Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Naučte sa po anglicky, francúzsky či nemecky z pohodlia domova!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Pomoc Anjelovnádeje

Môžete mi prosím vysvetliť , kde je angličtina pre začiatočníkov ? Kód som si aktivovala na tejto stránke http://english123.biz (podľa voucheru ) a vôbec nevidím angličtinu pre začiatočníkov, ani vyučovací jazyk češtinu. Vopred ďakujem za odpoveď.

Online jazykové kurzy

Ahoj
Samozrejme, že je obchod anglicky. Mali by ste mať nejaké angličtine knowledege pre tento kurz. Ak ste si prečítať popis je detailný vysvetlenie o kurze. S ďalšími otázkami sa obráťte na kontakt@fun-media.com

S Pozdravom

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

prihlasovacie údaje je potrebné si objednať emailom na kupon@fun-media.com. Následne sa do kurzu v češtine prihlásite na stránke http://english123.cz/ .
Prajem Vám pekný deň

Rasťo

Po zakupeni voucheru si chcete objednat prihlasovacie udaje pre ziskanie licencie, napisete na e-mail „kupon@fun-media.com“, avsak absolutne vas ignoruju – nikto vam neodpise. Za seba odporucam vsetkym, aby si kupu tohto kurzu rozmysleli!!!!!!!!!!­!!!!

Online jazykové kurzy

Skontrolujte prosím znova doručenú poštu alebo spam boxu. Odpovedáme poštu v rovnaký deň okrem víkendov. Skúste prosím poslať ďalšie poštu kontakt@fun-media.com
S Pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore