Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Balíček dobrôt z tradičného sušeného mäsa Jack Link´s

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Eva

Dobrý deň. Ak si objednám tovar priamo z vašej stránky http://www.jack-links.sk, vyjde ma nákup lacnejšie ako cez Zľavomat. Uvádzate, že pôvodná cena je 13,51€, cez Zľavomat 8,90€. Ale priamo od vás sa dá kúpiť za 8,37€. Je to v poriadku?

Jack Link´s Beef Jerky

Dobry den pani Eva,
dakujeme za otazku, no nevieme ako ste prisli k sume 8.37 eur. Zlavy su urcite spravne a skontrolovane aj Zlavomatom. Mozete doplnit Vas vypocet ? Dakujeme.Tim Jack Links

Daniel

a to si chce clovek kupit susene maso…

cukor, soľ, sušená sójová omáčka (sójové bôby, soľ, pšenica, maltodextrín), korenia, hydrolyzovaný kukuričný proteín, výťažok z kvasníc, potravinárska soľ (soľ, konzer.látka: dusitan sodný), antioxidant: extrakt z rozmarínu, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, dymová aróma.

Peter

preco je za osobny odber poplatok 1,50€??? umele navysovanie ceny !!!

Jack Link´s Beef Jerky

Dobrý deň prajem,

naša spoločnosť zabezpečuje osobný odber u nášho zmluvného partnera, ktorý skladuje, pripravuje – balí, expeduje zásielky zo skladu, v pripade dobierky zodpovedá za vyzbieranie a prevod vyzbieraných finančných prostriedkov na účet, včítane poplatkov bankám prípadne kartovým spoločnostiam. Táto služba je preúčtovaná v tomto poplatku včítane DPH. Ak Vám však osobný odber nevyhovuje, k dispozícii sú aj bežné spôsoby dopravy. Akýkoľvek spôsob dopravy, ktorý je uvedený na našich stránkach, nesúvisí nijak s cenou výrobkov a konkrétne tento osobný odber si vyberá zhruba 60% zákazníkov z Bratislavy. Verím, že Vám táto odpoveď postačuje a prajeme pekný deň.
Tím Jack Link's.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore