Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Injekčná lipolýza! Zbavte sa tuku v problémových partiách!

4,7 / 5 DermaFresh Senec  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Igi

Nie,s mojim chirurgom som sa bavil konkretne o injekcnej lipolyze sojoveho lecitinu.Ze ten uvolneny tuk plava telom ako ropna skvrna.Vy teda vravite ,ze ziadne vyssie spomenute rizika nehrozia?Ked to nie je nadlho.Preco nie lica?Ved to je lokalny tuk ako hocikde inde.Nie?

DermaFresh

Dobrý deň, pre aplikáciu sójového lecitínu sú striktne určené pravidlá, t.j. množstvo v ml a určené lokality. Do tváre je určený iba do podbradku. S týmto preparátom pracujeme 4 roky a so žiadnymi negatívami sme sa nestretli. V Čechách a okolitých krajinách tento produkt používajú viac ,ako 15 rokov a žiadna štúdia tieto negatíva neukázala. Samozrejme, každý má na výber. Ak vám táto metóda nevyhovuje, informujete sa u svojho lekára a vyberte si , pre vás, najlepšiu možnosť. Prajeme pekný deň Dermarfresh

Igi

Dobry den,uz som si chcel zaplatit injekcnu lipolyzu lic a potom spodneho brucha,ale moj chirurg mi to odmietol urobit,lebo telo nieje schopne sa vysporiadat s uvolnenym tukom a hrozí tukova embolia,smrt,trvale poskodenie organov.Aky je Vas nazor na tieto riziká?Pokial viete tak %pravdepodobnost.

DermaFresh

Dobrý deň, na tvári sa lipolýza aplikuje iba na podbradok, na líca bohužiaľ nie. Pri lipolýze, t.j. sójový lecitin s komplexom vitamínov radu B, nehrozí žiadne nebezpečie, tuk sa pozvoľne rozkladá. Nejde o metódu, kde vám drasticky odsajeme kilá tuku. Nejde o chirurgickú liposukciu, ktorú mal na mysli váš lekár. My nie sme chirurgická ambulancia.
S pozdravom
Dermarfresh

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore