 % chĺpkov na vašom tele, pretože pulzné svetlo ničí korienky v rastovej fáze a každý chĺpok má iný čas rastu. Pri silnejšom ochlpení je prirodzene potrebných viac návštev. Ošetrenie je možné opakovať s 3-týždňovým odstupom. Čo sa týka odstránenia chĺpkov v oblasti ohanbia, o presnej cene sa môžete informovať priamo v salóne na telefónnom čísle +421 911 811 4­11 prípadne emailom info@prestige-kosice.sk.

Prajem Vám pekný deň

Erika Kentošová

Dobrý deň, uvažujem nad depiláciou bikinových partií a časti brucha v pásiku pod pupkom. Je táto epilácia len dočasná alebo to bude mať dlhoročný efekt? Koľko ošetrení by bolo teda potrebných? Je možné sa prísť „ukázať“ na posúdenie stavu, aby som si podľa toho zakúpila potrebný počet kupónov? Ďakujem!

Prestige Eshtetic Center

Dobrý deň, táto epilacia je trvalá. Čo sa týka počtu sedení je to individuálne, čiže nevieme vám presne povedat koľko sedení budete potrebovať. Pre úspešnosť ipl epilacie je mať tmavé a silné chĺpky.
Pekný deň Petra Prestige

Lívia Tancsáková

Uvažujem na depiláciou hornej pery. Myslíte, že 4 ošetrenia by postačovali? Keď si kúpim 4 kupóny, budem ich môcť využiť aj po 30. apríli, keďže ďalšia procedúra je z vašej strany vhodná po 3 týždňoch? Ďakujem

Prestige Eshtetic Center

Dobrý deň, IPL epiláciu je potrebné opakovať v 3 – týždňových intervaloch aspoň 4 – 10 sedení, je to individuálne preto vám nevieme presne povedať koľko ošetrení budete potrebovať. Kupóny je potrebné využiť v čase platnosti. S pozdravom Prestige

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore