Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hĺbkové čistenie s liftingovou masážou a prípravkami NANO gold

3,9 / 5 Miracle Studio Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Mária

Dobrý deň. Je vhodné hĺbkové čistenie pleti aj pre tínedžerov s problematickou pletou .

LUXURY BEAUTY

Dobrý deň, samozrejme hĺbkové čistenie je základom pre mladú aknóznu pleť tak že áno je to veľmi vhodné .Ak je pleť veľmi zanesená je nutné čistenie opakovať každých 10 dní… neskor raz mesačne. Ak máte viac otázok kludne ma kontaktujte a rada vám poradím . S pozdravom Ivana Germušková – 0911 924 961

Mili

Dobry den chcela by som sa o ake hlbkove cistenie pleti ide pri druhom variante. Ide o manualne za pomoci naparovania? Ak ano v tom pripade zvyknem mat na tvari cervene flaky po tvari, pri liceni mi preto nanesiet aj make up, aby ste mi to zakryli. Co obsahuje vsetko licenie? Dakujem za odpoved.

LUXURY BEAUTY

Ide o hĺbkové čistenie manuálne ale nie za použitia naparovača práve koli zacervenaniu na tvári. Používame šetrné no veľmi účinné zmäkčovadlá ktoré vedia nahradiť práve naparovanie a majú ešte lepší účinok. Pleť následne skludnime maskou a zazehlime výživu a podporime skludnenie ešte viac. Áno make – up vám bude naneseny podľa priania ale s ohľadom na ošetrenie pleti. Líčenie zahŕňa denne líčenie na bežné nosenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore