Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Hifu Ultherapy – Nechirurgický facelifting čela a očného okolia, lifting paží či krku a podbradku

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
EVA

Dobrý deň prajem, je prosím kontraindikáciou dojčenie? Má tento zákrok zmysel, pri výraznejšom probléme s padajúcim obočím a viečkami? Ďakujem za odpoveď.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Nieje kontraindikácia dojčenie. Pri výrazne padnutom obočí vám na 100% pomôže blefaroplastika horných viečok. Je to o niečo drahšie ale vysledok je vždy veľmi dobrý. Takže by som skôr odporúčal tento zákrok ako Hifu.

Iveta

Dobry den ja by som sa chcela oytat plati tento kupon aj na brusko ?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Tento kupón neplatí bruško. S pozdravom

Michaela

Dobry den. 9.5 som absolvovala liposukciu brady. Este mam modriny a mierny opuch, ale vysledok nieje dobry. Bohuzial som potrebovala byt pekna do 7.7.2017 preto mezonite uz absolvovat nemozem. Neodporucali mi tuto proceduru. Preto som chcem opytat ci by som po liposukcii mohla absolvovat Hifu Ultherapy. Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Neodporúčame podstúpiť tuto procedúru minimálne 3 mesiace po liposukcií. S pozdravom

Ria Filová

dobry den prajem,
je Hifu Ultherapy ako lifting krku a podbradku vhodna aj pri ochoreni stitnej zlazy? nie je kontraproduktivna, resp. skodliva? Viac nez krk by som potrebovala spevnit kontury spodnej casti tvare, je aj takato moznost?
Dakujem pekne za odpoved. Ria

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Nie je dobre podstúpiť ošetrenie Hifu pokiaľ máte ochorenie štítnej žľazy.

hela

Dobry den..tato cena plati aj na podbradok a lica..

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. V akcií je to presne rozpísané podbradok a spodná polovica líc. S pozdravom .

Eva

Dobrý deň,
dajú sa týmto zákrokom odsrániť tzv,syslíky na brade?
Ďakujem.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Vzhľadom k tomu že nevieme posúdiť výraz ,,syslíky na brade,, čo to vlastne znamená , nevieme vám na túto otázku odpovedať. Bolo by dobré sa dojsť najprv ukázať na konzultáciu a tam vám presne povedia čo by bolo pre vás vhodné. Následne na to si zakúpiť akciový kupon. Táto procedúra nie je lacná . S pozdravom aveclinic.

evelin

Dobry den.Kolko osetreni je potrebnych pre ziaduci efekt? U mna ide o podbradok.Na sankack mam vrasky,vyhladi aj tie?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Výsledky sú viditeľné už po jednom ošetrení, v priebehu niekoľkých týždňov. Úplne výsledky je vidieť v priebehu do 3 až 4 mesiacov. Pleť sa po procedúre vypne . Na základe toho sa kontúry tváre spevnenia a podvihnú. Bolo by vhodné pred zakúpením kupónu absolvovať u nás konzultáciu kde vám presne povedia či vám to pomôže, nakoľko ta procedúra nie je lacná. Spozdravom

Miska Hreska

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či varianta Nechirurgický facelifting – browlift (očné okolie a čelo) má vplyv aj na padajúce očné viečka, či ich trochu podvihne, nakoľko píšete, že sa dvyhne aj obočie, ďakujem. Miška

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Áno, dvihne sa obočie. Samozrejme všetko závisí ako veľmi máte padnuté viečka. To vie posúdiť lekár na konzultácií. Bolo by dobré si to pred zakúpením najprv odkonzultovať u nás na klinike nakoľko to nestojí malé peniaze.. V prípade že máte veľmi padnuté viečka by som skôr odporučil operáciu horných viečok. S Pozdravom.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore