Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Výber najlepších zrnkových plantážných káv

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zuzana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, do akeho terminu by bolo možné kávu doručiť (aj so zomletim) cestou zasielkovne alebo pošty pri objednaní dnes. Mala by byť darčekom.

Ďakujem za informácie.

PlenTea, s. r. o.

Dobrý deň,
ďakujeme za otázky. Tovar Vám vieme doručiť v rámci Bratislavy do 48 hodín v prípade zaplatenia poštovného Slovenskej pošty. Ak by bola adresa doručenia mimo Bratislavy, zvyčajne sú to 3 pracovné dni. V prípade zásielkovna.sk je to 7–10 dní. Ak by ste mali akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na info@plentea.sk alebo tel. č. 0944 703 309
S pozdravom Tím PlenTea, s. r. o.

Maria Petrovičová

Dobrý deň.
Neuvádzate pri kávach aké majú príchute,kyslosť a pod.ako si mám vybrať keď neviem o akú kávu ide.Ja osobne davam prednosť s príchuťou čokolády alebo škorice a bez kyslosti.

PlenTea, s. r. o.

Dobrý deň,
ďakujeme za prejavený záujem. Pokiaľ preferujete jemnejšiu kávu, čokoládové telo, určite by som Vám odporučil Panama SHB Kotowa, El Salvádor SHG Peaberry, India Plantation A alebo najlepšiu kávu v ponuke Kolumbia Juan Valdez. Podrobný popis ku každej káve nájdete na našej stránke www.plentea.sk
Ak by ste však potrebovali poradiť, neváhajte nám napísať email na info@plentea.sk príp. telefonicky 0944 703 309, určite nájdeme pre Vás tu správnu kávu :)
S pozdravom
Tím PlenTea, s. r. o.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore