Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Online kurz angličtiny medzinárodnej kvality s certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Juraj Guniš

Dobrý deň,
Chcel by som sa spýtať na online kurzy angličtiny. Vo výbere máte možnosť aj 6 mesačného kurzu s certifikátom. Zaujímalo by ma či v tomto kurze je toho obsiahnutého viac ako v trojmesačnom alebo je to to ísté len na dlhší čas.
Ďakujem
S pozdravom Juraj Guniš

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, Juraj,




náš kurz je podľa kritérií Spoločenského európskeho rámca rozdelený do dvoch unikátne spracovaných úrovní pokročilosti – úrovne A2 (mierne pokročilý začiatočník) a úrovne B2 (stredne až vyššie pokročilý). Počas platnosti predplatného máte plný prístup k obom ponúkaným úrovniam, takže sa medzi nimi môžete ľubovoľne a neobmedzene prepínať.




Jediný rozdiel medzi 3,6,9-mesačným online kurzom je v dĺžke obdobia, počas ktorého má študent prístup do našej vzdelávacej platformy. Po obsahovej stránke sa jednotlive kurzy nelíšia. Každý študent si teda podľa odhadu svojich individuálnych schopností, predošlých skúseností a voľného času, ktorý ma k dispozícii, dokáže približne určiť, ako dlho mu potrvá zvládnuť jednu jazykovú úroveň. Podľa toho si môže vybrať kurz v trvaní 3, 6 alebo 9 mesiacov, prípadne priamo z našej stránky za výhodnú cenu 12-mesačný online kurz.




Prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore