Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Prezutie a vyváženie pneumatík

4,5 / 5 Mesit Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
DušanH

Prosím vás, čím presne sa podľa vás líši 16" koleso na SUV od 16" kolesa na nie-SUV aute, keď máte pre každé inú cenu práce?

Mesit

Dobrý deň. Líši sa to váhou disku a pneumatiky. Vo väčšine prípadov ide na SUV viac závažia a je ťažšie koleso. Tým pádom sa namáhajú viac pracovníci a je aj väčšia záťaž na stroje. Z týchto dôvodov je cena prezutia vyššia.

Michal

Dobry den, mam len pneu bez diskou, plati akcia aj ked treba prehadzovat pneumtiky z diskou? Dakujem

Mesit

Dobrý deň. Akcia sa vzťahuje aj na túto možnosť. Treba si zvoliť správny kupón podľa veľkosti kolies. Pokiaľ máte kolesá do veľkosti R16 vrátane tak si treba zakúpiť kupón: Kompletné prezutie pneumatík bez diskov + vyváženie (so závažím) – veľkosť od 13'' do 16'' v hodnote 18,90€. Pokiaľ máte kolesá veľkosti R17 a viac tak si treba zakúpiť kupón : Kompletné prezutie pneumatík bez diskov + vyváženie (so závažím) – veľkosť od 17'' do 19'' + SÚV v hodnote 28,90€. Pokiaľ by ste mali ďalšie otázky , alebo nezrozumiteľnosti tak napíšte , alebo nás neváhajte kontaktovať aby sme predišli komplikáciám a nedorozumeniam. S pozdravom tým Mesit.

Dušan

To mi je jasné, pýtal som sa iba na prehodenie, pretože 13–16 stojí 9,90 a 16–19 stojí 19,90. Čiže prehodenie 16" je v oboch kategóriách, čo by nemalo byť.

Mesit s.r.o.

V obidvoch kategóriách sú aj kolesá o veľkosti R16. Potom tie drahšie varianty sú R17 a vyššie. Budem informovať zľavomat aby to zmenili.

Mesit s.r.o.

Oznámené a idú to opraviť

Dušan

Dobrý deň, prosím o info koľko vlastne stojí prehodenie 16" kolies, pretože 13–16 stojí 9,90 a 16–19 stojí 19,90. Tú druhú ponuku som si ani nemusel všimnúť, pretože keď vidím, že 13–16, tak by to malo byť jasné. Ďakujem

Mesit s.r.o.

Dobrý deň. Lacnejšia akcia je prehodenie a preváženie so závažím (keď máte letné pneumatiky na druhých diskoch a netreba pneumatiku z disku vyzúvať) a drahšia je kompletné prezutie bez diskov so závažím a vyvážením (keď máte letné pneumatiky bez diskov a treba zimné vyzuť a obuť letné na ten istý disk).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore