Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Viazanie diplomových a bakalárskych prác

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Denis

Dobrý deň.
Chcem sa spýtať, či sa dá platba pomocou zlavomatu kombinovať so vašou promo akciou 50 čiernobielych strán zadarmo? Ak áno, treba zadať pri online objednávke len väzbu a tlačiť treba na predajni pri vyzdvihnutí?
Ďakujem

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, nie akcie sa nedajú kombinovať.

Jana Juhasova Golian

Dobry den,
Voucher plati aj na viazanie dizertacnych prac? Naco sluzi zosilnena vazba? Ak si vyberiem obalku na pocet listov 121–160 nie je vazba dostatocne silna?
Ak potrebujem 4 prace musim si zakupit 4 vouchery? Mozem pracu poslat v jednom pdf subore? Ak zadam objednavku v pondelok, budem mat viazanie hotove v piatok?
Dakujem.

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, voucher platí na vyhotovenie väzby v tvrdých doskách s potlačou titulnej strany dosiek (či už na bakalársku, diplomovú alebo dizertačnú prácu, na tom nezáleží). Výhodou väzby Unibind je, že je v nej možné dodatočne vymeniť listy (opätovným roztavením živice, ktorá drží prácu pohromade, spravidla je tak možné vymeniť do 5 listov v jednej práci – využívajú hlavne študenti, ktorí si nájdu chybu). Použitím zosilnenej väzby sa táto možnosť stráca, nakoľko sa použije permanentné lepidlo a väzbu nie je možné už upravovať. Pre vyhotovenie 4 prác je potrebné zakúpiť 4 vouchery. Objednávku je potrebné zadať v našom on-line editore, kde máte možnosť objednať aj tlač samotného obsahu väzby. https://printstudio.faxcopy.sk/diplomovky/vazba-a-spracovanie/98961
Lehota pre vyhotovenie v prípade zlavomatovej objednávky je 5 pracovných dní. V prípade potreby si môžete priamo pri vytváraní objednávky zvoliť expresné dodanie – za príplatok.

Karolína

Dobrý deň,

chcem sa opýtať ako postupovať vo vašom editore, ak si chcem zatiaľ iba dať urobiť dosky, kedže prácu ešte dopisujem? A ako neskôr doplním obsah – text?Ďakujem pekne za odpoveď.

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň,
dosky si môžete objednať vopred, pri vytváraní objednávky v editore zvolíte možnosť spracovania „len obálka“. Spracovanie LEN OBÁLKA zahŕňa iba výrobu obálky na väzbu a následné zviazanie. Obálku vyrobíme a pripravíme vo zvolenej predajni, po prinesení obsahu väzby na počkanie zaviažeme a odovzdáme hotovú prácu. V cene objednávky nie je zahrnutá tlač obsahu práce.
Obsah práce si môžete priniesť do zvolenej predajne už vytlačený, prípadne môžete využiť tlač priamo v našej predajni – samoobslužnou alebo obslužnou formou.

ladies22

Dobry den, mozem si dat u vas urobit najprv pevnu vazbu/tituku bez obsahu prace aj ked neviem este presny pocet stran, len orientacne? To by som prisla dodatocne do predajne aj s obsahom a originalnym zadnim prace. Dakujem

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, áno samozrejme obálku si môžete dať vopred vyrobiť, prácu vám zviažeme v predajni dodatočne po dodaní obsahu. Každá obálka má danú šírku chrbta, do ktorej sa zmestí určitý počet listov, preto je pomerne presné zadanie listov, ktoré chcete zviazať dôležité. Pri bežnom kancelárskom 80g papieri sú k dispozícii obálky pre tento počet listov:

  1. 25–40
  2. 41–60
  3. 61–80
  4. 81–100
  5. 101–120
  6. 121–160
V prípade ak sa vami zvolený počet listov nachádza v niektorom z vyššie uvedených intervalov, bude zviazanie do danej obálky bez problémov.
Lucia

Dobrý deň, ak do práce potrebujem priložiť originál zadania (nie naskenovanú kópiu, ktorá sa nachádza v pdf súboroch) môžem zadanie priniesť priamo na predajňu v prípade, že prácu si vložím do vášho online systému? Ak by som tento dokument dodatočne priniesla platí sa aj za toto manipulačný poplatok?

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, myslíme aj na takýto prípad, je potrebné pri online objednávaní, aby ste si vybrali spracovanie „Bez zviazania“ a pri preberaní práce doplníte vaše zadanie.
Väzba Vám bude zviazaná na počkanie v predajni.
Za toto neúčtujeme dodatočný manipulačný poplatok.

Laszlo

Dobrý deň, môžem si zľavový kupón uplatniť aj takým spôsobom, že s ním prídem aj spolu s vytlačenou prácou na predajňu, konkrétne do Komárna, alebo si ho môžem uplatniť len pri online objednávke, t. j. že pošlem elektronicky celú prácu?

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň,
kupón si samozrejme môžete uplatniť aj priamo v predajni, kde vám aj naši zamestnanci objednávku prevezmú. V prípade uplatnenia voucheru priamo v kamennej predajni bude na mieste účtovaný manipulačný poplatok vo výške 2 €.

Simona

Dobrý deň, ak chcem 2 obaly potrebujem 2 vouchery? Zlava plati na všetky typy tvrdých väzieb?

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, jeden voucher zahŕňa vždy jednu väzbu, ak chcete dve väzby, je potrebné zakúpiť si dva vouchery. Zľava platí na väzbu v tvrdej obálke s potlačou titulnej strany: https://www.faxcopy.sk/detail/vazba-komplet-foilxpress-v-tvrdych-doskach-standard-a4-potlac-titulky/98961

Mel

Dobrý deň. Pri zadávaní on-line objednávky sa má OBAL načítať ako jeden súbor s telom práce, alebo ako samostatný súbor?
Ďakujem

FaxCOPY a.s. diplomovky

Dobrý deň, obal „titulka“ sa zadáva samostatne pomocou editora.
A telo práce „obsah“ sa nahráva ako PDF súbor.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore