Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Mezoterapia vybranej oblasti alebo celej tváre – vyzerajte a cíťte sa mladšie!

4,7 / 5 Luvi Studio Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Erika nemcovska

dobry den,
mam jemne flaky a jazvy po akne a sem tam sa mi akne tvori ( 29r). Casto mam aj za cervenane lica z toho. Je toto osetrenie vhodne aj pre mna? ak ano kolko ich musim absolvovat?

dakujem

Luvi studio

Dobrý den,
na samotne flaky a zjednotenie pleti by to bolo vhodné,ale pokial sa ešte tvori akne a nieje pleť preliečená, odporučila by som najprv absolvovať hlbkove čistenie s kyselinkami. Pre bližšie informácie o ošetrení si zavolajte na naše t.č 0948115060.

marianna

Dobry den,

je osetrenie ucinne v boji proti mimickym vraskam a´vraskam na cele (vek 33). Pripadne kolko opakovani je potrbnych?
Dakujem

Luvi studio

Dobry den, ano osetrenie je vhodne na vrasky v akejkolvek oblasti. Pocet opakovani zavisi od toho ake su vrasky hlboke. Ked sa mi pridete ukazat vam budem vediet povedat kolko osetreni by bolo potrebnych. pekny den :)

Renata

Dobry den, kolko je potreba procedur na tmave kruhy pod ocami?Aky dlhy efekt ma osetrenie.

Dakujem

Luvi studio

Dobrý den,
na ošetrenie tmavých kruhov by som Vám skor doporučila ošetrenie pre posilnenie očného okolia Botolift v kombinácii s krémom Natinuel na domáce použitie. V tejto kombinácii máme najrýchlejšie výsledky. Viac informácií Vám rada poskytnem na našom t.č 0948115060.

Dada

Dobry den, je osetrenie vhodne na spadnuty kutik ust? Ak ano, ako dlho by priemerne vydrzal taky efekt, ci osetrenia treba opakovat, ak ma silne ucinky.
Dakujem

Luvi studio

Dobry vecer, na spadnuty kutik je potrebna kura. Aj jedno osetrenie ma vyznam, pre vyzivu pleti, vypnutie a rozziarenie. Keby som Vas videla nazivo budem Vam vediet povedat kolko osetreni je potrebnych pre dosiahnutie ziadaneho vysledku.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore